Концепт Hyundai N Vision 74 отримав зелене світло

00:53 12.05.2023
Концепт Hyundai N Vision 74 отримав зелене світло

Один із найкрутіших концепт-карів у новітній історії - Hyundai N Vision 74 - можуть запустити у виробництво. Офіційно про це оголосять 27 травня. Тоді ж відбудеться презентація серійної версії спортивного автомобіля.

Hyundai N Vision 74 дебютував на минулорічному заході «N Day» в Південній Кореї і став його центральним об'єктом. Імовірно, серійний автомобіль збереже клиноподібний кузов, натхненний концептом Hyundai Pony Coupe 1974 року. Останній був створений відомим дизайнером Джорджетто Джуджаро.

Якою буде силова установка серійного N Vision 74, залишається загадкою. Концепт подавався як «пересувна лабораторія» підрозділу Hyundai N Performance. Шоу-кар був 670-сильним гібридним електромобілем з двома електродвигунами на задній осі. Енергією їх забезпечував акумуляторний блок на 62,4 кВт.год. Живився він від водневого паливного елемента, який виконує роль подовжувача запасу ходу.

За попередніми даними, у основу серійного N Vision 74 ляже платформа E-GMP. На цій архітектурі базуються новий седан IONIQ 6 та ряд електромобілів Kia й Genesis. Докладніша інформація про водневий спорткар очікується найближчим часом.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015