Великий кросовер Nissan Murano показали на шпигунських фото

21:56 13.09.2023
Великий кросовер Nissan Murano показали на шпигунських фото

Великий кросовер Nissan Murano за розмірами можна порівняти з BMW X5 і Mercedes GLE. У машини схоже преміальне позиціонування, проте японський автомобіль набагато доступніший. Модель у новому поколінні вперше показали на фото до прем'єри. Про машину повідомляє Motor1.

Технічно новий Nissan Murano четвертого покоління збереже платформу попередника, але отримає інший кузов і сучасніший технологічний інтер'єр.

Поки що на дорожні випробування виїхав прототип у камуфляжній плівці, яка приховує деталі. Але під нею повністю готовий дизайн моделі наступної генерації.

Вже помітно, що на зовнішність великого кросовера Nissan Murano 2025 модельного року стилістично вплинув середньорозмірний електрокрос Nissan Ariya. Силует став більш обтічним, а всі поверхні тепер виконані в дуже акуратній пластиці.

Навіть крізь плівку помітні обриси збільшеної решітки спереду та вузькі горизонтальні фари. Задні ліхтарі будуть об'єднані довгою горизонтальною смугою. Прем'єра нового японського кросовера очікується у 2024 році.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015