Новости за 17.10.2023

Mercedes-Benz показав новий представницький седан  E-Class LMercedes-Benz показав новий представницький седан E-Class L
Новий Mercedes-Benz E-Class L подовжений на 140 мм і став просторішим всередині. Седан багато укомплектований і доступний тільки в бензинових версіях.
Lexus назвав ціни найдешевшого кросовера у ЄвропіLexus назвав ціни найдешевшого кросовера у Європі
Японський автовиробник анонсував ціни на свій новий компактний кросовер Lexus LBX.
KIA Sonet приміряв новий фірмовий стиль брендуKIA Sonet приміряв новий фірмовий стиль бренду
Китайське міністерство промисловості (MIIT) злило у мережу фотографії оновленого KIA Sonet.
Презентовано новий спортивний пікап Hilux GR Sport IIПрезентовано новий спортивний пікап Hilux GR Sport II
Новий Toyota Hilux GR Sport II підготували до бездоріжжя. Пікапу збільшили кліренс, посилили підвіску і встановили спеціальні шини.
Вибух на заводі комплектуючих зупинив виробництво ToyotaВибух на заводі комплектуючих зупинив виробництво Toyota
Toyota Motor, найбільший автовиробник Японії, призупинив роботу 10 складальних ліній через аварію на підприємстві постачальника, про що повідомив представник компанії.
Nissan показав незвичайний сімейний електромобіль Hyper TourerNissan показав незвичайний сімейний електромобіль Hyper Tourer
Nissan Hyper Tourer отримав розкішний чотиримісний салон з розкішним оздобленням у японському стилі. Також мінівен має інноваційну систему з використанням штучного інтелекту.
Як головні оператори авторинку оцінюють підсумки продажів за 9 місяцівЯк головні оператори авторинку оцінюють підсумки продажів за 9 місяців
Як позитивне зростання продажів авто в кількісних показниках оцінюють головні гравці ринку не в сухих цифрах, а за відчуттями? Виявляється не все так позитивно, як може здатись на перший погляд!
Subaru представила свій перший заряджений електромобільSubaru представила свій перший заряджений електромобіль
Заряджений електрокросовер Subaru Solterra STI може дебютувати вже у 2024 році. Очікується, що ця версія буде значно швидшою за стандартну модель.
Ціни на бензин зберігають нисхідний трендЦіни на бензин зберігають нисхідний тренд
Протягом тижня середня ціна на бензин А-95 зменшилась на 0,25 грн/л, до 47,5 грн/л, на А-92 - на 1,25 грн/л, до 44,25 грн/л.
Експерти назвали найпопулярніші кольори автомобілів в УкраїніЕксперти назвали найпопулярніші кольори автомобілів в Україні
Серед нових автомобілів, які купили українці у 2023 році найпопулярнішим залишається білий колір. На ринку вживаних імпортованих авто вподобання покупців відрізняються.
Виробник електровантажівок Volta Truck оголосив про банкрутствоВиробник електровантажівок Volta Truck оголосив про банкрутство
Шведський виробник електричних вантажівок Volta Trucks оголосив про початок процедури банкрутства у Швеції. Найближчим часом стартап оголосить про банкрутство у Великій Британії, де Volta Trucks має офіс.
KIA анонсувала свій перший пікапKIA анонсувала свій перший пікап
Голова відділу дизайну KIA Карім Хабіб анонсував швидку дебют першого пікапа бренду.
Опубліковано перші фото нового китайського електричного мінівенаОпубліковано перші фото нового китайського електричного мінівена
Новий Li Auto Mega - шестимісний електричний мінівен довжиною близько 5 метрів. Запас ходу авто становитиме приблизно 600 км, а зарядка батареї на 65% займе всього 10 хвилин.
Mazda готує одразу кілька електромобілівMazda готує одразу кілька електромобілів
Японський автовиробник повідомив, що готує одразу кілька електромобілів, які випускатимуться в Японії, і на світових ринках, у тому числі в США, дебютують у 2025 році.
Відтепер громадяни можуть замовити посвідчення водія з доставкою за кордонВідтепер громадяни можуть замовити посвідчення водія з доставкою за кордон
Відтепер водії можуть онлайн замовити обмін посвідчення водія з доставкою за межі країни. Цей зручний сервіс стане доступним для осіб, які проживають у Польщі.
Mercedes-Benz готує стильний електричний універсал із запасом ходу 750 кмMercedes-Benz готує стильний електричний універсал із запасом ходу 750 км
Mercedes-Benz CLA Shooting Brake увійде в сегмент преміальних компактних електричних універсалів. Новинка отримає стильний дизайн, багате оснащення та великий запас ходу.
Chery представила дуже економний флагманський кросовер Fengyun T9Chery представила дуже економний флагманський кросовер Fengyun T9
На заході «Chery Technology DAY» компанія представила свій новий флагманський кросовер Fengyun T9.
Представлено новий Nissan X-Trail 2024-го модельного рокуПредставлено новий Nissan X-Trail 2024-го модельного року
Nissan X-Trail, відомий на ринку США як Rogue, оновився через три роки після зміни поколінь. Враховуючи вік актуальної моделі, зовнішні зміни виявилися мінімальними.
