Новости за 23.11.2023

Компанія Бекхема повернула у виробництво Aston Martin DB6Компанія Бекхема повернула у виробництво Aston Martin DB6
Aston Martin DB6 оснащують 380-сильним електромотором, а його салон оновлюють з використанням екологічно чистих матеріалів. Запас ходу вінтажного авто сягає 410 км.
Fisker Pear отримав незвичайне оснащенняFisker Pear отримав незвичайне оснащення
У салоні Fisker Pear уздовж передніх стійок, які зазвичай перекривають огляд, встановили вертикально спеціальні монітори.
LPG втрачає привабливість для аграріївLPG втрачає привабливість для аграріїв
Значне здорожчання скрапленого газу в Україні призвело до скорочення попиту на нього з боку аграріїв Цієї осені зерносушарки віддавали перевагу природному газу, який у рази дешевший.
Tesla випустить потужнішу версію електромобіля Model 3Tesla випустить потужнішу версію електромобіля Model 3
Нещодавно Tesla випустила оновлений електричний седан Tesla Model 3. А тепер компанія Ілона Маска готує до виходу його «заряджену» версію з приставкою Performance.
У Києві встановлюють «лежачі поліцейські» нового типуУ Києві встановлюють «лежачі поліцейські» нового типу
У Києві починають тестувати «берлінські подушки». Вони дають змогу сповільнити легкові автомобілі, але не впливають на швидкість вантажного і громадського транспорту.
Jeep відкликає гібридні Wrangler 4xe PHEVJeep відкликає гібридні Wrangler 4xe PHEV
Кампанія по відкликанню стосується позашляховиків Wrangler 4xe 2021-2024 модельних років, і виробник вже розробив вирішення проблеми.
Польські перевізники можуть заблокувати ще один пункт пропуску на кордоні з УкраїноюПольські перевізники можуть заблокувати ще один пункт пропуску на кордоні з Україною
Кількість заблокованих пунктів пропуску на польському кордоні може зрости до 5-ти, протестувальники можуть заблокувати ПП «Нижанковичі - Мальховіце».
Виявлено розкішне американське авто 50-х у майже новому станіВиявлено розкішне американське авто 50-х у майже новому стані
Packard Patrician - розкішний представницький седан 50-х із двигуном V8 і автоматичною КПП. Саме з цього авто свого часу була скопійована «Чайка» ГАЗ-13.
Завдяки проєкту «ФІШКОГРАЙ» зібрано 10 мільйонів гривень на протезування українцівЗавдяки проєкту «ФІШКОГРАЙ» зібрано 10 мільйонів гривень на протезування українців
За місяць, відколи стартував інтерактивний благодійний проєкт «ФІШКОГРАЙ» програми лояльності Fishka, вдалося зібрати понад 10 із 30 мільйонів гривень для реабілітаційного центру «НЕЗЛАМНІ».
Tesla ввела штраф за простій на зарядних станціяхTesla ввела штраф за простій на зарядних станціях
Tesla оголосила, що вводить на власній мережі зарядок штраф за простій на станціях після завершення процесу зарядки.
Культовий спорткар Audi TT зняли з виробництваКультовий спорткар Audi TT зняли з виробництва
Спорткар Audi TT випускали з 1998 року і всього зібрали понад 660 тисяч купе і кабріолетів. Останнім часом попит на модель впав і її вирішили зняти з виробництва.
Опубліковано рейтинг найдорожчих брендів 2023 рокуОпубліковано рейтинг найдорожчих брендів 2023 року
Агентство Interbrand опублікувало рейтинг світових брендів, в якому до першої десятки потрапили три автовиробники – це Toyota (6 місце), Mercedes-Benz (7 місце) та BMW (10 місце).
Блокування польськими активістами кордону з Україною могли влаштувати спецслужби РФБлокування польськими активістами кордону з Україною могли влаштувати спецслужби РФ
Блокування польськими активістами пунктів перепустки в Україну могли влаштувати російські спецслужби. Раніше вони не приховували своєї відверто проросійської позиції та продовжують діяти на користь держави-агресора.
Станьте частиною нової легенди на дорозі разом з Джип ВІДІ Челендж!Станьте частиною нової легенди на дорозі разом з Джип ВІДІ Челендж!
Найкращий час для захоплюючих подорожей настав.
Новий Peugeot 3008 готується до виходу на європейський ринокНовий Peugeot 3008 готується до виходу на європейський ринок
Новий Peugeot 3008 третього покоління незабаром вийде на європейський ринок. Кросовер запропонують у гібридній та електричній версіях.
Rivian почне «роздавати» електричні пікапи у лізингRivian почне «роздавати» електричні пікапи у лізинг
Автовиробник розкішних електромобілів найближчим часом розпочне видавати свої чотирьохмоторні пікапи R1T у лізинг.
Призи за найкращий фургон та пікап 2024 року дісталися автомобілям FordПризи за найкращий фургон та пікап 2024 року дісталися автомобілям Ford
У рамках виставки Solutrans 2023 у Ліоні відбулося нагородження переможця престижного конкурсу International Van of the Year 2024. Ним став Ford Transit Custom, який випередив Iveco eDaily та Renault Trafic E-Tech.
