Компанія Elaris представила «аналог» Volkswagen ID.7

23:02 27.04.2023
Компанія Elaris представила «аналог» Volkswagen ID.7

Зовсім нещодавно був презентований Volkswagen ID.7. Незабаром відкриється прийом замовлень на нього та седан з'явиться у продажу. Однак у автомобіля з'явився новий серйозний і неочікуваний конкурент.

Йдеться про екологічно чистий Jaco від компанії Elaris. Це четверта модель німецького автовиробника. На даний момент з'явилося лише кілька фотографій із зовнішнім виглядом моделі. Його риси віддалено нагадують Tesla Model 3.

Аеродинамічний та спортивний дизайн з похилим лобовим склом, яке плавно піднімається до даху та таким же чином опускається ззаду. Передній профіль нового Elaris Jaco дуже гострий та аеродинамічний.

Арочна лінія даху натхненна ідеальною половиною півкола моделей зіркового бренду. Компанія не показала задню частину в цих перших тизерах, але видно, що перед нами щось схоже на ліфтбек, аналогічний Tesla Model 3, хоча і з окремим багажником замість п'ятих дверей. Замість цього бренд надав деякі подробиці про те, що пасажири знайдуть всередині, а також розміри своєї новинки.

У Elaris Jaco є велика перевага, а саме те, що він важить лише 1690 кілограмів, що є значною менше ніж вага його нового суперником від Volkswagen, маса якого перевищує дві тонни. Модель, що вироблятиметься в Китаї, запропонує просторий салон, що вміщає п'ять пасажирів, а також сучасну цифрову панель приладів та великий 14,6-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи на базі на Android.

Elaris Jaco матиме задньопривідну версію з електродвигуном, максимальна потужність якого становитиме 135 кВт, що еквівалентно 184 к.с. Батарея отримає ємність 71 кВт.год.

Elaris оголосила, що її електрокар матиме бортовий зарядний пристрій потужністю 11 кВт, а в 2024 році він отримає оновлення блоку управління з більш сучасним програмним забезпеченням, яке збільшить потужність швидкої зарядки з 80 до 100 кВт.год. Ціна Elaris Jaco в Німеччині становитиме 38 900 євро без урахування знижок та акцій.


Источник: SPEEDME
Фото: motor.es
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015