Опубліковано новий рендер Volkswagen Tiguan 2024

14:55 18.09.2023
Опубліковано новий рендер Volkswagen Tiguan 2024

Третє покоління компактного кросовера Volkswagen Tiguan німецький виробник має представити завтра, 19 вересня. Ця прем'єра є однією з найочікуваніших у поточному році. Напередодні дебюту видання Carscoops опублікувало рендер моделі.

Створюючи зображення, інсайдери спиралися на шпигунські фото та знімки, опубліковані компанією. Воно вийшло максимально реалістичним. Новий Tiguan виконають у більш еволюційному дизайні, де відсутні різкі лінії грані. Ще примітною особливістю є оптика з технологією IQ Light HD Matri, масивна решітка радіатора і передній бампер з повітрозабірником, що виступає.

Крила кросовера стали мускулистішими, а задні ліхтарі виконані у формі єдиного блоку. Обвіс, виконаний в тон кузова авто, як і раніше, залишається непомітним. Габарити авто майже не змінились. У довжину новий Tiguan досягає 4551 мм при колісній базі 2681 мм. Його ширина та висота становлять 1939 мм і 1640 мм відповідно.

Інтер'єр оновився радикальніше, ніж екстер'єр. У оснащення тепер входить цифрова панель приладів, мультимедійна система з 15-дюймовим екраном, проекційний дисплей і сучасна система клімат-контролю. Також в салоні встановили сидіння ergoActive з підігрівом, вентиляцією, регулюванням поперекової підтримки у чотирьох напрямках та функцією 10-камерного масажу.

В основі нового Tiguan лежить платформа MQB Evo. Вона дозволить випустити модель із традиційними та гібридними двигунами. Також кросовер отримає адаптивну підвіску DCC Pro із двоклапанними амортизаторами.

Кросовер запропонують у версії PHEV на основі 1,5-літрового TSI Evo, який доповнений електромотором потужністю 201 і 268 к.с. У суто електричному режимі він зможе проїжджати до 100 км. М'який гібрид буде заснований на 1,5-літровому eTSI та 2,0 TSI. Усі силові агрегати працюватимуть виключно з автоматичною коробкою передач DSG. Вихід на європейський ринок моделі намічено на початок 2024 року.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015