Toyota пропонує програму «оновлення» автомобілів

19:32 25.06.2023
Toyota пропонує програму «оновлення» автомобілів

Toyota пропонує своїм клієнтам програму післяпродажного оновлення автомобілів. Вона передбачає установку нової електроніки, яка не була доступна на момент покупки. Поки програма діє лише на території Японії та лише для Prius U Grade. Можливість майбутнього дооснащення закладена ще на стадії його розробки. Зокрема завдяки дизайну Upgrade Ready (готовий до оновлення).

У власників Toyota Prius з'явилася можливість обладнати свої автомобілі обігрівом керма, моніторингом сліпих зон та технологіями підтримки водіння Toyota Teammate. Також у списку функції виявлення пішоходів та автоматичного паркування Advanced Park.

Сплатити за апгрейд можна одразу або збільшенням щомісячної абонплати за передплатою. Наприклад, обігрів керма коштуватиме $383 або $7,66 щомісяця. Моніторинг «сліпих» зон - $689 доларів або $19 відповідно.

Надалі список оновлень обіцяють доповнити аудіосистемою з великим екраном, підігрівом та вентиляцією сидінь. Таким чином, власники Upgrade Ready-автомобілів зможуть продовжувати термін їх експлуатації й тим самим економити на покупці нових.


Источник: Мотор
Фото: Toyota
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015