Новости за 18.09.2023

Jaguar придумав незвичний спосіб просування електромобіля I-PaceJaguar придумав незвичний спосіб просування електромобіля I-Pace
Компанія Jaguar віднедавна пропонує мешканцям двох житлових комплексів у Лідсі та Манчестері можливість забронювати електричний кросовер I-Pace через спеціальну платформу.
ЄС може запровадити мито на електромобілі з КитаюЄС може запровадити мито на електромобілі з Китаю
Єврокомісар із питань внутрішнього ринку Тьєррі Бретон допустив, що розслідування Єврокомісії щодо нечесної конкуренції з боку китайських виробників електрокарів може призвести до суттєвого зростання митних зборів із них.
Новий Toyota Land Cruiser 250 презентували в ЄвропіНовий Toyota Land Cruiser 250 презентували в Європі
Toyota Land Cruiser 250 дебютував у Європі з перевіреним 2,8-літровим турбодизелем на 204 к. с. Пізніше будуть запропоновані гібрид і 280-сильна бензинова версія.
Під час тестів автобуси Setra за рік проїжджають мільйон кілометрівПід час тестів автобуси Setra за рік проїжджають мільйон кілометрів
Перед запуском у серійне виробництво усі автобуси Setra проходять інтенсивні випробування на витривалість.
У США знову зросли продажі електромобілівУ США знову зросли продажі електромобілів
За результатами перших семи місяців 2023 року, у США на електромобілі припадає 7,2 відсотків продажів нових машин.
Опубліковано перші зображення нової Mazda 2Опубліковано перші зображення нової Mazda 2
Mazda 2 нового покоління може кардинально змінитися. Компактний хетчбек отримає гібридну версію з роторно-поршневим двигуном.
Новою «візитною карткою» Mercedes-Benz стануть трипроменеві фариНовою «візитною карткою» Mercedes-Benz стануть трипроменеві фари
Оригінальний світловий підпис дасть змогу впізнати «Мерседес» здалеку.
Volkswagen відкликає майже 50 000 седанів JettaVolkswagen відкликає майже 50 000 седанів Jetta
Німецький автовиробник виявив, що з серпня 2019 року по серпень 2023 року було подано 2654 гарантійні претензії щодо несправних вимикачів запалювання на моделях Jetta.
У Нідерландах створили інноваційний електромобіль Stella TerraУ Нідерландах створили інноваційний електромобіль Stella Terra
Електрокар Stella Terra отримав сонячні панелі на даху та капоті. Він здатний розвинути 145 км/год і проїхати 630 км на повному заряді батарей.
На продаж виставили рідкісний автобудинок Dodge StarcraftНа продаж виставили рідкісний автобудинок Dodge Starcraft
На аукціон Mecum виставили дуже рідкісний будинок на колесах Dodge Starcraft 1970 року випуску. Він знаходиться у відносно доброму стані та повністю на ходу.
Розкрито подробиці найдешевшого електрокросовера ChevroletРозкрито подробиці найдешевшого електрокросовера Chevrolet
Новий Chevrolet Equinox EV вартістю від 30 000 доларів запропонують у версіях потужністю 210 і 290 к. с. Найбільш «далекобійний» варіант зможе проїхати 480 км без підзарядки.
Polestar переключиться на випуск електромобілів преміум-класуPolestar переключиться на випуск електромобілів преміум-класу
Шведський автовиробник Polestar прагне створити нішу електромобілів преміум-класу замість більш дрібних та дешевих машин, та зайняти у новому сегменті провідне місце.
Шкільний автопарк країни має зрости ще на 500 автобусівШкільний автопарк країни має зрости ще на 500 автобусів
Проєкт бюджету на наступний рік передбачає виділення субвенції на придбання шкільних автобусів у такому ж розмірі, що і в нинішньому.
Volkswagen готує новий бюджетний електрокросовер ID.2 SUVVolkswagen готує новий бюджетний електрокросовер ID.2 SUV
Volkswagen ID.2 SUV може надійти в продаж уже в 2025 році. Новинку запропонують із кількома акумуляторними батареями на вибір із запасом ходу до 772 км на одному заряді.
Купе BMW M4 отримає екстремальну версію CSКупе BMW M4 отримає екстремальну версію CS
Компанія BMW готує розширення модельної лінійки спорткара M4. У 2024 році купе в кузові G82 отримає нову модифікацію CS.
Виробництво Fisker Ocean збільшать до 300 одиниць на деньВиробництво Fisker Ocean збільшать до 300 одиниць на день
Найближчим часом збільшення постачання обіцяно всім ринкам, на яких представлений бренд.
Старенький Jaguar XJ перетворили на незвичайний шестиколісний пікапСтаренький Jaguar XJ перетворили на незвичайний шестиколісний пікап
Нестандартний пікап оснащений 300-сильним двигуном і має безліч доопрацювань. «Фіолетовий грім» виставлений на аукціон і перебуває в Нідерландах.