Найпотужнішу і найшвидшу Toyota в історії помітили на дорогахНайпотужнішу і найшвидшу Toyota в історії помітили на дорогах
Купе Toyota Supra GRMN оснастять двигуном від BMW M3 потужністю близько 500 сил. Спорткар отримає спортивну підвіску і заднє антикрило.
Електричний пікап Toyota Hilux відправили на випробуванняЕлектричний пікап Toyota Hilux відправили на випробування
Toyota офіційно представила концептуальний електричний пікап Hilux Revo в Австралії та відправила його на випробування.
ОККО зібрала майже 60 тонн речей для малозабезпеченихОККО зібрала майже 60 тонн речей для малозабезпечених
На АЗК ОККО зібрали майже 60 тонн речей для вимушених переселенців і малозабезпечених. Про це йдеться у прес-релізі компанії.
Седан Audi A6 перетворили на нестандартний позашляховикСедан Audi A6 перетворили на нестандартний позашляховик
У цьому авто важко впізнати оригінальний седан Audi A6 1995 року випуску. Автомобіль отримав безліч поліпшень, зокрема доопрацьовану підвіску і нові деталі кузова.
Rivian готує нові автомобілі потужністю понад 1000 к.с.Rivian готує нові автомобілі потужністю понад 1000 к.с.
Згідно з витоком, відбудуться косметичні оновлення та аеродинамічні покращення моделей R1. Джерело стверджує, що здвоєні двигуни видають потужність понад 1000 кінських сил.
На європейський ринок виходить недорогий електрокросовер Chery Omoda 5На європейський ринок виходить недорогий електрокросовер Chery Omoda 5
Електромобіль Chery Omoda 5 отримав 204-сильний мотор і здатний розігнатися до 100 км/год за 7,6 с. Кросовер запропонують у чотирьох багато оснащених версіях.
Irizar презентував свій перший водневий автобусIrizar презентував свій перший водневий автобус
Туристична модель i6S Efficient Hydrogen має запас ходу до 1000 км, а на заправку воднем потрібно лише 20 хвилин.
На ринок виходить найдорожче китайське автоНа ринок виходить найдорожче китайське авто
Седан Hongqi L5 досягає 6 метрів у довжину та важить понад три тонни. Його розкішний салон оздоблений шкірою і деревом, а під капотом встановлено турбований V8.
У США за квартал продали понад 300 000 електромобілівУ США за квартал продали понад 300 000 електромобілів
Електромобілі у Сполучених Штатах у третьому кварталі 2023 року завоювали долю у 7,9 відсотка від усіх проданих нових авто.
У покинутому сараї знайшли раритетний Ford MustangУ покинутому сараї знайшли раритетний Ford Mustang
Ford Mustang зберіг усі зовнішні деталі, а також оригінальні двигун і трансмісію. Автомобіль має пробіг 151 947 км і потребує ремонту.
У BMW заговорили про шкоду антисубсидійного розслідування ЄСУ BMW заговорили про шкоду антисубсидійного розслідування ЄС
Розслідування Європейського Союзу (ЄС) з приводу субсидій для електромобілів китайського виробництва, що експортуються до Європи, може завдати більше шкоди, ніж користі.
Ряд відомих автомобільних брендів невдовзі отримають технологію бездротової зарядкиРяд відомих автомобільних брендів невдовзі отримають технологію бездротової зарядки
Технологія WiTricity набирає обертів і компанія вже підписала договори з BMW, Geely, Hyundai й Tesla. Незабаром приєднаються й інші виробники.
Американські НПЗ у вересні скоротили постачання ДП в ЄвропуАмериканські НПЗ у вересні скоротили постачання ДП в Європу
У вересні обсяги надходжень дизельного пального з США в порти країн ЄС зменшилися на 21 відсотків, до 346 тис. тонн.
Непримітний Volkswagen Beetle 70-х продали за 49 500 фунтів стерлінгівНепримітний Volkswagen Beetle 70-х продали за 49 500 фунтів стерлінгів
За 44 роки кабріолет Volkswagen Beetle проїхав лише 2 кілометри. Автомобіль зберігався в гаражі і виглядає як новий.
Honda і Mitsubishi придумали «нове життя» батареям своїх електромобілівHonda і Mitsubishi придумали «нове життя» батареям своїх електромобілів
Honda і Mitsubishi підписали меморандум про взаєморозуміння, згідно з яким два автовиробники будуть працювати над створенням підприємств, які використовують акумулятори електромобілів після списання.
Бренд CITROEN представляє Новий CITROEN e-C3: перший доступний європейський електромобільБренд CITROEN представляє Новий CITROEN e-C3: перший доступний європейський електромобіль
Бренд CITROEN представляє четверте покоління популярної моделі CITROEN C3 й знову сміливо кидає виклик звичним правилам для автомобілів B-класу, розроблених та виготовлених у Європі.
«WOW КАСКО» від VUSO. Страхування з новим рівнем сервісу«WOW КАСКО» від VUSO. Страхування з новим рівнем сервісу
Українські страхові компанії продовжують дивувати і підтримкою ЗСУ, і новим рівнем сервісу в страхуванні для забезпечення повноцінного фінансового захисту.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015