РНБО створить комісію для перевірки мостів по всій Україні

19:53 25.06.2023
РНБО створить комісію для перевірки мостів по всій Україні

Рада нацбезпеки і оборони в п'ятницю, 23 червня, доручила створити комісію для перевірки всіх мостів і шляхопроводів в Україні. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у зверненні.

За словами глави держави, під час засідання прем'єр-міністр Денис Шмигаль доповів, що ситуація з мостами та мостовими переходами «складна», зокрема в Києві, а їхній стан «відверто небезпечний». Відповідальним за перевірку мостів призначили віцепрем'єра Олександра Кубракова.

Під час засідання РНБО також підбили перші підсумки перевірки укриттів в Україні: Зеленський сказав, що «результати невтішні» по всій країні, і анонсував кадрові рішення.

В Офісі президента повідомили, що роботу з облаштування укриттів визнали незадовільною в Запорізькій, Сумській областях, Житомирському районі Житомирської області, Білоцерківському районі Київської області, Києві, Херсоні, Чернігові, Харкові, Миколаєві, Одесі, Сумах, Дніпрі, Конотопі та Білій Церкві. Кабмін отримав завдання «притягнути до дисциплінарної відповідальності» причетних чиновників.


Источник: NV.UA
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015