Новости за 25.06.2023

Ford Explorer 2024 показали на нових шпигунських фотоFord Explorer 2024 показали на нових шпигунських фото
Оновлений Ford Explorer незабаром вийде на ринок США. З огляду на те, що модель засвітилась на публіці без камуфляжу, це може статися дуже скоро. По суті, це неофіційний дебют Explorer 2024 року.
Представлено електричний самокат Lavoie Series 1 від McLarenПредставлено електричний самокат Lavoie Series 1 від McLaren
Усього буде випущено 469 екземплярів McLaren Lavoie Series 1. Електросамокат може проїхати до 61 км на одному заряді, а максимальна швидкість становить 40 км/год.
Hyundai Coupe перетворили на позашляховикHyundai Coupe перетворили на позашляховик
Нещодавно у Києві було помічено дводверне купе Hyundai Coupe, спеціально підготовлене для їзди бездоріжжям.
Tesla купує стартап з індуктивної зарядки для електромобілівTesla купує стартап з індуктивної зарядки для електромобілів
Компанія Tesla зацікавлена у придбанні німецького спеціаліста з технології індуктивної зарядки.
Audi тестує новий RS6 Avant на трасі НюрбургрингAudi тестує новий RS6 Avant на трасі Нюрбургринг
Audi RS6 Avant у запалі борознить Нюрбургринг, розробляючи останню версію високопродуктивного універсала. На відео можна побачити універсал на трасі та на дорогах загального користування поблизу автодрому.
На продаж виставили дивний «карликовий» хетчбек Ford FiestaНа продаж виставили дивний «карликовий» хетчбек Ford Fiesta
Цей дивний автомобіль був побудований на базі Ford Fiesta 2011 року, який потребував ремонту. Під капотом встановлено 1,6-літровий двигун потужністю 120 сил, який працює в парі з механічною коробкою передач.
В Україні налагодять виробництво унікальної машини розмінуванняВ Україні налагодять виробництво унікальної машини розмінування
Hydrema 910 MCV може розчищати від мін до 10 кг у тротиловому еквіваленті смугу шириною до 3,5 м.
Lexus GX може стати ідеальною базою для пікапа завдяки платформі TNGA-FLexus GX може стати ідеальною базою для пікапа завдяки платформі TNGA-F
У Мережі опублікували зображення пікапа на базі нового позашляховика Lexus GX 550.
Китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війниКитайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни
Національне агентство з питань запобігання корупції внесло китайську автомобільну компанію Zhejiang Geely Holding Group Co., Ltd, відома як Geely до переліку міжнародних спонсорів війни.
На дороги Німеччини виїхав 90-метровий автопоїздНа дороги Німеччини виїхав 90-метровий автопоїзд
Цю зчіпку з надпотужних тягачів і багатовісного причепа-важковоза можна вважати найдовшим автопоїздом, що будь-коли виїжджав на дороги Німеччини.
У Польщі знизили смертність від ДТП удвічіУ Польщі знизили смертність від ДТП удвічі
Щорічну нагороду Європейської ради з безпеки на транспорті (ETSC) цього разу отримує Польща, яка зуміла за 10 років суттєво знизити смертність на дорогах.
У США назвали найбільш проблемні бренди електромобілівУ США назвали найбільш проблемні бренди електромобілів
Усі основні виробники електромобілів, присутні у США, отримали найнижчі оцінки за надійність своїх машин у новому дослідженні J.D. Power, що називається Initial Quality Study-2023.
Suzuki Jimny отримав нову оригінальну версіюSuzuki Jimny отримав нову оригінальну версію
Suzuki Jimny Rhino вже доступний для покупки за ціною 37 610 доларів. Позашляховик отримав покращений захист днища та посилену підвіску, що дає змогу ефективніше використовувати авто на бездоріжжі.
Компанія Anadolu Isuzu випробувала безпілотний електробусКомпанія Anadolu Isuzu випробувала безпілотний електробус
Відомий турецький виробник Anadolu Isuzu провів ходові випробування безпілотного автобуса, створеного на базі 8-метрової моделі на електротязі Novocity Volt.
Водії все менше довіряють автопілотамВодії все менше довіряють автопілотам
Останнє опитування автомобілістів показало, що вони схиляються не стільки до технологій автономного водіння, скільки до розширених можливостей автоматизованої системи безпеки ADAS.
Hyundai IONIQ 5 N розігнався до 250 км/год на НюрбургринзіHyundai IONIQ 5 N розігнався до 250 км/год на Нюрбургринзі
Перший продуктивний електромобіль бренду вступив у фінальну фазу тестування в Німеччині на Нюрбургринзі, де оцінюються всі продукти лінійки N перед надходженням у продаж.
РНБО створить комісію для перевірки мостів по всій УкраїніРНБО створить комісію для перевірки мостів по всій Україні
Рада нацбезпеки і оборони доручила створити комісію для перевірки всіх мостів і шляхопроводів в Україні.
Toyota відкликає майже 600 тисяч автомобілів через небезпечний дефектToyota відкликає майже 600 тисяч автомобілів через небезпечний дефект
Дефект може призвести до нестабільного керування автомобілем. Ремонт усіх деталей буде проводитися коштом виробника.
Toyota пропонує програму «оновлення» автомобілівToyota пропонує програму «оновлення» автомобілів
Toyota пропонує своїм клієнтам програму післяпродажного оновлення автомобілів. Вона передбачає установку нової електроніки, яка не була доступна на момент покупки.
Volkswagen розпочав продажі найпотужнішого Touareg R eHybridVolkswagen розпочав продажі найпотужнішого Touareg R eHybrid
Volkswagen виводить на ринок найбільш потужну та швидку версію Touareg у гібридній версії R eHybrid.
Volkswagen готує нове покоління надпотужних електромобілівVolkswagen готує нове покоління надпотужних електромобілів
На новій платформі SSP буде побудовано безліч різних моделей. Майбутні електромобілі стануть не тільки потужнішими, а й зможуть заряджатися з 10 до 80% менше ніж за 30 хвилин.
Toyota Century вперше засвітився офіційному тизеріToyota Century вперше засвітився офіційному тизері
Хоч картинка не найкращої якості, але вона демонструє силует майбутнього Century. В цілому, зображення практично в точності сходиться з раніше опублікованими рендерами.
Електричний кросовер Rivian R2S коштуватиме від 40 000 доларівЕлектричний кросовер Rivian R2S коштуватиме від 40 000 доларів
На початку 2024 Rivian Automotive представить першу модель на базі платформи R2. Це буде середньорозмірний електричний кросовер, порівняний за габаритами та вартістю з Ford Bronco.
Новий Range Rover отримав броньовану версіюНовий Range Rover отримав броньовану версію
Канадська компанія Inkas, що спеціалізується на створенні захищених автомобілів, допрацювала новий Range Rover. Позашляховик отримав захист стандарту BR6.
Бельгійці називають перевищення швидкості топпроблемою у житті своїх громадБельгійці називають перевищення швидкості топпроблемою у житті своїх громад
Перевищення швидкості опинилося на першому місці серед проблем у житті громади/району, які турбують бельгійців.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015