KIA Seltos отримав позашляховий варіант X-Line

23:02 12.04.2023
KIA Seltos отримав позашляховий варіант X-Line

Лінійку оновленого KIA Seltos доповнив позашляховий варіант X-Line. Кросовер презентували в США і там він вже доступний за ціною від 28690 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт KIA.

Як і всі KIA Seltos 2023 модельного року, версія X-Line вирізняється новою оптикою та збільшеною решіткою радіатора. У той же час у версії підвищеної прохідності масивніший пластиковий обвіс і рейлінги для багажника на даху. Хромовані деталі замінені на чорні. Також встановлені 18-дюйові чорні диски із позашляховою гумою, а ось кліренс залишився незмінним - 185 мм.

У салоні на передній панелі тепер встановлені два 10,25-дюймові дисплеї - віртуальна панель приладів та тачскрин мультимедіа. Крім того, у KIA Seltos X-Line розширена комплектація - передбачені безключовий доступ, клімат-контроль, підігрів сидінь, камера заднього виду, а також функції автоматичного гальмування, утримання у смузі та контролю втоми водія.

Новий KIA Seltos X-Line доступний виключно з топовим 1,6-літровим турбомотором на 195 к.с. Кросовер отримав нову 8-ступінчасту автоматичну КПП та повний привід з функціями векторизації тяги та блокування центральної муфти.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015