Найзнаменитішу автомобільну телепередачу Top Gear зняли з ефіруНайзнаменитішу автомобільну телепередачу Top Gear зняли з ефіру
Автомобільне телешоу Top Gear виходило на BBC з 1977 року. Особливо успішною передача стала у 2000-х із ведучими Джеремі Кларксоном, Річардом Гаммондом і Джеймсом Меєм.
Пікап Tesla Cybertruck випробовують на водіПікап Tesla Cybertruck випробовують на воді
Прототип Tesla Cybertruck був помічений під час тестування у водах Мексиканської затоки, що нагадало користувачам соціальних мереж про заяви Ілона Маска про те, що електричний пікап має деякі водонепроникні властивості.
Northvolt розробляє безкобальтову батареюNorthvolt розробляє безкобальтову батарею
Компанія Northvolt розробляє безкобальтову батарею, яка дозволить створювати дешевші та «чистіші» електромобілі.
Опубліковано нові фотографії Audi A5 Avant 2025Опубліковано нові фотографії Audi A5 Avant 2025
Новий Audi A5 Avant 2025, що тестуються на дорогах загального користування, показали на нових фотографіях. Цього разу на ньому менше камуфляжу.
Fiat Topolino отримав оригінальну версіюFiat Topolino отримав оригінальну версію
Електромобілі Fiat Topolino прикрасили оригінальними візерунками із Міккі Маусом. Усього створено 5-ть різних варіантів забарвлення авто.
Позашляховик Ineos Grenadier прийняли до пошуково-рятувальної служби ШотландіїПозашляховик Ineos Grenadier прийняли до пошуково-рятувальної служби Шотландії
Спеціально підготовлений позашляховик використовуватимуть у якості пошуково-рятувального автомобіля.
Представлено «педальний» Renault 5 EV без дахуПредставлено «педальний» Renault 5 EV без даху
Серійну версію електричного Renault 5 буде представлено в лютому 2024 року, але до того часу у шанувальників французького бренду є можливість придбати педальний дитячий автомобіль.
В Україну невдовзі приїде новий кросовер Toyota C-HRВ Україну невдовзі приїде новий кросовер Toyota C-HR
Кросовер Toyota C-HR 2024 став виразнішим на вигляд і багатше оснащений. Модель буде доступна виключно в гібридних версіях.
В Європі зростають продажі мотоциклівВ Європі зростають продажі мотоциклів
Європейська мотоциклетна асоціація ACEM повідомила про зростання продажів мотоциклів за 9-ть місяців на 11,8 відсотків.
Японський стартап представив електричний фургон, адаптований до стихійних лихЯпонський стартап представив електричний фургон, адаптований до стихійних лих
Японський виробник електромобілів HW Electro (HWE) планує випустити свій новий електромобіль Puzzle на американському ринку у 2025 році.
Бюджетний електрокросовер Leapmotor C10 отримав глобальну версіюБюджетний електрокросовер Leapmotor C10 отримав глобальну версію
Електромобіль Leapmotor C10 - флагман китайської марки. У 4,7-метрового кросовера просторий 5-місний салон і 231-сильний мотор.
Оголошено найкращу вантажівку 2024-го рокуОголошено найкращу вантажівку 2024-го року
У рамках виставки комерційних автомобілів Solutrans 2023 у Ліоні відбулося нагородження переможця престижного конкурсу на звання «Міжнародної вантажівки 2024 року» (International Truck of the Year 2024).
Stellantis планує в Європі завод для виробництва дешевших батарей для електромобілівStellantis планує в Європі завод для виробництва дешевших батарей для електромобілів
Stellantis планує побудувати завод з виробництва акумуляторів для електромобілів (EV) спільно з китайською компанією CATL в Європі.
ОККО планує збільшити продаж готової та замороженої їжіОККО планує збільшити продаж готової та замороженої їжі
ОККО в 2024 році планує збільшити продажі їжі ready to eat (страви, готові до вживання) на 30% у порівнянні з минулим роком, ready to cook (страви, які потрібно доготувати) - на 20%.
Виявлено рідкісний лімітований спорткар Datsun 280ZXRВиявлено рідкісний лімітований спорткар Datsun 280ZXR
У 1979 році випустили всього 1001 купе Datsun 280ZXR. Спорткар є серійною версією гоночного автомобіля.
Ілон Маск фактично покинув посаду генерального директора TeslaІлон Маск фактично покинув посаду генерального директора Tesla
Гербер який очолює фінансову консалтингову фірму і володіє десятками мільйонів доларів в акціях Tesla, переконаний, що жодна з дій Маска «не спрямована на користь» компанії.
На кордоні з Польщею заблоковано четвертий пункт пропускуНа кордоні з Польщею заблоковано четвертий пункт пропуску
На території Польщі на дорозі перед пунктом пропуску «Медика» (Польща), суміжним з українським пунктом пропуску «Шегині», розпочалося блокування руху вантажних транспортних засобів.
Кросовер Jeep Avenger пропонує нову гібридну систему e-HybridКросовер Jeep Avenger пропонує нову гібридну систему e-Hybrid
Бренд Jeep запускає на європейському ринку Новий Jeep Avenger e-Hybrid: компактний кросовер, який пропонує передову гібридну електрифіковану технологію.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015