Tesla ввела штраф за простій на зарядних станціях

20:18 23.11.2023
Tesla ввела штраф за простій на зарядних станціях

Tesla оголосила, що вводить на власній мережі зарядок штраф за простій на станціях після завершення процесу зарядки. Зазначається, що якщо Supercharger зайнятий, а ваш електромобіль заряджений на 90 або більше відсотків, компанія буде додавати до рахунку додатково 1 долар за кожну хвилину «простою».

У Tesla уточнюють, що комісія буде додана, лише якщо місце зайняте, що ви можете перевірити на екрані інформаційно-розважальної системи вашого автомобіля. Крім того, користувачі будуть попереджені про майбутню додаткову плату в своєму телефонному додатку, і їм буде надано п'ять хвилин, щоб дістатися до свого електромобіля та перемістити його.

Проте плата за простій може нараховуватись, навіть якщо поруч є доступні зарядні порти, і що немає верхньої межі того, наскільки ця сума може «набігти».

У компанії зазначають, що найближчими роками місця на Supercharger стануть більш перевантаженими, а черги - довшими. Більшість великих автовиробників оголосили, що в найближчі роки їхні електромобілі використовуватимуть зарядний стандарт NACS, як у Tesla.

Ймовірно, це призведе до збільшення трафіку на станціях, оскільки все більше транспортних засобів стають сумісними з мережею автовиробника.


Источник: Autogeek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015