Новости за 25.09.2023

Всі нові моделі Nissan для Європи будуть повністю електричнимиВсі нові моделі Nissan для Європи будуть повністю електричними
Компанія Nissan Motor заявила, що наразі всі нові моделі, які вона запускає в Європі, будуть повністю електричними, а до 2030 року компанія планує продавати на континенті лише електромобілі.
Chevrolet Corvette перетворили на дивний «баггі»Chevrolet Corvette перетворили на дивний «баггі»
Незвичайний спорткар на базі Chevrolet Corvette був створений вручну його власником. Автомобіль не тільки позбувся більшої частини кузова, а й став потужнішим.
Skoda виходить на ринок південно-східної АзіїSkoda виходить на ринок південно-східної Азії
Skoda офіційно вийшла на вєтнамський ринок з двома моделями - Kodiaq та Karoq.
Франція змінює правила гри для китайських електромобілів на своєму ринкуФранція змінює правила гри для китайських електромобілів на своєму ринку
Французький уряд ініціює спеціальний законопроект, який спрямований на те, щоб зробити китайські електромобілі менш конкурентоспроможними у країні.
Jeep готує преміальний електрокросовер Wagoneer SJeep готує преміальний електрокросовер Wagoneer S
Jeep Wagoneer S дебютує в США вже наступного року. Електрокросовер отримає 600-сильну силову установку і зможе розганятися до сотні за 3,5 секунди.
Chery представила новий великий кросовер FengyunChery представила новий великий кросовер Fengyun
Компанія Chery анонсувала випуск великого кросовера, який стане частиною нової лінійки гібридних та електричних автомобілів Fengyun.
Тягач Scania 420R Super переміг у порівняльних випробуваннях на економічністьТягач Scania 420R Super переміг у порівняльних випробуваннях на економічність
У рамках виставки комерційних автомобілів NUFAM, яка днями відбулася у Карлсруе, відбулася церемонія нагородження переможця конкурсу European Truck Challenge.
Nissan показав спортивний хетчбек з яскравим дизайномNissan показав спортивний хетчбек з яскравим дизайном
Nissan 20-23 частково розкриває дизайн електричного наступника хетчбека Micra. Концепт-кар отримав кілька унікальних особливостей.
На кордоні Греції почали розвертати машини з російськими номерамиНа кордоні Греції почали розвертати машини з російськими номерами
Росіяни днями не змогли перетнути кордон Греції - митники повернули їх до Туреччини, вказавши на санкції.
Corvette стане електричним, а потім перетвориться на кросоверCorvette стане електричним, а потім перетвориться на кросовер
В історії американського спорткару Corvette ось-ось почнеться нова епоха.
Dacia готує бюджетний сімейний автомобільDacia готує бюджетний сімейний автомобіль
Нова Dacia C-Neo - недорогий універсал, який прийде на зміну Renault Megane. Усі версії моделі будуть гібридними.
Alfa Romeo випустить лімітований ретро-суперкарAlfa Romeo випустить лімітований ретро-суперкар
Італійський автовиробник запропонував своїм клієнтам широку гаму моделей 1960-1970-х років, з яких можна обрати кандидатів на відродження в наші дні.
В Україні підвищили штрафи за керування авто без посвідчення водіяВ Україні підвищили штрафи за керування авто без посвідчення водія
В Україні посилюють боротьбу з водіями, які порушують правила дорожнього руху, зокрема у разі керування транспортним засобом без посвідчення водія.
Ілон Маск випробував найпотужніший Tesla CybertruckІлон Маск випробував найпотужніший Tesla Cybertruck
Майбутній електричний пікап Tesla Cybertruck отримає спеціальну версію з більшою потужністю і крутним моментом.
Suzuki готує нове покоління хетчбека SwiftSuzuki готує нове покоління хетчбека Swift
Новий Suzuki Swift збереже знайомий дизайн, але підросте в розмірах. Хетчбек запропонують у бензинових і гібридних модифікаціях.
Mitsubishi анонсувала автомобіль для любителів активного відпочинкуMitsubishi анонсувала автомобіль для любителів активного відпочинку
Компанія Mitsubishi представила тизер нового автомобіля, який адресується любителям туризму та активного відпочинку.
ЄС розробляє обмеження для автомобілів на «електропальному»ЄС розробляє обмеження для автомобілів на «електропальному»
Європейська комісія розробляє законний шлях для продовження продажу після 2035 року нових автомобілів, які працюють лише на «електронному» паливі.
BMW готує нову систему назв для нових моделейBMW готує нову систему назв для нових моделей
З появою серійних електричних моделей родини Neue Klasse BMW готується суттєво змінити систему нумерації своїх моделей.
