Новости за 13.09.2023

Перший електрокросовер Fiat надійшов у виробництвоПерший електрокросовер Fiat надійшов у виробництво
Електромобіль Fiat 600e оснащений 156-сильним мотором і здатний проїхати понад 400 км без підзарядки. Дизайн кросовера виконаний у ретро-стилі.
Ford F-150 зроблений із дерева продають за 5000 доларівFord F-150 зроблений із дерева продають за 5000 доларів
У салоні зі справжнього тільки сидіння, рульове колесо, ручне гальмо та панель приладів.
BMW, Ford і Honda створять компанію, що допоможе електромобілям ділитись електроенергієюBMW, Ford і Honda створять компанію, що допоможе електромобілям ділитись електроенергією
Однією з головних тем у світі електромобілів зараз є двонаправлена зарядка, яка дозволяє машині отримувати електроенергію від зарядного пристрою та повертати частину цієї електроенергії в мережу, якщо це необхідно.
Мотоцикліста з Малайзії оштрафували за найменший номерний знак у світіМотоцикліста з Малайзії оштрафували за найменший номерний знак у світі
Поліція Малайзії розпочала операцію, яка спрямована на припинення незаконної діяльності серед мотоциклістів. Уже на другий день правоохоронці помітили мотоцикл з дивними номерами.
У Німеччині вщент згоріли автомобілі Tesla вартістю у сотні тисяч євроУ Німеччині вщент згоріли автомобілі Tesla вартістю у сотні тисяч євро
У Німеччині на території сервісного центру у місті Франкфурт-на-Майні згоріли 15 автомобілів Tesla, загальна вартість яких становить сотні тисяч євро.
Chery представила новий електричний кросовер eQ7Chery представила новий електричний кросовер eQ7
Компанія Chery представила в КНР новий електричний кросовер Chery Shuxiangjia або просто eQ7. Він позиціонується як сімейний автомобіль і буде доступний у шести комплектаціях.
Опубліковано патентні фото оновленого Nissan Pathfinder 2024Опубліковано патентні фото оновленого Nissan Pathfinder 2024
Новий Nissan Pathfinder більший за попередника та вирізняється виразним дизайном. Кросовер отримає економний турбомотор.
Країни Балтії заборонили перетин кордону машинам з російською реєстрацієюКраїни Балтії заборонили перетин кордону машинам з російською реєстрацією
13 вересня Естонія оголосила про заборону на перетин кордону до країни автомобілям з російськими номерами. Раніше про таке саме рішення оголосили Литва та Латвія.
Hyundai представив кросовер Kona Electric 2024-го модельного рокуHyundai представив кросовер Kona Electric 2024-го модельного року
Компанія Hyundai представила електричний кросовер Kona Electric для американського ринку.
Вантажівка Tesla Semi здивувала запасом ходу в реальних умовахВантажівка Tesla Semi здивувала запасом ходу в реальних умовах
Електровантажівка Tesla Semi змогла проїхати майже 800 км без підзарядки. Тягач чудово справляється зі своїми завданнями та багато в чому перевершує моделі з ДВЗ.
Великий кросовер Nissan Murano показали на шпигунських фотоВеликий кросовер Nissan Murano показали на шпигунських фото
Технічно новий Nissan Murano четвертого покоління збереже платформу попередника, але отримає інший кузов і сучасніший технологічний салон.
Новий iPhone 15 допоможе автомобілістам знайти АЗС, чи зарядку станціюНовий iPhone 15 допоможе автомобілістам знайти АЗС, чи зарядку станцію
Зазначається, що відтепер смартфони завдяки співпраці з Американською автомобільною асоціацією (ААА) дозволять водіям отримувати допомогу навіть у найвіддаленіших куточках.
Студенти створили електрокар із рекордним запасом ходуСтуденти створили електрокар із рекордним запасом ходу
Електромобіль Muc022 важить лише 176 кг і має чудову аеродинаміку. Рекорд запасу ходу він встановив із невеликою батареєю на 15,5 кВт.год.
Компанія Ford представила оновлений пікап F-150Компанія Ford представила оновлений пікап F-150
Після нетривалої тизерної та рекламної компанії дебютував Ford F-150 2024 модельного року. Автомобіль отримав скромні візуальні зміни, чого не скажеш про його оснащення.
У Європі дебютував оновлений Jeep WranglerУ Європі дебютував оновлений Jeep Wrangler
Jeep офіційно представив у Європі оновлений позашляховик Jeep Wrangler. Він отримав велику кількість змін у дизайні, нові технології та більше обладнання у стандартній комплектації.
Компанія EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передадуть 100 автомобілів для сил оборониКомпанія EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передадуть 100 автомобілів для сил оборони
Пікапи потрібні для порятунку життя захисників та цивільних на лінії зіткнення, звільнених територіях, а також в сірих зонах.
Moto Guzzi презентувала абсолютно новий V7 Stone Corsa 750Moto Guzzi презентувала абсолютно новий V7 Stone Corsa 750
Бренд Moto Guzzi отримав новий варіант своєї платформи V7, названий V7 Stone Corsa 750. Ця модель розроблена як данина спортивної спадщини культового бренду Манделло дель Ларіо.
