Ford Explorer 2024 показали на нових шпигунських фото

23:55 25.06.2023
Ford Explorer 2024 показали на нових шпигунських фото

Оновлений Ford Explorer незабаром з'явиться на ринку. З огляду на те, що модель засвітилась на публіці без камуфляжу, це може статися дуже скоро. По суті, це неофіційний дебют Explorer 2024 року.

Нове обличчя не повинно бути несподіванкою - минулого року Ford представив новий Explorer для Китаю з такою ж решіткою радіатора, тепер більшою та прямокутною. Її оточують дещо тонші фари, розташовані в верхній частині, а знизу цей експлорер використовує іншу, ніж його китайський «побратим», фальшрадіаторну решітку. Це може бути особливістю комплектації, оскільки схоже, що синій позашляховик, зображений тут, є версією ST-Line.

Схожа історія і в задній частині, де нові задні ліхтарі тепер мають горизонтальну лінію, що тягнеться далеко вглиб люка. Вони не утворюють суцільну світлову смугу, як ми бачимо на інших автомобілях сьогодні, але вони схожі на Explorer, що продається в Китаї. Однак корпуси задніх ліхтарів мають інші елементи освітлення, призначені для північноамериканського ринку. Тут ми бачимо вертикально орієнтовані ліхтарі заднього ходу, оточені червоними рамками стоп-сигналів. У Китаї ви побачите С-подібні елементи з горизонтальними індикаторами заднього ходу. Це, звичайно, невеликі відмінності але їх достатньо, щоб розділити позашляховики для відповідних регіонів.

Одне шпигунське фото фіксує панель приладів та передні сидіння, де ми бачимо великий сенсорний екран у горизонтальному положенні, встановлений над зміщеними вентиляційними отворами, і невеликий набір елементів керування. Це може бути стандартний екран, який виглядає більшим, ніж поточна стандартна версія, але меншим, ніж опціональний 10,4-дюймовий екран, орієнтований в горизонтальній площині. Також з'явилась нова цифрова панель приладів, але в цілому, компонування значно відрізняється від Explorer, що продається на китайському ринку, з його 27-дюймовим екраном, що займає більшу частину панелі приладів.

Варіанти силових агрегатів на даний момент ще невідомі, але скоріш за все поточний «асортимент» залишиться незмінним. Explorer 2023 року буде доступний з 2,3-літровим чотирициліндровим EcoBoost, 3,3-літровим гібридним V6 або 3,0-літровим V6 з подвійним турбонаддувом у вищих комплектаціях.

Офіційна дата дебюту невідома, але це може статися вже за кілька тижнів.


Источник: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015