Новости за 12.04.2023

Вантажівку Volvo перетворили на розкішний дім на колесахВантажівку Volvo перетворили на розкішний дім на колесах
Автобудинок отримав розкішний салон з дорогими меблями. Вантажівка все ще може тягнути причепи, але при цьому стала набагато комфортнішою всередині.
BYD представила дешевий та потужний Qin Plus EVBYD представила дешевий та потужний Qin Plus EV
Представлено електромобіль BYD Qin Plus EV 2023 модельного року, який коштує у Китаї від 18 900 до 25 700 доларів. Порівняно з попередньою моделлю автомобіль подешевшав на 1750 доларів.
Дизпальне дешевшає у великих мережах АЗСДизпальне дешевшає у великих мережах АЗС
Деякі роздрібні мережі АЗС із 11 по 12 квітня зменшили вартість пального.
KIA Seltos отримав позашляховий варіант X-LineKIA Seltos отримав позашляховий варіант X-Line
KIA Seltos X-Line дізнається по пластиковому захисному обвазі та позашляховим 18-дюймовим шинам. Кросовер пропонують виключно з топовим 195-сильним турбомотором та повним приводом.
Компанія Polestar представила одразу дві нові моделі електромобілівКомпанія Polestar представила одразу дві нові моделі електромобілів
Минулого тижня шведський автомобільний бренд Polestar представив майбутній серійний кросовер Polestar 3 та концепт родстера, який стане основою для моделі Polestar 6.
Компанія Ford переобладнає свій завод в ОнтаріоКомпанія Ford переобладнає свій завод в Онтаріо
У вівторок компанія Ford Motor заявила, що наступного року вона почне переоснащення свого заводу зі виробництва позашляховиків в Онтаріо.
Опубліковано патентні зображення нового позашляховика від HuaweiОпубліковано патентні зображення нового позашляховика від Huawei
Позашляховик отримав стриманий дизайн та багате оснащення. Модель запропонують у версіях на 4, 6 та 7 посадкових місць.
Який середній вік автомобілів в Україні та Європі?Який середній вік автомобілів в Україні та Європі?
Литовський дослідник Antanas Baltrusaitis на основі даних Autostat створив діаграму середнього віку парку легкових автомобілів в різних країнах Європи.
Компанія BMW істотно збільшила продажі електромобілівКомпанія BMW істотно збільшила продажі електромобілів
Компанія BMW у січні-березні 2023 року продала на 83% більше електромобілів, ніж за аналогічний період роком раніше.
Acura Integra отримала спортивну версію Type SAcura Integra отримала спортивну версію Type S
Acura Integra Type S отримала 2,0-літровий турбомотор потужністю 324 к.с. Зарядженому хетчбеку переналаштували підвіску та встановили покращені гальма.
Опубліковано cписок автомобілів, які найкраще продаються в СШАОпубліковано cписок автомобілів, які найкраще продаються в США
Автомобільний ресурс Caranddriver надав статистику з продажу найпопулярніших моделей автомобілів в США за перший квартал цього року.
Porsche відкликає третину всіх автомобілів Carrera GTPorsche відкликає третину всіх автомобілів Carrera GT
Компанія Porsche відкликала 489 автомобілів Carrera GT через проблему із компонентами підвіски, яка могла збільшити ризик аварії.
У Rivian винайшли новий відсік для зберігання речейУ Rivian винайшли новий відсік для зберігання речей
Gear Tunnel дозволяє забезпечити ще більше місця для зберігання речей у пікапі. Технологія може бути впроваджена на майбутніх моделях Rivian.
Hyundai інвестує 18 мільярдів доларів у галузь електромобілівHyundai інвестує 18 мільярдів доларів у галузь електромобілів
Південнокорейський автовиробник Hyundai Motor Group планує інвестувати 24 трильйони вон (18,14 млрд дол) в індустрію електромобілів до 2030 року.
Isuzu представляє повністю нову модель N-серії і першу свою електровантажівкуIsuzu представляє повністю нову модель N-серії і першу свою електровантажівку
Цього року компанія Isuzu Motors виведе на ринок абсолютно нові розвізні вантажівки.
Перший турецький електромобіль виходить на міжнародний ринокПерший турецький електромобіль виходить на міжнародний ринок
Перший турецький автомобіль TOGG T10X планують почати експортувати вже цього року. Електрокросовер продаватимуть у країнах Європи та Азії.
Українським біженцям продовжать дозвіл їздити з українськими правами в БританіїУкраїнським біженцям продовжать дозвіл їздити з українськими правами в Британії
Українцям не доведеться змінювати посвідчення водія на британське через 12 місяців перебування в країні, якщо Департамент транспорту Великої Британії ухвалить відповідне рішення.
Новий кросовер Renault Captur помітили під час тестівНовий кросовер Renault Captur помітили під час тестів
Компанія Renault почала тестувати на дорогах загального користування оновлений кросовер Renault Captur.
Volkswagen знімає з виробництва чергову популярну модельVolkswagen знімає з виробництва чергову популярну модель
У Європі Volkswagen Arteon буде доступний лише в кузові універсал. Седан уже недоступний для покупки в Німеччині та багатьох інших європейських країнах.
Porsche проектує гіперкар з акумулятором нового поколінняPorsche проектує гіперкар з акумулятором нового покоління
Розмовляючи з Motor Trend, член виконавчої ради Porsche RD припустив, що новий гіперкар буде готовий лише ближче до кінця десятиліття.
Росія розпочала постачання пального в Іран залізницеюРосія розпочала постачання пального в Іран залізницею
Росія цього року вперше почала експорт пального в Іран залізничним транспортом після того, як традиційні покупці уникають торгівлі з Москвою.
Опубліковано офіційні фото нового гібридного пікапа Toyota TacomaОпубліковано офіційні фото нового гібридного пікапа Toyota Tacoma
Пікап Toyota Tacoma нового покоління збудують на рамній платформі позашляховика Land Cruiser. Модель буде доступна в бензиновій та гібридній версіях.
Новий завод KIA щорічно випускатиме 150 тис. електромобілів спеціального призначенняНовий завод KIA щорічно випускатиме 150 тис. електромобілів спеціального призначення
Компанія KIA провела церемонію закладки фундаменту свого заводу з виробництва акумуляторних електромобілів спеціального призначення - purpose-built vehicle (PBV).
Які легковики купують українські компанії?Які легковики купують українські компанії?
У першому кварталі поточного року автопарк країни поповнили 3,8 тис. легкових авто, що були придбані юрособами. Це на 18% менше ніж за аналогічний період минулого року.
TopGear визнав Jeep Avenger Електромобілем Року 2023TopGear визнав Jeep Avenger Електромобілем Року 2023
Абсолютно новий та повністю електричний кросовер Jeep Avenger отримав чергове визнання поважних міжнародних автомобільних ЗМІ, що є справжніми експертами своєї галузі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015