Старий 58-річний Ford Mustang пішов з молотка за 500 тисяч доларівСтарий 58-річний Ford Mustang пішов з молотка за 500 тисяч доларів
Випущено лише 562 купе Shelby GT350 1965 року. Заряджений Ford Mustang оснащений 306-сильним V8 і здатний розігнатися до 100 км/год за 6,5 с.
У США почався масштабний страйк на 38 автозаводахУ США почався масштабний страйк на 38 автозаводах
Основна вимога профспілки - підвищення зарплати на 40 відсотків упродовж чотирьох років. Ще одна вимога - перехід із 40-годинного на 32-годинний робочий тиждень зі збереженням зарплати.
Toyota випустить «дикий» Toyota Yaris GR з новим «автоматом»Toyota випустить «дикий» Toyota Yaris GR з новим «автоматом»
Авторитетний японський журнал BestCarWeb повідомив з достовірних джерел, що цієї осені буде представлено оновлений варіант високопродуктивного малолітражного хетчбека Toyota Yaris GR з більш потужним двигуном.
New Holland представив оновлені трактори серії T4 F/NNew Holland представив оновлені трактори серії T4 F/N
В рамках святкування 60-річчя партнерства з New Feldman, New Holland представив революційну кабіну VisionView на серії тракторів T4 F/N і новий, більш потужний двигун.
Volkswagen готує новий флагманський седан із великим запасом ходуVolkswagen готує новий флагманський седан із великим запасом ходу
Майбутні електрокари Volkswagen отримають рекордну швидкість зарядки, а також технології автономного водіння другого рівня. Новинки зможуть проїхати понад 600 км на одному заряді.
Презентовано найнестандартнішу версію пікапа Ford RangerПрезентовано найнестандартнішу версію пікапа Ford Ranger
Британська інженерно-консалтингова компанія Ricardo представила доопрацьований Ford Ranger.
Електричний кросовер KIA EV5 вперше побачили на дорозіЕлектричний кросовер KIA EV5 вперше побачили на дорозі
«Замінник» KIA Sportage вперше зняли наживо. KIA EV5 здивував нерівними зазорами кузовних панелей.
Електромобіль Volkswagen ID.4 навчився імітувати звуки космічного корабляЕлектромобіль Volkswagen ID.4 навчився імітувати звуки космічного корабля
Електричний кросовер Volkswagen ID.4 навчився видавати звуки, схожі на шум роботи космічного корабля прибульців. У компанії нововведення пояснили оновленням програмного забезпечення.
У США показали унікальний різнокольоровий Plymouth BarracudaУ США показали унікальний різнокольоровий Plymouth Barracuda
Plymouth Barracuda «Paint Chip» є головним експонатом у Музеї маслкарів у Веллборні. Маслкар отримав не тільки унікальний зовнішній вигляд, а й кілька інших поліпшень.
Французькі сміттєвози не будитимуть жителів міст під час роботиФранцузькі сміттєвози не будитимуть жителів міст під час роботи
Французи випустили акумуляторну вантажівку E-Tech D Wide eRCV з низькопідлогою кабіною та автобусними дверима, яка працюватиме практично безшумно.
Nissan оновив бюджетний седан SentraNissan оновив бюджетний седан Sentra
Восьме покоління Nissan Sentra зазнало планового оновлення. Седану підкоригували зовнішність та покращили паливну економічність.
На внутрішньому ринку Польщі стрімко дорожчає LPGНа внутрішньому ринку Польщі стрімко дорожчає LPG
Збільшення вартості газу в балтійських портах і зростання котирувань на білорусько-польському кордоні на тлі обмеженої пропозиції російського ресурсу сприяло здорожчанню на внутрішньому ринку Польщі.
Старий Pontiac перетворили на LamborghiniСтарий Pontiac перетворили на Lamborghini
Дизайн і салон Lamborghini Diablo відтворено до найменших деталей. Саморобний суперкар оснастили двигуном від Chevrolet Corvette.
Компанія BYD зареєструвала понад 13 тисяч винаходівКомпанія BYD зареєструвала понад 13 тисяч винаходів
Китайський автовиробник протягом останніх 20 років запатентував понад 13 тисяч винаходів, більшість з яких стосується акумуляторів.
У США зростає попит на автомобілі з механічною коробкою передачУ США зростає попит на автомобілі з механічною коробкою передач
Названо абсолютно неочевидну причину зростання популярності машин з механічною коробкою передач.
Як правильно експлуатувати автомобілі в осінній періодЯк правильно експлуатувати автомобілі в осінній період
Щороку автомобілісти стикаються з «осінніми» нюансами та особливостями експлуатації своїх автомобілів.
Президентський DS 7 зустрічає королівську родину в ПарижіПрезидентський DS 7 зустрічає королівську родину в Парижі
Під час державного візиту до Франції їх величності король Карл III і королева Камілла використовували президентський DS 7 на параді в Парижі
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015