Опубліковано перші фото нового китайського електричного мінівена

19:12 17.10.2023
Опубліковано перші фото нового китайського електричного мінівена

Опубліковано перші фото нового Li Auto Mega. Електричний мінівен виявився клоном Hyundai Staria. Подробиці новинки розкрили на сайті CarNewsChina.

Електромобіль Li Auto Mega вийшов дуже схожим на Hyundai Staria. У нього знайомий силует із великим кутом нахилу лобового скла, а передня частина з тоненькою діодною смугою - практично така сама, як у південнокорейської моделі.

Новий Li Auto Mega досягає понад 5 м у довжину і має продуману аеродинаміку: коефіцієнт його лобового опору дорівнює лише 0,21. Цього домоглися завдяки таким рішенням, як висувні дверні ручки.

На фото салону можна побачити, що китайський мінівен запропонують у шестимісному виконанні. Він отримає панорамний дах, великий тачскрін мультимедіа та окремий монітор для задніх пасажирів.

Характеристики Li Auto Mega поки що тримають у секреті. Відомо лише, що запас ходу електрокара становитиме близько 600 км. Його 800-вольтна силова установка зможе підтримувати надшвидку зарядку: в такому режимі підзарядити авто на 65% можна буде всього за 10 хвилин.

Новий Li Auto Mega презентують у Китаї в грудні. Його продажі стартують на початку 2024 року за ціною від 500 000 юанів ($68 000), тобто він буде майже вдвічі дорожчим за Hyundai Staria.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015