В Україну невдовзі приїде новий кросовер Toyota C-HR

16:00 23.11.2023
В Україну невдовзі приїде новий кросовер Toyota C-HR

В Україну приїде нова Toyota C-HR другого покоління. Компактний кросовер у грудні з'явиться в Європі, а на наш ринок вийде у 2024 році. Про це повідомляється на офіційному сайті Toyota в Україні.

Кросовер Toyota C-HR другої генерації за розмірами можна порівняти з попередником, але побудований на новій платформі. Дизайн став виразнішим - з клиноподібним силуетом і великими кутами нахилу стійок даху. Передня частина виконана в новому фірмовому стилі - із загостреним «носом» і тоненькими світлодіодними фарами.

У салоні з'явилися віртуальний щиток приладів і великий 12,3-дюймовий тачскрін. Нова Toyota C-HR 2024 стала просторішою всередині, а об'єм її багажника зріс до 388 л.

Ціну Toyota C-HR в Україні ще не оголошено, але відомо, що в ЄС кросовер коштує від 34 900 євро. Початкова комплектація розширена і включає клімат-контроль, парктронік, камеру заднього виду, підігрів сидінь і керма, а також набір систем безпеки Toyota Safety Sense.

 

Нова Toyota C-HR буде доступна виключно в гібридному виконанні. У базовій версії встановлено 1,8-літровий бензиновий двигун і електромотор загальною потужністю 140 к.с. Середня витрата пального становить 4,8 л/100 км.

Повнопривідний кросовер Toyota C-HR 2024 оснащений 198-сильною установкою з 2,0-літровою бензиновою четвіркою і двома електромоторами. Топовим є 223-сильний гібрид з підзарядкою, здатний проїхати 66 км на електротязі.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015