Новою «візитною карткою» Mercedes-Benz стануть трипроменеві фари

21:12 18.09.2023
Новою «візитною карткою» Mercedes-Benz стануть трипроменеві фари

Шеф-дизайнер німецької марки Горден Вагенер підтвердив виданню Autocar, що хитра оптика, яка дебютувала на концепті CLA, з'явиться на майбутніх серійних електромобілях. Топ-менеджер порівняв малюнок денних ходових вогнів із вихлопними трубами автомобілів із двигуном внутрішнього згоряння. На думку Вагенера, для покупців важливими є знакові дизайнерські елементи.

Горден Вагенер дав зрозуміти, що практично всі яскраві дизайнерські рішення концепту CLA втіляться у серійному седані початкового рівня. До того ж, на «Мерседесах» з електричною силовою установкою залишиться імітація радіаторної решітки, щоб без двигунів внутрішнього згоряння автомобілі не стали безликими.

«Ми хочемо змінити море одноманітності, всі ці безликі автомобілі, позбавлені індивідуальності. Ми хочемо виділятися за допомогою знакових особливостей, і у Mercedes-Benz є для цього всі можливості», - пояснив шеф-дизайнер німецького бренду.

У Autocar наполягають, що дизайнерські «фішки» концепту CLA у тому чи іншому вигляді з'являться на цілій гамі майбутніх моделей із трипроменевою зіркою.

Серійну версію седана Mercedes-Benz CLA буде розкрито до кінця року, а в середньостроковій перспективі на тій самій платформі MMA зроблять електричний універсал CLA Shooting Brake, а також кросовери EQA і EQB другого покоління.


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015