Новости за 12.05.2023

Toyota Land Cruiser 70 отримає сучасний «дизель» та «автомат»Toyota Land Cruiser 70 отримає сучасний «дизель» та «автомат»
Toyota LandCruiser 70 Series незабаром матиме опцію 2,8-літрового чотирициліндрового дизеля з турбонаддувом. Це дозволить йому продаватись на значно більшій кількості ринків.
General Motors готує доступний сімейний електромобільGeneral Motors готує доступний сімейний електромобіль
Новий Baojun Yunduo - невеликий 4,3-метровий мінівен С-класу. Він обладнаний 136-сильним мотором і розвиває 150 км/год.
Porsche та VW отримають системи автопілота на технологіях MobileyePorsche та VW отримають системи автопілота на технологіях Mobileye
Porsche додасть до своїх машин системи допомоги водію та автономної навігації на основі рішення Mobileye SuperVision. Аналогічне рішення ухвалено в підрозділі Volkswagen Commercial Vehicles.
Volkswagen презентує цікаві аварійно-рятувальні автомобіліVolkswagen презентує цікаві аварійно-рятувальні автомобілі
З 10 по 12 травня у німецькому місті Фульда проходить чергова виставка RETTmobil, присвячена аварійно-рятувальним автомобілям.
У Renault показали недорогий електричний спорткарУ Renault показали недорогий електричний спорткар
Новий Alpine A290_b - спортивна версія недорогого електромобіля Renault 5. У хетчбека яскравий зовнішній вигляд і оригінальне компонування салону.
Компанія KIA відкликає 108 тисяч автомобілівКомпанія KIA відкликає 108 тисяч автомобілів
Приводом для відкликання послужила цифрова приладова панель, що встановлюється в автомобілі, яка може вийти з ладу.
В Україні продають дитячу модельку Cadillac за 3000 доларівВ Україні продають дитячу модельку Cadillac за 3000 доларів
На аукціоні для колекціонерів заявлена стартова ціна 117 тисяч грн, що на сьогодні більше ніж 3000 доларів.
Культовий Lamborghini Countach понад 20 років простояв занедбаним у гаражіКультовий Lamborghini Countach понад 20 років простояв занедбаним у гаражі
Перший випущений Lamborghini Countach LP 500S не залишав гараж з 2001 року. Суперкар належав відомому рок-музиканту.
ДСНС отримала від Німеччини 14 одиниць спецтехнікиДСНС отримала від Німеччини 14 одиниць спецтехніки
Німецьке федеральне агентство з надання технічної допомоги (THW) та Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) передали спеціальну автомобільну техніку для потреб підрозділів ДСНС.
Mitsubishi представить чотири новинки до кінця 2023 рокуMitsubishi представить чотири новинки до кінця 2023 року
Згідно з планом автовиробника, до кінця 2023 року дебютують нове покоління пікапа L200, абсолютно новий Сolt, а також гібридний Xpander і ще одна новинка.
Опубліковано патентні зображення найдешевшого кросовера VolvoОпубліковано патентні зображення найдешевшого кросовера Volvo
Новий Volvo EX30 - невеликий міський кросовер довжиною близько 4,2-4,3 м. Електрокар запропонують у версіях із заднім і повним приводом потужністю до 428 к.с.
Уряд значно спростив реєстрацію нових автоУряд значно спростив реєстрацію нових авто
Кабінет міністрів України опублікував постанову 437 від 02.05.23 р, яка значно спростить життя автовласників. Як мінімум, три атавізми підуть в минуле.
Опубліковано нові фото бюджетного кросовера Hyundai ExterОпубліковано нові фото бюджетного кросовера Hyundai Exter
Замість повного дебюту компанія випустила лише дві фотографії новинки та підтвердила деякі технічні характеристики.
SEAT збирається відмовитися від випуску автомобілівSEAT збирається відмовитися від випуску автомобілів
Випуском електромобілів займеться суббренд Cupra, тоді як SEAT випускатиме інші «мобільні рішення». Повна відмова бренду від автомобілів може статися вже з 2030 року.
BAE Systems та Eaton разом розробляють електроприводи для вантажних автомобілівBAE Systems та Eaton разом розробляють електроприводи для вантажних автомобілів
Компанія BAE Systems, що спеціалізується на електроприводах, поєднала зусилля з компанією Eaton, що займається управлінням енергоспоживанням, для розробки рішень з електроприводом для комерційних автомобілів.
