Новости за 16.05.2023

Renault Austral отримає стильну купеподібну версіюRenault Austral отримає стильну купеподібну версію
Кросовер Renault Austral Coupe відрізняється динамічним дизайном з похилим купеподібним дахом. Модель запропонують у бензинових та гібридних версіях потужністю до 280 к.с.
Aston Martin опублікував фотографії майбутнього DB GTAston Martin опублікував фотографії майбутнього DB GT
Aston Martin опублікував перші зображення DB наступного покоління. Його офіційна презентація відбудеться 24 травня.
Toyota представила оновлений кросовер Yaris CrossToyota представила оновлений кросовер Yaris Cross
Європейська модель Yaris Cross кардинально відрізняється від цієї автівки, яка створена для ринку Індонезії.
Lotus готує новий електричний кросовер Type 134Lotus готує новий електричний кросовер Type 134
Новий Lotus Type 134 складе конкуренцію для електричного Porshe Macan, який вийде вже наступного року.
Опубліковано перші «живі» фотографії позашляховика TANK 400Опубліковано перші «живі» фотографії позашляховика TANK 400
Бренд Tank, що належить концерну Great Wall, скоро розширить свою лінійку третім рамним позашляховиком Tank 400.
Tesla відкриє доступ до «повного автопілота» для всіхTesla відкриє доступ до «повного автопілота» для всіх
Генеральний директор Tesla Ілон Маск анонсував безкоштовну місячну пробну версію «автопілоту».
Honda показала доступний електрокросовер для ЄвропиHonda показала доступний електрокросовер для Європи
Міський кросовер Honda HR-V отримав нову електричну версію. Модель багато укомплектована і оснащена 204-сильним мотором.
Боррель закликає ЄС придушити імпорт індійського пального з російської нафтиБоррель закликає ЄС придушити імпорт індійського пального з російської нафти
Європейський Союз повинен вплинути на Індію, яка перепродає російську нафту в Європу як очищене паливо, зокрема дизпальне.
Hyundai Motor планує інвестувати у розвиток екосистеми електромобілів в ІндіїHyundai Motor планує інвестувати у розвиток екосистеми електромобілів в Індії
Кошти планують спрямувати в південно-індійський штат Таміл Наду, щоб компанія могла підтримувати свої плани з виробництва електромобілів у країні.
В Індії представили незвичайний кросовер на базі Volvo XC90В Індії представили незвичайний кросовер на базі Volvo XC90
Індійський кросовер сильно відрізняється від свого «донора». Автомобіль отримав незвичайний дизайн і розкішний салон на чотири посадкові місця.
RWE і Westfalen Group побудують у Німеччині 70 водневих заправних станцій для електротранспортуRWE і Westfalen Group побудують у Німеччині 70 водневих заправних станцій для електротранспорту
RWE та Westfalen Group оголосили про створення спільного підприємства для розвитку інфраструктури водневих заправних станцій у Німеччині.
Китай став найбільшим у світі експортером автомобілівКитай став найбільшим у світі експортером автомобілів
У рейтингу найбільших у світі експортерів автомобілів змінився лідер, ним вперше став Китай, випередивши Японію.
AC Cars презентувала сучасний варіант родстера Cobra GTAC Cars презентувала сучасний варіант родстера Cobra GT
Нова AC Cobra GT Roadster зберігає класичний дизайн, але стала більшою і виконана з карбону. Топова версія отримала 663-сильний V8.
Nissan презентував оновлений седан AlmeraNissan презентував оновлений седан Almera
Японський автовиробник Nissan представила у Таїланді оновлений седан Almera. Зовні новинка схожа на Nissan Versa з американського ринку.
Tesla відстежуватиме, як часто водій позіхає та кліпає очимаTesla відстежуватиме, як часто водій позіхає та кліпає очима
Tesla посилює моніторинг стану водія в автомобілі, починаючи рахувати позіхання, моргання тощо, щоб відстежувати, наскільки водій сонний.
Розсекречено флагманський кросовер HuaweiРозсекречено флагманський кросовер Huawei
AITO M9 отримає стильний дизайн і великі габарити. До списку оснащення увійдуть передові системи безпеки й інноваційні технології.
