ДСНС отримала від Німеччини 14 одиниць спецтехніки

19:18 12.05.2023
ДСНС отримала від Німеччини 14 одиниць спецтехніки

Німецьке федеральне агентство з надання технічної допомоги (THW) та Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) передали спеціальну автомобільну техніку для потреб підрозділів ДСНС. Участь у заході взяли Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні пані Анка Фельдгузен та керівництво ДСНС.

Рятувальники отримали від німецьких партнерів пожежні підіймачі, пожежні автодрабини та вантажний автомобіль із маніпулятором.

У ДСНС вдячні Посольству Федеративної Республіки Німеччина в Україні і всьому Уряду Німеччини за непохитну підтримку України у цей надзвичайно складний для нашої держави час.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення з боку російської федерації в Україну, Німеччиною було надано для потреб ДСНС суттєвий обсяг гуманітарної допомоги. Зокрема, більше 300 одиниць автомобільної техніки, майже 700 генераторів різної потужності, аварійно-рятувальне, гідравлічне та спеціальне обладнання, безпілотні літальні апарати, пожежно-технічне обладнання, спеціальний контейнер радіаційної і хімічної розвідки та лабораторного контролю з обладнанням тощо.


Источник: МВС
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015