Держекоінспекція пропонує уряду повернути перевірки пального на АЗСДержекоінспекція пропонує уряду повернути перевірки пального на АЗС
ДЕІ розробила проєкт змін до постанови уряду 303 у частині дозволу проведення позапланових заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції.
Opel виводить на ринок плагін-гібридний універсал Astra Sports Tourer GSeOpel виводить на ринок плагін-гібридний універсал Astra Sports Tourer GSe
Німецька компанія Opel запускає продажі нового універсалу Astra Sports Tourer GSe. Автомобіль вже доступний для замовлення в Німеччині за ціною від 47660 євро.
Новий спортивний універсал Audi A5 помітили на дорогахНовий спортивний універсал Audi A5 помітили на дорогах
Універсал Audi A5 Avant стане спортивнішим наступником моделі A4. Усі його версії отримають гібридні установки.
Перший Fisker Ocean доставлено замовникуПерший Fisker Ocean доставлено замовнику
Передача відбулася приблизно через шість місяців після початку виробництва Fisker Ocean на заводі Magna Steyr у Граці, Австрія.
У новій версії FSD Beta електромобілі Tesla повністю керуватимуться штучним інтелектомУ новій версії FSD Beta електромобілі Tesla повністю керуватимуться штучним інтелектом
Якщо зараз штучний інтелект відповідає лише за розпізнавання образів бортовими камерами, то незабаром він прийматиме рішення у сфері керування машиною.
Розкрито нові подробиці кросовера Toyota LC Prado 2024Розкрито нові подробиці кросовера Toyota LC Prado 2024
Toyota Land Cuiser Prado буде побудований на новій рамній платформі та стане просторішим усередині. Модель вперше отримає гібридну версію.
«Армія дронів» отримала нову техніку«Армія дронів» отримала нову техніку
Вісім нових ударних рот БПЛА готові до бою - передали їм пікапи, ударні коптери та FPV-дрони.
Skoda Superb в кузові універсал спіймали без камуфляжуSkoda Superb в кузові універсал спіймали без камуфляжу
Універсал помічено на парковці. Його кузов покритий плівкою в колір кузова, а на фарах є тонкий шар вінілу.
Mercedes-Benz знімає з виробництва популярний седанMercedes-Benz знімає з виробництва популярний седан
Mercedes-Benz CLS пережив три покоління та став популярним завдяки стильному дизайну та багатому оснащенню. Модель стала жертвою нової стратегії бренду, згідно з якою буде переглянуто весь модельний ряд.
Ресурс HotCars назвав 10 найкращих гібридних кросоверів 2023-го рокуРесурс HotCars назвав 10 найкращих гібридних кросоверів 2023-го року
Автомобільний портал HotCars склав рейтинг 10 найкращих на сьогоднішній момент гібридних кросоверів, проаналізувавши всі представлені на ринку моделі.
Волонтери передали ЗСУ «швидкі» на гусеничному ходуВолонтери передали ЗСУ «швидкі» на гусеничному ходу
Кошти на закупівлю медичок зібрали волонтери зі Швеції Human Rescue Sweden. Вони провели спеціальний захід, під час якого відомий олімпійський чемпіон Robin Bryntesson пробіг 90 км задом наперед на лижах, аби зібрати кошти для України.
Land Rover Defender отримав незвичайну ретроверсіюLand Rover Defender отримав незвичайну ретроверсію
Знаменитий позашляховик отримав одну з найбільш незвичайних версій в історії моделі. Модифікація Valiance Convertible перетворює автомобіль на позашляховий кабріолет з елементами ретростилю.
Концепт Hyundai N Vision 74 отримав зелене світлоКонцепт Hyundai N Vision 74 отримав зелене світло
Один із найкрутіших концепт-карів у новітній історії - Hyundai N Vision 74 - можуть запустити у виробництво. Офіційно про це оголосять 27 травня.
Роздрібні мережі АЗС продовжують знижувати ціниРоздрібні мережі АЗС продовжують знижувати ціни
Зафіксована раніше тенденція до зниження цін на пальне утрималася і з 10 по 11 травня, про що свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи «А-95».
У старому сараї знайдено покинуту колекцію рідкісних американських ретроавтоУ старому сараї знайдено покинуту колекцію рідкісних американських ретроавто
У колекції зібрано рідкісні заряджені моделі концерну Chrysler. Особливо цінними є Dodge Charger та Super Bee з 7,2-літровими V8 під капотом.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015