Toyota випустить «дикий» Toyota Yaris GR з новим «автоматом»

17:33 25.09.2023
Toyota випустить «дикий» Toyota Yaris GR з новим «автоматом»

Авторитетний японський журнал BestCarWeb повідомив з достовірних джерел, що цієї осені буде представлено оновлений варіант високопродуктивного малолітражного хетчбека Toyota Yaris GR з більш потужним двигуном. Повідомляється, що він отримає зміни в дизайні порівняно з поточною моделлю, представленою на початку 2020 року. Виробництво планується розпочати на початку наступного року.

Джерела, близькі до Toyota, повідомили BestCarWeb, що 1,6-літровий двигун із турбонаддувом видаватиме рівно 300 к.с., а крутний момент становитиме 370 Нм. Це на 28 к.с. більше, ніж у Yaris GRMN, представленого на початку 2022 року, тираж якого був обмежений 500 екземплярами.

Очевидно, це не єдина зміна, запланована Toyota. Відомо, що GR Yaris 2024 року отримає нещодавно розроблену восьмиступінчасту автоматичну коробку передач. Автомобіль буде оснащений підрульовими перемикачами і новою «системою блокування», так що це буде автоматичний гідротрансформатор.

Додаткові зміни включатимуть в себе доопрацювання підвіски і гальм, а також ще більшу жорсткість кузова. Автомобіль буде оснащений новими бамперами і збільшеним заднім спойлером. У салоні планується оновлений екран, запозичений у більшої GR Corolla.

Ціна поки що не повідомляється.


Источник: iXBT.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015