Показано електричний мінівен з автопілотом Xpeng X9Показано електричний мінівен з автопілотом Xpeng X9
У Китаї показади новий мінівен Xpeng X9. Інформацію про автомобіль опублікували у каталозі Міністерства промисловості та інформатизації КНР
Mercedes-Benz Vito перетворили на практичний будинок на колесахMercedes-Benz Vito перетворили на практичний будинок на колесах
Mercedes-Benz V 250d 4Matic 4Matic Geotrek Edition надійде в продаж уже цього року. Усередині будинку на колесах є раковина, холодильник і ліжко.
У чотирьох областях України відкрили онлайн-запис на іспит з водінняУ чотирьох областях України відкрили онлайн-запис на іспит з водіння
Жителі ще чотирьох областей України зможуть записатися онлайн на практичний іспит з водіння. У вищеперерахованих регіонах кандидати у водії можуть замовити онлайн-талон, який генерується на 14 днів вперед.
На фронті помічено ексклюзивний пікап Toyota CamryНа фронті помічено ексклюзивний пікап Toyota Camry
Автомобіль обладнано відкритим кузовом, який пофарбовано у захисний колір типу «пилюка».
Таємниче безпілотне таксі Tesla показали на перших зображенняхТаємниче безпілотне таксі Tesla показали на перших зображеннях
Безпілотне таксі Tesla - двомісний електромобіль із рубаним дизайном і дверцятами, що піднімаються вгору. У салоні відсутні кермо та педалі.
Рідкісний 30-річний седан Tatra продають за 110 000 доларівРідкісний 30-річний седан Tatra продають за 110 000 доларів
Настільки високий цінник пояснюється ексклюзивністю авто. Його тираж складав лише 17 екземплярів.
У Польщі відкрили першу водневу АЗСУ Польщі відкрили першу водневу АЗС
Станцією зможуть користуватися всі власники автомобілів, які працюють на водневому пальному. Мережу таких АЗС будуватимуть під брендом NESO.
Старий позашляховик Toyota пішов із молотка за 73 000 доларівСтарий позашляховик Toyota пішов із молотка за 73 000 доларів
Під капотом цього Toyota Land Cruiser FJ43 встановлено потужний двигун V8 від Chevrolet Corvette. Крім цього, позашляховик отримав безліч позашляхових модифікацій.
Фінляндія відмовилась відмовилась від рекомендації ЄС не впускати російські автоФінляндія відмовилась відмовилась від рекомендації ЄС не впускати російські авто
Фінляндія відмовилась виконувати рекомендацію про заборону вїзду на територію країни російських автівок. Фінське МЗС підтверджує: вирішили пропускати.
Великі мережі підняли ціни на пальне на 1 грн/лВеликі мережі підняли ціни на пальне на 1 грн/л
Упродовж доби (12-13 вересня) середня ціна по країні бензину марки А-95 зросла на 31 копійку - до 53,63 грн/л. Бензин А-95+ здорожчав на 37 копійок - до 55,56 грн/л, а дизельне пальне - на 0,29 грн/л, до 53,20 грн/л.
У Швейцарії створили найшвидший електромобіль у світіУ Швейцарії створили найшвидший електромобіль у світі
Mythen повністю складається з оригінальних деталей, а його вага становить 140 кг. Для розгону до сотні електромобілю потрібен відрізок всього в 12,3 метра.
Cтрімкий попит на електромобілі з Китаю перевищує можливості логістикиCтрімкий попит на електромобілі з Китаю перевищує можливості логістики
Безпрецедентний світовий попит на китайські автомобілі, та електромобілі зокрема, перевищує можливості постачання.
Оновлений Ford Puma помічено у новому кузовіОновлений Ford Puma помічено у новому кузові
Ford готує оновлений кросовер Puma для Європи, який після відмови від Fiesta стане моделлю початкового рівня.
Названо найпопулярніші авто в Європі в 2023 роціНазвано найпопулярніші авто в Європі в 2023 році
Більше половини авто, проданих у Європі у 2023 році, є кросоверами. Лідером ринку є електромобіль Tesla Model Y.
Ательє Mansory доопрацювало Ferrari 296 GTB TempestaАтельє Mansory доопрацювало Ferrari 296 GTB Tempesta
Німецька компанія Mansory, що спеціалізується на модифікації преміальних автомобілів, капітально переробила Ferrari 296 GTB, налаштувавши 3,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом на 870 кінських сил.
Великий кросовер VW Atlas змінить покоління у 2026 роціВеликий кросовер VW Atlas змінить покоління у 2026 році
Компанія Volkswagen у 2026 році випустить на ринок нове покоління кросовера Volkswagen Atlas та нове покоління його спортивної версії Atlas Cross Sport.
Китайці показали стильний електричний седан Arcfox Alpha S5Китайці показали стильний електричний седан Arcfox Alpha S5
Arcfox Alpha S5 запропонує преміальний салон і запас ходу понад 400 км на одному заряді. Новинка буде доступна із заднім і повним приводом.
Кросовери T-Roc в Україні змінять двигун та отримають дизайн-пакет «Black Style»Кросовери T-Roc в Україні змінять двигун та отримають дизайн-пакет «Black Style»
Компактні кросовери T-Roc займають першу сходинку в рейтингу продаж серед кросоверів у першому півріччі 2023 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015