У Німеччині показали новий Mercedes-Benz E-Class

22:37 27.04.2023
У Німеччині показали новий Mercedes-Benz E-Class

У Німеччині презентовано новий Mercedes-Benz E-Class шостого покоління. Преміальний седан надійде у виробництво з літа, а потім до нього приєднається і універсал. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Mercedes-Benz.

Новий Mercedes E-Class W214 став стрімкішим на вигляд і схожий на старшого брата S-Class W223. У нього довгий капот, похилий дах і висувні дверні ручки. Аеродинаміка також покращена - коефіцієнт лобового опору знижено до 0,23.

Від побратимів новий Mercedes E-Class відрізняють оригінальні фари з матричною оптикою. На вибір запропонують кілька видів решітки радіатора: із класичними хромованими смугами або великою трипроменевою зіркою, а також із підсвічуванням. Пізніше з'явиться ще й решітка від AMG.

Новий Mercedes E-Class W214 став більшим і просторішим усередині, а об'єм його багажника зріс до 540 л.

Розміри Mercedes E-Class 2024:

Інтер'єр виконаний у стилі електрокарів лінійки Mercedes EQ. У топовій версії на передній панелі встановлені відразу три дисплеї, один з яких призначений для пасажира. Підсвічування може пульсувати у такст із музикою.

Mercedes E-Class 2024 отримав нову версію мультимедійної системи MBUX, в яку вшиті Zoom, Tik-Tok та гра Angry Birds. До того ж, з'явився інтернет 5G, а за доплату доступні камера для селфі та відеореєстратор.

Перелік доступних опцій також поповнили доступ до салону зі смартфона та інноваційного паркувального автопілота, що дозволяє седану займати паркомісце без водія в салоні.

Усі Mercedes E-Class 2024 стали гібридами. Зі старту запропонують бензинові турбомотори об'ємом 2,0 л (204 і 258 к.с.) і 3,0 л (375 к.с.), а також 2,0-літровий 197-сильний турбодизель. Всі вони доповнені 48-вольтною «м'якою» гібридною установкою. Будуть доступні і плаг-ін гібриди на 204 та 252 к.с.

Седан Mercedes оснащений 9-ступінчастою автоматичною КПП, а привод може бути заднім або повним. За доплату запропонують керовані задні колеса, адаптивні амортизатори та пневмопідвіску.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015