Новости за 20.05.2023

Toyota показала новий пікап на базі позашляховика Land CruiserToyota показала новий пікап на базі позашляховика Land Cruiser
Пікап Toyota Tacoma став брутальнішим на вигляд і побудований на цілком новій платформі. Вперше лінійка моделі отримала гібридну варсію.
Розкішний китайський седан Hongqi E001 помічено під час тестівРозкішний китайський седан Hongqi E001 помічено під час тестів
Автомобіль FAW Hongqi E001 був помічений під час дорожніх випробувань у Китаї.
Електричний седан BMW i7 M70 xDrive дебютував на кінофестивалі в КаннахЕлектричний седан BMW i7 M70 xDrive дебютував на кінофестивалі в Каннах
Компанія BMW використала Міжнародний кінофестиваль у Каннах для реклами свого найшвидшого седана 7 серії - BMW i7 M70 xDrive.
Hyundai та KIA виплатять компенсацію власникам старих автомобілівHyundai та KIA виплатять компенсацію власникам старих автомобілів
Hyundai і KIA врегулювали позов про крадіжку автомобілів на 200 мільйонів доларів.
Виявлено 67-річний автомобіль Messerschmitt у стані новогоВиявлено 67-річний автомобіль Messerschmitt у стані нового
Messerschmitt KR200 був одним із найдешевших автомобілів у Німеччині після Другої світової війни. Він важить лише 230 кг і може розвивати швидкість до 90 км/год.
Компанія Ford відкликає понад 400 тисяч позашляховиківКомпанія Ford відкликає понад 400 тисяч позашляховиків
Ford Motor Co відкликає 422 тисяч позашляховиків у США через збій відеовиходу, що перешкоджає відображенню зображення з камери заднього виду.
Опубліковано шпигунські фото нового Audi A5 Sportback 2024Опубліковано шпигунські фото нового Audi A5 Sportback 2024
Компанія Audi проводить дорожні випробування автомобіля Audi A5 Sportback 2024.
Бюджетний кросовер Geely Coolray надійшов у продажБюджетний кросовер Geely Coolray надійшов у продаж
Оновлений кросовер Geely Coolray 2023 модельного року надійшов у продаж у себе на батьківщині за ціною від 10 700 доларів.
Опубліковано перше фото електричного седана BMW i5Опубліковано перше фото електричного седана BMW i5
В інтернет потрапило фото BMW 5 Series восьмого покоління. Преміальний седан Е-класу офіційно представлять 24 травня.
KIA збиратиме електромобілі замість бюджетних седанівKIA збиратиме електромобілі замість бюджетних седанів
Губернатор Нуево-Леона, Мексика, стверджує, що KIA інвестує 1 мільярд доларів у модернізацію свого заводу неподалік Монтеррея для виробництва двох нових електромобілів.
Nissan Leaf перетвориться на стильний кросоверNissan Leaf перетвориться на стильний кросовер
Новий Nissan Leaf третього покоління надійде у виробництво з 2026 року. Про це заявили у британському представництві японського концерну.
Оновлена Hyundai Elantra помічена на вулицях Лос-АнджелесаОновлена Hyundai Elantra помічена на вулицях Лос-Анджелеса
Hyundai взявся за оновлення лінійки своїх седанів. Черга дійшла до Elantra. Рестайлінгова модель зразка 2024 була помічена в Лос-Анджелесі абсолютно без камуфляжу.
Toyota готує дешеві комерційні електромобіліToyota готує дешеві комерційні електромобілі
Електромобілі зможуть проїхати на одному заряді близько 200 км. Очікується, що вартість нових моделей складе менше ніж 15 тисяч доларів.
Tesla Model 3 стала одним із найнадійніших автомобілів у НімеччиніTesla Model 3 стала одним із найнадійніших автомобілів у Німеччині
Електричний седан Tesla Model 3 визнаний одним із найнадійніших автомобілів у Німеччині.
BMW та Facebook розробляють інноваційні окуляри віртуальної реальностіBMW та Facebook розробляють інноваційні окуляри віртуальної реальності
Технологія може використовуватися для допомоги водієві або розваги пасажирів. Спочатку вона може дебютувати на флагманських моделях BMW, а потім її отримає і решта автомобілів.
Lexus TX засвітився на шпигунських фотоLexus TX засвітився на шпигунських фото
Лише через тиждень після офіційного тизера нового позашляховика Lexus TX, фото шпигуни спіймали прототип, який ховався під важким камуфляжем.
SEAT Ibiza та Arona отримали екологічні версії Marina PackSEAT Ibiza та Arona отримали екологічні версії Marina Pack
Автомобілі відрізняються використанням екологічних матеріалів у оздобленні салону. SEAT Ibiza та Arona Marina Pack дебютують уже у червні 2023 року.
Stellantis прогнозує закриття заводу у Великобританії через умови BrexitStellantis прогнозує закриття заводу у Великобританії через умови Brexit
Stellantis направив до комітету з бізнесу парламенту Великобританії листа, в якому йдеться про закриття місцевого заводу у разі, якщо вартість виробництва електромобілів у країні «стане неконкурентоспроможною та нестійкою».
