Державна спеціальна служба транспорту України відновила 69 мостових переходів

15:43 18.09.2023
Державна спеціальна служба транспорту України відновила 69 мостових переходів

Державна спеціальна служба транспорту відновила 500 км колій, розповів начальник управління будівництва та відновлення ДССТ МО України полковник Павло Бурштейн.

Наразі Державна спеціальна служба транспорту відновила 69 мостових переходів, 29 з яких - за капітальним варіантом, 40 - за тимчасовим, з використанням інвентарного мостовідновного майна.

У взаємодії з відповідними підрозділами АТ «Укрзалізниця» відновлено 4 залізничні мостові переходи.

Бурштейн зазначив, що мости у Миколаївській області, які відновили підрозділи ДССТ, витримали тиск потоку води після підриву росіянами Каховської ГЕС.

«Підсумком діяльності є безперебійна робота залізничного транспорту, здійснення перевезень як громадян, так і вантажів різного призначення. На цей час відновлено колій різної складності в загальному обсязі на 500 км», - зазначив представник ДССТ МО України.

За словами Бурштейна, завдяки технічному переоснащенню, надходженню нових зразків спеціальної техніки, обладнання, електрифікованого інструменту підвищується технологічність виконання робіт, і як результат - зменшуються терміни відновлення об’єктів.


Источник: ЦТС
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015