Електричний пікап Toyota Hilux відправили на випробування

18:01 17.10.2023
Електричний пікап Toyota Hilux відправили на випробування

Toyota офіційно представила концептуальний електричний пікап Hilux Revo в Австралії та відправила його на випробування. Зазначимо, що Toyota розробила концепцію електричного пікапа Hilux минулого року. Потенційно основними ринками новинки стануть Австралія та країни Південно-Східної Азії.

Також відомо, що зараз японський автовиробник працює з консорціумом у Великій Британії над створенням Hilux на водневих паливних елементах, який, сподіваємося, підтвердить життєздатність цієї технології в комерційних автомобілях.

«Наші інженери з оцінки та галузеві партнери підтвердили, що цей орієнтований на місто електричний Hilux - хоч він і є концептуальним автомобілем - виглядає, відчувається та керується як серійна модель», - сказав віце-президент Toyota в Австралії з продажів і маркетингу Шон Хенлі.

Автомобіль уже відправлено назад до Таїланду для подальших випробувань. У найближчі місяці компанія планує створити невеликий демонстраційний парк електричних пікапів та розподілити їх між ключовими ринками.


Источник: Autogeek
Фото: Toyota
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015