Прошитий кулями Dodge Durango виставили на аукціонПрошитий кулями Dodge Durango виставили на аукціон
На аукціон IAAI переважно виставляють автомобілі після серйозних ДТП. Але експерти помітили на сайті досить цікавий лот - Dodge Durango SRT Hellcat 2023 випуску.
Renault Rafale отримає версію з силовою установкою PHEVRenault Rafale отримає версію з силовою установкою PHEV
Компанія Renault почала тестувати на дорогах загального користування кросовер Renault Rafale з плагін-гібридною силовою установкою (PHEV) потужністю 300 к.с.
У Китаї представили нове покоління електрокросовера Nio EC6У Китаї представили нове покоління електрокросовера Nio EC6
Новий Nio EC6 - електричний 4,8-метровий купе-кросовер з елегантним дизайном. Він отримав 490-сильну установку і розганяється до 100 км/год за 4,4 с.
Peugeot 408 отримав новий «малолітражний» двигунPeugeot 408 отримав новий «малолітражний» двигун
Компанія Peugeot оснастить седан Peugeot 408 у КНР новим «малолітражним» мотором.
Geely випустила доступний електрокросовер за приємною ціноюGeely випустила доступний електрокросовер за приємною ціною
Модельну лінійку Geely поповнив електричний кросовер Panda Knight, побудований на базі компактного тридверного хетчбека Panda Mini.
Mercedes-Benz знову звинуватили в махінаціях зі шкідливими викидамиMercedes-Benz знову звинуватили в махінаціях зі шкідливими викидами
Німецький автовиробник використовував три програмні пристрої захисту, виявлені на Mercedes-Benz E350 BlueTec. Вони змінювали роботу двигуна залежно від температурних параметрів.
Siemens презентувала новітню бездротову зарядку для електромобілівSiemens презентувала новітню бездротову зарядку для електромобілів
На виставці IAA Mobility 2023 у Мюнхені відбулася презентація новітньої розробки компанії Siemens.
Компанія BYD показала салон позашляховика Leopard 5Компанія BYD показала салон позашляховика Leopard 5
BYD опублікувала офіційні зображення салону позашляховика BYD Leopard 5 (китайська назва - Bao 5), який буде випущений під суббрендом Fang Cheng Bao.
Названо найпопулярніші вживані авто зі США в УкраїніНазвано найпопулярніші вживані авто зі США в Україні
Як правило, в Україну зі США приганяють бензинові та електричні автомобілі. Найпопулярнішими є моделі Tesla.
Tesla випустила 5-мільйонний електромобільTesla випустила 5-мільйонний електромобіль
Tesla прозвітувала про досягнення нової рекордної віхи - 5 мільйонів вироблених автомобілів. Цей успіх компанія розділила зі своїм клієнтам, подякувавши за постійну підтримку та відданість бренду.
Державна спеціальна служба транспорту України відновила 69 мостових переходівДержавна спеціальна служба транспорту України відновила 69 мостових переходів
Мости у Миколаївській області, які відновили підрозділи ДССТ, витримали тиск потоку води після підриву росіянами Каховської ГЕС.
Представлено новий кросовер JAC QX із запасом ходу 1300 кмПредставлено новий кросовер JAC QX із запасом ходу 1300 км
Гібрид JAC QX витрачає лише 1,33 л на 100 км у комбінованому циклі. Електроніку та мультимедійну систему для кросовера розробили в Huawei.
Великі мережі знову підняли ціни на паливоВеликі мережі знову підняли ціни на паливо
За вихідні (15-18 вересня) середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 33 копійки - до 54,20 грн/л. Бензин А-95+ здорожчав на 45 копійок - до 56,94 грн/л, а дизельне пальне - на 0,31 грн/л, до 53,98 грн/л.
Опубліковано новий рендер Volkswagen Tiguan 2024Опубліковано новий рендер Volkswagen Tiguan 2024
Напередодні дебюту видання Carscoops опублікувало рендер моделі. Створюючи зображення, інсайдери спиралися на шпигунські фото та знімки, опубліковані компанією.
Королівський Mercedes-Benz S-Class виставили на продажКоролівський Mercedes-Benz S-Class виставили на продаж
Карл XVI Густав придбав Mercedes S-Class безпосередньо перед своєю коронацією. Монарх вибрав базову версію 280 S у скромній комплектації з тканинним салоном і без кондиціонера.
В Уельсі обмежують швидкість руху в містах до 32 км/годВ Уельсі обмежують швидкість руху в містах до 32 км/год
Уельс від неділі, 17 вересня, першим у Сполученому Королівстві запровадив обмеження швидкості руху на ділянках зі щільною забудовою - передусім міських районах - до 20 миль на годину (32 км/год) замість попередніх 30.
У світі росте дефіцит дизельного паливаУ світі росте дефіцит дизельного палива
На постачанні дизельного палива негативно позначилося скорочення видобутку нафти.
Культовий американський позашляховик 70-х повернули у виробництвоКультовий американський позашляховик 70-х повернули у виробництво
Chevrolet K5 Blazer отримав сучасне обладнання та безліч інших доопрацювань. Позашляховик оснастили 430-сильним двигуном V8 від спорткара Corvette.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015