Презентовано салон нового трирядного кросовера Denza N8

19:49 16.05.2023
Презентовано салон нового трирядного кросовера Denza N8

Mercedes-Benz і BYD показали салон нового трирядного кросовера. Спільне німецько-китайське підприємство готується до прем'єри Denza N8 - п'ятиметрового позашляховика з претензією на преміум. Прес-служба марки поділилася фотографіями салону топ-версії з компонуванням за схемою 2+2+2, але у «вісімки» будуть і семи-, і п'ятимісні модифікації. Очікується, що Denza N8 вийде на ринок у вигляді плагін-гібрида та електромобіля.

Denza N8 являє собою глибоку модернізацію кросовера Denza X чотирирічної давності. Ступінь участі «Мерседеса» залишилася за кадром, але вихідну модель малювали саме дизайнери німецького автовиробника. Після рестайлінгу в салоні залишилися характерні «турбіни» повітропроводів, а ось кнопки електрорегулювань крісел з дверних карт прибрали.

З інших нововведень - ставка на віртуальну панель приладів без козирка, заміна мультикерма і тачскріна мультимедіасистеми. На фотографіях зображена модифікація з «капітанськими» кріслами другого ряду, окремою зоною клімату для задніх пасажирів, висувними столиками, преміальною аудіосистемою, а також гігантським панорамним дахом.

Із сертифікаційних документів відомо, що базова Denza N8 виявиться повнопривідним тримоторним заряджаємим гібридом на основі 1,5-літрового бензинового двигуна. Опція - повністю електрична двомоторна версія. Подробиці про технічну частину розкриють на презентації.

Повноцінна прем'єра Denza N8 може відбутися до кінця травня. У такому разі на китайський ринок електрифікований кросовер вийде влітку. Цього ж року гаму Denza поповнить мінівен D9 і кросовер N7.


Источник: Мотор
Фото: autohome
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015