Ательє Mansory показало екстравагантний Rolls-Royce PhantomАтельє Mansory показало екстравагантний Rolls-Royce Phantom
Тюнінг Rolls-Royce Phantom включає карбоновий обвіс та ексклюзивне внутрішнє оздоблення. Двигун V12 доопрацьовано - він став потужнішим.
В Україні очікується масова поява швидкісних зарядок на АЗСВ Україні очікується масова поява швидкісних зарядок на АЗС
2023 рік стане проривним у розвитку української зарядної мережі для електромобілів.
Названо найнадійніші та найекономніші нові середньорозмірні позашляховикиНазвано найнадійніші та найекономніші нові середньорозмірні позашляховики
Експерти назвали дво- та трирядні кросовери з високим рівнем надійності та низькою витратою палива. Також ці моделі відрізняються високою практичністю та багатим оснащенням.
Audi випустить заряджену версію RS3Audi випустить заряджену версію RS3
Офіційний дебют такої новинки відбудеться упродовж наступних трьох років, оскільки німецький люксовий бренд ясно дав зрозуміти, що з 2026 року випускатиме лише електромобілі.
В Італії випустили недорогий «китайський» кросоверВ Італії випустили недорогий «китайський» кросовер
Сімейний кросовер DR 7.0 Turbo доступний в одній багато укомплектованій версії на 7 місць. Модель отримала 1,5-літровий 160-сильний турбодвигун та витрачає в середньому 8,0 л на 100 км.
Tesla готується продавати до півмільйона Cybertruck на рікTesla готується продавати до півмільйона Cybertruck на рік
Серед багатьох тем, які розглядав Ілон Маск вчора під час щорічних зборів акціонерів Tesla 2023, Cybertruck був однією з найцікавіших.
Geely стала одним з найбільших акціонерів Aston MartinGeely стала одним з найбільших акціонерів Aston Martin
Китайська автомобільна компанія Geely Holding інвестувала 234 млн фунтів стерлінгів ($290 млн) у британського виробника спортивних автомобілів Aston Martin.
Старий Porsche 911 повернули у виробництво як електромобільСтарий Porsche 911 повернули у виробництво як електромобіль
Новий електромобіль повторює зовнішність культового Porsche 911 ST. Електрокар здатний розганятися до сотні за 4 секунди та може проїхати на одному заряді до 322 км.
BMW представила електричний човен із запасом ходу в 100 кмBMW представила електричний човен із запасом ходу в 100 км
The Icon стала продуктом співпраці німецького автоконцерну і виробника човнів TYDE. Новинку представили на Каннському кінофестивалі.
Готуються зміни законодавства, які спрямовані навести лад у сфері паркуванняГотуються зміни законодавства, які спрямовані навести лад у сфері паркування
Ініційований представниками фракції «Слуга народу» законопроект 9233 створить умови для конкуренції у сфері паркування та дозволить прибрати корупційну складову при обранні операторів паркувальних майданчиків.
Ford Maverick перетворили на дешевий і практичний дім на колесахFord Maverick перетворили на дешевий і практичний дім на колесах
Автодім Ford Maverick є одним із найдешевших на ринку. У його салоні встановлені двоспальне ліжко, шафи та висувні шухляди.
Bolt планує купити свого німецького конкурента TierBolt планує купити свого німецького конкурента Tier
Естонська компанія Bolt може незабаром придбати німецького конкурента Tier. Експерти прогнозують бум злиття в індустрії.
Для фронту створили мобільний шиномонтажДля фронту створили мобільний шиномонтаж
Такий шиномонтаж на колесах здатен значно скоротити час, який витрачається на відновлення техніки.
На вантажівках MAN стала доступна інноваційна підвіска Hendrickson UltimaaxНа вантажівках MAN стала доступна інноваційна підвіска Hendrickson Ultimaax
Відтепер вантажівки MAN для важких умов експлуатації - самоскиди, автобетонозмішувачі, сміттєвози - можна замовити з еластомірною підвіскою Hendrickson Ultimaax.
Рідкісний Mercedes-Benz SLR McLaren пішов з молотка за 357 тисяч доларівРідкісний Mercedes-Benz SLR McLaren пішов з молотка за 357 тисяч доларів
Mercedes-Benz SLR McLaren з заводу пропонувався лише у двох кольорах - сріблястому та чорному. Спорткар оснащений 626-сильним двигуном та розганяється від 0 до 100 км/год за 3,8 секунди.
Польща передала Україні вже 108 автобусівПольща передала Україні вже 108 автобусів
Чергову партію вживаних автобусів передало місто Явожно.
Stellantis представив дилерам електричну заміну Chrysler 300Stellantis представив дилерам електричну заміну Chrysler 300
Повідомляється, що електричний наступник був продемонстрований на конференції дилерів у Лас-Вегасі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015