Новости за 27.04.2023

GM випустить цього року 150 000 електромобілів і представить три нові моделіGM випустить цього року 150 000 електромобілів і представить три нові моделі
До 2025 GM сподівається налагодити в Північній Америці щорічне складання 1 млн електромобілів.
Опубліковано цікаві подробиці про нову Toyota TacomaОпубліковано цікаві подробиці про нову Toyota Tacoma
Нова Toyota Tacoma отримає переносну Bluetooth-колонку. Незвичайний аксесуар стане частиною опціонального обладнання.
Nissan готує електричного наступника моделі MaximaNissan готує електричного наступника моделі Maxima
Виробництво поточного покоління Maxima закінчується цього року, але шильдик не відправиться на звалище металобрухту.
Постачання палива з Росії зберігаються на високому рівніПостачання палива з Росії зберігаються на високому рівні
Російський експорт палива, такого як дизель і бензин, має намір залишатися значно вищим за сезонні норми цього місяця, незважаючи на санкції Європейського Союзу.
Новий бюджетний кросовер Hyundai показали на перших зображенняхНовий бюджетний кросовер Hyundai показали на перших зображеннях
Новий Hyundai Exter сягає менше 4 м завдовжки та вирізняється гранованим дизайном. Кросовер оснащуватимуть бензиновими двигунами потужністю до 100 к.с.
Infiniti готується до запуску нового покоління свого розкішного позашляховика QX80Infiniti готується до запуску нового покоління свого розкішного позашляховика QX80
Розкішний позашляховик Infiniti QX80 готується до зміни покоління. Презентувати новинку планують наприкінці поточного чи на початку наступного року.
Через 10 років на світовому авторинку залишиться не більше 10 компанійЧерез 10 років на світовому авторинку залишиться не більше 10 компаній
Через 5-10 років світовий автомобільний ринок консолідується, і на ньому залишиться не більше десяти глобальних гравців.
Розсекречено новий флагманський суперкар FerrariРозсекречено новий флагманський суперкар Ferrari
Зовні Ferrari SF90 Versione Speciale можна розпізнати завдяки новому кузовному обвісу. Також суперкар стане потужнішим за стандартне купе.
Компанія Elaris представила «аналог» Volkswagen ID.7Компанія Elaris представила «аналог» Volkswagen ID.7
Elaris Jaco матиме задньопривідну версію з електродвигуном, максимальна потужність якого становитиме 135 кВт, що еквівалентно 184 к.с. Батарея отримає ємність 71 кВт.год.
Говард Баффет передав дві спецмашини для українських саперівГовард Баффет передав дві спецмашини для українських саперів
Фонд американського інвестора Говарда Баффета передав для потреб піротехнічних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій дві машини механізованого розмінування.
У Німеччині показали новий Mercedes-Benz E-ClassУ Німеччині показали новий Mercedes-Benz E-Class
Mercedes-Benz E-Class виріс у розмірах, став динамічнішим на вигляд і отримав цілий набір сучасних технологій. Усі модифікації седана тепер є гібридами.
Honda випустить електричний кросовер на платформі e:Architecture раніше запланованогоHonda випустить електричний кросовер на платформі e:Architecture раніше запланованого
Перші електромобілі на власній платформі e:Architecture мають вийти на ринок Північної Америки у 2025 році, хоча раніше їхня поява була запланована на 2026 рік.
Mercedes-Benz відключив росіян від програми Mercedes me IDMercedes-Benz відключив росіян від програми Mercedes me ID
Компанія Mercedes-Benz відключила росіян від телематичного сервісу Mercedes me ID. Про рішення компанії клієнти дізналисі із SMS-повідомлення.
У РФ до виробництва автомобілів почали залучати «зеків»У РФ до виробництва автомобілів почали залучати «зеків»
Завод «Урал» змушений використовувати «зеків» через дефіцит робочих кадрів. Охочих влаштуватися на завод не дуже багато.
General Motors припинить виробництво популярного електромобіляGeneral Motors припинить виробництво популярного електромобіля
Компанія General Motors заявила, що цього року припинить виробництво свого електромобіля Chevrolet Bolt, оскільки почне розвивати виробництво вантажівок та позашляховиків, побудованих на новій платформі акумуляторів.
Уряд затвердив порядок ведення Єдиного реєстру ліцензіатів паливного ринкуУряд затвердив порядок ведення Єдиного реєстру ліцензіатів паливного ринку
На засіданні Кабінету міністрів було врегульовано питання ведення єдиного державного реєстру ліцензіатів місць обігу пального.
Представлено надзвичайно потужний Mercedes-AMG GLS 63Представлено надзвичайно потужний Mercedes-AMG GLS 63
Заряджений кросовер тепер здатний їхати на рівних із найкращими суперкарами планети. Двигун отримав серйозні доробки та став набагато потужнішим.
Volkswagen готує наступника TiguanVolkswagen готує наступника Tiguan
У глобальній лінійці кросоверів Volkswagen будуть зміни. Volkswagen готує глобальний Tayron на заміну «довгому» Tiguan.
Skoda анонсувала новий кросовер ElroqSkoda анонсувала новий кросовер Elroq
Чеська компанія Skoda поділилася своїми планами на найближче майбутнє. Відповідно до стратегії розвитку, основний акцент буде зроблено на електрифікації продукції бренду, а також розширення продуктового портфоліо.
Презентовано новий суперкар McLaren 750SПрезентовано новий суперкар McLaren 750S
Суперкар McLaren оснащений 750-сильним V8 твін-турбо і здатний розвинути 332 км/год. У конструкції активно використаний карбон, тому маса авто становить лише 1277 кг.
Навігатор Waze інтегрували в усі автомобілі VolvoНавігатор Waze інтегрували в усі автомобілі Volvo
Компанія Volvo Cars інтегрувала навігаційний застосунок Waze у всі Volvo із вбудованим Google. Використовувати Waze можуть водії у всьому світі.
Subaru продає шопери із залишків тканини подушок безпекиSubaru продає шопери із залишків тканини подушок безпеки
Компанія Subaru знайшла застосування відходів тканини для подушок безпеки.
Розкішний спорткар Aston Martin із «секретом» продали дешевше 30 тис. доларівРозкішний спорткар Aston Martin із «секретом» продали дешевше 30 тис. доларів
Автомобіль постраждав під час повені, через що його електроніка повністю вийшла з ладу. Тепер блогер має намір відновити авто, замінивши деталь вартістю 60 доларів.
Найдешевший кросовер Chery змінив імідж після рестайлінгуНайдешевший кросовер Chery змінив імідж після рестайлінгу
Цікаво, що офіційно цей кросовер дебютував не на батьківщині, а в Мексиці, де дану модель досі зовсім не продавали.
Skoda вперше показала Superb та Kodiaq нового поколінняSkoda вперше показала Superb та Kodiaq нового покоління
Superb і Kodiaq залишаються основними моделями Skoda для 2023 року. Автомобілі стануть ще безпечнішими, а також отримають передові технології.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015