Новости за 16.11.2023

KIA інтригує американців тизером оновленого SorentoKIA інтригує американців тизером оновленого Sorento
Поки що невідомо, чи модель відрізняється від тієї, яку показали наприкінці літа в Південній Кореї. Судячи з того, що KIA зберігає інтригу, публікуючи затемнений тизер, відмінності все ж таки можуть бути.
Toyota зніме з продажу популярний кросоверToyota зніме з продажу популярний кросовер
Toyota вирішила відмовитись від популярного кросовера на збільшеній платформі RAV4. Модель Venza знімуть з продажів у 2024 році.
Найкомпактніший спорткар BMW повністю розсекретили на тизерахНайкомпактніший спорткар BMW повністю розсекретили на тизерах
Новий BMW M135i отримає безліч поліпшень порівняно з поточною моделлю. Заряджений хетчбек стане ще потужнішим і швидшим завдяки вдосконаленому двигуну.
В «Дії» вдосконалили послугу заміни водійських правВ «Дії» вдосконалили послугу заміни водійських прав
Щоб забрати оновлені права відтепер не потрібно їхати до сервісного цента. Замовити доставку водійського посвідчення можна на будь-яку зручну адресу.
За 10 місяців українці сплатили майже 400 млн гривень штрафів ПДРЗа 10 місяців українці сплатили майже 400 млн гривень штрафів ПДР
Протягом десяти місяців 2023 року комплекси автоматичної фіксації зареєстрували 2 164 101 мільйони порушень правил дорожнього руху.
Renault представила стильний бюджетний електромобільRenault представила стильний бюджетний електромобіль
Новий Renault Twingo буде витриманий у дусі оригінальної моделі 1992 року. Для електрокара готують силову установку з дуже низьким енергоспоживанням.
Cadillac приєднається до Формули-1Cadillac приєднається до Формули-1
Компанія Cadillac зареєструвалася в FIA як офіційний виробник силових агрегатів Формули-1.
Mercedes-Benz відкрила незвичну зарядну станцію для електромобілівMercedes-Benz відкрила незвичну зарядну станцію для електромобілів
Німецький автовиробник відкрив нову розкішну зарядну станцію для електромобілів потужністю 400 кВт поблизу штаб-квартири Mercedes-Benz США в Сенді-Спрінгс, штат Джорджія.
Автомобілі Ford отримають захист від підслуховуванняАвтомобілі Ford отримають захист від підслуховування
У патенті описана інноваційна технологія, яка може змінювати гучність розмов. Система видаватиме маскувальний звук зовні, щоб перехожі не чули, про що говорять усередині авто.
Після електросамокатів мер Парижа хоче обмежити присутність авто в містіПісля електросамокатів мер Парижа хоче обмежити присутність авто в місті
Міська голова Парижа Анн Ідальго анонсувала опитування жителів міста щодо підвищення плати за паркування SUV («практичних спортивних автомобілів»).
Ford розширює власну мережу зарядних станцій BlueOval до 106 000 пристроївFord розширює власну мережу зарядних станцій BlueOval до 106 000 пристроїв
Ford поділився оновленими планами розвитку власної зарядної мережі для електромобілів BlueOval у Північній Америці. Як повідомляється, вона буде на 25 відсотків більшою, ніж передбачалося спочатку.
На продаж виставлено рідкісний універсал NissanНа продаж виставлено рідкісний універсал Nissan
Сімейний універсал Nissan Stagea 260RS Autech оснащений турбодвигуном від знаменитого спорткара Skyline GT-R. Він отримав повний привід і керовані задні колеса.
Zeekr готує новий електричний седан 007Zeekr готує новий електричний седан 007
Мінпром Китаю розкрив характеристики нового електричного седана Zeekr 007.
Словацькі перевізники пригрозили заблокувати український кордонСловацькі перевізники пригрозили заблокувати український кордон
Союз автоперевізників Словаччини погрожує заблокувати перетин кордону зі словацького боку для українських перевізників, якщо Європейська комісія не поверне видачу комерційних дозволів на перевезення в межах Євросоюзу.
Human Horizons представили гіперкар HiPhi AHuman Horizons представили гіперкар HiPhi A
HiPhi A стане найшвидшим електромобілем у модельному ряду бренду. Електричний гіперкар оснащений 1300-сильною установкою і здатний розвивати швидкість 300 км/год.
Депутати пропонують втричі збільшити акциз на автогазДепутати пропонують втричі збільшити акциз на автогаз
Акциз буде збільшено з 52 до 169 євро. Такі зміни ініціював Данило Гетманцев, голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики.
Народні умільці своїми руками відтворили ексклюзивний італійський суперкарНародні умільці своїми руками відтворили ексклюзивний італійський суперкар
Копія Pagani Huayra має сталевий каркас і кузов зі скловолокна. Саморобний автомобіль оснастили двигуном Toyota.
У США представили автономний вантажний електромобіль EinrideУ США представили автономний вантажний електромобіль Einride
Автономна вантажівка Einride на електротязі віднедавна працює чотири дні на тиждень на заводі General Electric (GE) в Селмері, штат Теннессі, і є частиною ряду змін, спрямованих на підвищення автоматизації підприємства.
Вузькі вулиці зменшують кількість дорожньо-транспортних пригодВузькі вулиці зменшують кількість дорожньо-транспортних пригод
Дослідники дійшли висновку, що вужчі вулиці у міських районах значно скорочують кількість дорожньо-транспортних пригод зі смертельним наслідком.
Унікальний суперкар Porsche виїхав на дороги вперше за багато роківУнікальний суперкар Porsche виїхав на дороги вперше за багато років
Суперкар Porsche 911 GT1 існує в єдиному екземплярі. Це дорожня версія знаменитої гоночної моделі, яка перемагала в Ле-Мані.
Зимовий дизель уже на всіх АЗК ОККОЗимовий дизель уже на всіх АЗК ОККО
З 15 листопада вже на всіх 403 АЗК мережі ОККО водіям пропонують виключно зимовий дизель, який не замерзає при температурі до -20 градусів.
Єврокомісія може покарати Польщу за блокування кордону з УкраїноюЄврокомісія може покарати Польщу за блокування кордону з Україною
Якщо польська влада не вирішить питання блокування пунктів пропуску на кордоні з Україною, Єврокомісія може розпочати каральну процедуру проти Польщі.
У Канаді продають унікальний седан Hyundai Sonata з дивним тюнінгомУ Канаді продають унікальний седан Hyundai Sonata з дивним тюнінгом
Цей Hyundai Sonata заборонено використовувати на дорогах загального користування. Седан отримав велику кількість зовнішніх модифікацій.
Uklon запустив новий клас авто,  який може рухатися смугами громадського транспортуUklon запустив новий клас авто, який може рухатися смугами громадського транспорту
Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon запустив новий клас - «Експрес». Авто даного класу мають право їздити по смузі для маршрутних транспортних засобів.
Новий Opel Vivaro: поєднання стилю та комфорту легкового автомобіля з універсальністю фургонаНовий Opel Vivaro: поєднання стилю та комфорту легкового автомобіля з універсальністю фургона
Популярний та універсальний фургон Opel Vivaro вперше «приміряє» фірмовий дизайн Opel Vizor й стає ще більш привабливим.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015