Tesla відкриє доступ до «повного автопілота» для всіх

22:36 16.05.2023
Tesla відкриє доступ до «повного автопілота» для всіх

Генеральний директор Tesla Ілон Маск анонсував безкоштовну місячну пробну версію «автопілоту». Про це він написав у Twitter, відповідаючи на запитання фоловера, коли підписка на FSD стане доступною у Канаді.

Спочатку випробувати «фірмову» технологію автономного водіння зможуть власники електромобілів Tesla з Північної Америки. Зі слів Маска, це станеться вже найближчим часом. А незабаром після завершення місячної програми тестування з'явиться пропозиція передплати. У Tesla хочуть, щоб система FSD працювала «надплавно, а не просто безпечно» до того, як набуде широкого поширення.

Надалі випробувати «повний автопілот» запропонують у всьому світі. Але спочатку інженери повинні переконатися, що система добре працює на місцевих дорогах. Крім того, вона має бути схвалена регулюючими органами.

Восени минулого року Tesla підвищила вартість FSD (Full Self-Driving) з 12 000 до 15 000 доларів, попередивши, що це не останнє здорожчання. Це зробило проблемний «автопілот» ще менш затребуваним. Навіть можливість місячної підписки не особливо вплинула на її популярність. Місяць користування базовим «автопілотом» клієнтам коштує 199 доларів. У компанії розраховують, що безкоштовна місячна пробна версія виправить ситуацію.

Once FSD is super smooth (not just safe), we will roll out a free month trial for all cars in North America.

Then extend to rest of world after we ensure it works well on local roads and regulators approve it in that country.

— Elon Musk (@elonmusk) May 8, 2023

Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015