Subaru випустить чотири нові електричні кросовери до 2028 рокуSubaru випустить чотири нові електричні кросовери до 2028 року
Зі слів нового генерального директора компанії Ацуші Осакі, який вступить на цю посаду в червні 2023 року, виробництво електромобілів налагодять на двох заводах у Японії.
Презентовано салон нового трирядного кросовера Denza N8Презентовано салон нового трирядного кросовера Denza N8
Mercedes-Benz і BYD показали салон нового трирядного кросовера. Спільне німецько-китайське підприємство готується до презентації Denza N8.
У США ціни на бензин знизилися на один долар порівняно з рекордом минулого рокуУ США ціни на бензин знизилися на один долар порівняно з рекордом минулого року
У Сполучених Штатах вартість бензину знизилася більш ніж на 1 долар порівняно з піковими показниками літа 2022 року.
Nissan Navara отримав електричну версіюNissan Navara отримав електричну версію
Електричний пікап EBRO збудовано на базі Nissan Navara. Він оснащений 299-сильною установкою та здатний проїхати 440 км без підзарядки.
Депутати пропонують збільшити штрафи для пішоходів з дітьмиДепутати пропонують збільшити штрафи для пішоходів з дітьми
Штраф у розмірі 850 гривень пропонують накладати на пішоходів з дітьми, які подають приклад неправомірної поведінки.
Компанія Renault показала електрокросовер 4Ever TrophyКомпанія Renault показала електрокросовер 4Ever Trophy
Концепт-кар Renault 4Ever Trophy - провісник нового бюджетного електрокросовера. Дизайн авто виконають у стилістиці 60-х років, а його запас ходу становитиме близько 400 км.
У Великій Британії розробили перший магістральний тягач на водніУ Великій Британії розробили перший магістральний тягач на водні
Компанія Hydrogen Vehicle Systems (HVS) представляє магістральний тягач на водневих паливних елементах - це перша машина важкого класу із силовою установкою FCEV у Великій Британії.
Художниця перетворила невеликий автобус на затишний будинок на колесахХудожниця перетворила невеликий автобус на затишний будинок на колесах
Ріта стала активніше подорожувати своїм авто під час пандемії. Через деякий час художниця вирішила переїхати в будинок на колесах, який переобладнала самостійно.
На дорожніх тестах помічено оновлений Chevrolet TahoeНа дорожніх тестах помічено оновлений Chevrolet Tahoe
Опубліковано шпигунські фотографії Chevrolet Tahoe Refresh 2024-го модельного року, який отримає скромний фейсліфтинг в рамках оновлення в середині циклу.
Нові грані бестселера PEUGEOT 2008 - нові цікаві особливості для нових покупцівНові грані бестселера PEUGEOT 2008 - нові цікаві особливості для нових покупців
Автомобіль PEUGEOT 2008 чудово відомий в Україні та успішно знаходить все нових й нових покупців.
Гібридний седан Geely Galaxy L6 помічений без камуфляжуГібридний седан Geely Galaxy L6 помічений без камуфляжу
Geely Galaxy L6 відрізняється стильним дизайном з обтічним силуетом і передовими технологіями. Седан буде доступний у кількох гібридних версіях.
Електричний сіті-кар Wuling Hongguang Mini EV подешевшав удвічіЕлектричний сіті-кар Wuling Hongguang Mini EV подешевшав удвічі
Китайська компанія SAIC-GM-Wuling Automobile практично вдвічі знизила вартість електричного сіті-кару Wuling Hongguang Mini EV.
Вантажівку Mitsubishi перетворили на комфортний будинок на колесахВантажівку Mitsubishi перетворили на комфортний будинок на колесах
Будинок на колесах розрахований на двох осіб і може похвалитися наявністю кухні, ванної, спальні та вітальні. Автобудинок дозволяє подорожувати повністю автономно протягом двох тижнів.
BMW оновить свій найкрасивіший класичний мотоциклBMW оновить свій найкрасивіший класичний мотоцикл
Цього року класичний байк BMW отримає нове покоління. І щоб відзначити подію, його назва отримує інше число, цього разу цифрами. BMW R 12 NineT замінить лінійку R NineT.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015