Новости за 07.06.2023

Lexus GX 2024 показали на новому тизеріLexus GX 2024 показали на новому тизері
Новий Lexus GX підросте в розмірах і порідниться з Toyota Land Cruiser 300. Дизайн позашляховика стане стриманішим і соліднішим.
Які автомобілі найчастіше купують на американських автоаукціонах?Які автомобілі найчастіше купують на американських автоаукціонах?
Складено рейтинг найбільш популярних моделей, які купують на страхових автомобільних аукціонах Америки.
Ателье SSR Performance презентувало свое бачення Porsche 911 TurboАтелье SSR Performance презентувало свое бачення Porsche 911 Turbo
Німецьке тюнінг-ательє SSR Performance представило свій новий проєкт - SSR GT.
Tesla у травні збільшила у 2,4 рази постачання електромобілів із заводу в ШанхаїTesla у травні збільшила у 2,4 рази постачання електромобілів із заводу в Шанхаї
Такий різкий приріст обумовлено тим, що навесні 2022 року виробництво на підприємстві призупинялося через локдаун.
В Ізраїлі випробували перше у світі повітряне таксіВ Ізраїлі випробували перше у світі повітряне таксі
В Ізраїлі випробували перше у світі так зване повітряне таксі - автономні літальні апарати, які можуть перевозити пасажирів та вантажі, аби зменшити затори на дорогах.
MG показала потужний та недорогий кросовер EHS з витратою 1,8 л на 100 кмMG показала потужний та недорогий кросовер EHS з витратою 1,8 л на 100 км
Кросовер MG EHS оснащений 258-сильною гібридною установкою. Він розганяється до 100 км/год за 6,9 сек і здатний проїхати 52 км на електротязі.
Перші рендери нового Hyundai PonyПерші рендери нового Hyundai Pony
Компактне купе передбачається з електричною силовою установкою із заднім приводом.
Ford Bronco Raptor приміряв новий стайлінг-пакетFord Bronco Raptor приміряв новий стайлінг-пакет
Видання Motor1 опублікувало фотографії незвичайного Bronco Raptor. Від серійного позашляховика він відрізняється з розширеними крилами та новою графікою.
Honda анонсувала електромобіль із вбудованими сервісами GoogleHonda анонсувала електромобіль із вбудованими сервісами Google
Компанія Honda повідомила, що її наступним автомобілем із інтегрованими сервісами Google стане електромобіль Acura ZDX 2024.
General Motors показав футуристичний седан з дверима «крило чайки»General Motors показав футуристичний седан з дверима «крило чайки»
Концепткар Buick Proxima спрямований на китайський ринок. Модель відрізняється незвичайним дизайном з дверима типу «крило чайки», які відчиняються вгору.
DSV надасть транспортне обладнання для ЗСУDSV надасть транспортне обладнання для ЗСУ
Транспортно-логістична компанія DSV надасть транспортне обладнання на суму 3,5 мільйона датських крон Збройним силам України. Перша партія вже прибула в Україну 31 травня
Представлено новий спорт-турист BMW M 1000 XRПредставлено новий спорт-турист BMW M 1000 XR
Компанія BMW Motorrad, бренд мотоциклів та підрозділ німецького виробника автомобілів BMW, представила прототип мотоцикла M 1000 XR.
В Україні продовжує зростати попит на електромобіліВ Україні продовжує зростати попит на електромобілі
У травні український автопарк поповнили 2451 автотранспортний засіб на акумуляторних джерелах живлення (BEV). Таким чином, минулого місяця попит на електромобілі зріс на 15 відсотків.
Старий американський пікап завівся після півстолітнього простою просто небаСтарий американський пікап завівся після півстолітнього простою просто неба
Studebaker M5 проіржавів, його скла вибиті, а внутрішнє оздоблення згнило. Проте двигун пікапа вдалося пожвавити після нескладних маніпуляцій.
Раритетний автобус Mercedes-Benz зберігся до наших днів у вигляді поштового відділенняРаритетний автобус Mercedes-Benz зберігся до наших днів у вигляді поштового відділення
Цей унікальний автобус, випущений 85 років тому, сьогодні дбайливо зберігається у заводському музеї Mercedes-Benz у Штутгарті.
Які сегменти українського авторинку демонструють найшвидше відновленняЯкі сегменти українського авторинку демонструють найшвидше відновлення
За підсумками травня на українському ринку було зафіксовано зростання більше ніж у 2 рази. Крім того, травень став рекордним місяцем за обсягами продажів нових автомобілів за 2022-2023 роки.
На аукціон виставили унікальний автобудинок Land RoverНа аукціон виставили унікальний автобудинок Land Rover
На спеціальному Land Rover Series I мандрівники Роберт Бейтман та Брістоль Фостер подолали 60 000 км та відвідали два десятки країн. Автодім без проблем упорався зі складним випробуванням.
Honda розробила програму, яка вдосконалить навички водінняHonda розробила програму, яка вдосконалить навички водіння
Щоб допомогти водіям вдосконалити свої навички керування, компанія Honda розробила новий мобільний додаток під назвою Honda Driver Coaching.
Унікальний Chevrolet Corvette ZR-1 продають за 119 500 доларівУнікальний Chevrolet Corvette ZR-1 продають за 119 500 доларів
Corvette ZR-1 1990-1995 років давно недооцінювали. Існує такий жарт про те, що люди купують двигун ZR-1 і отримують C4 Corvette безкоштовно. Однак це може змінитися, оскільки останнім часом ціни почали зростати.
Ford відкликає понад 125 тисяч автомобілів через ризик займанняFord відкликає понад 125 тисяч автомобілів через ризик займання
Проблема виявлена на гібридних моделях Ford та Lincoln з 2,5-літровим двигуном. Власників потенційно небезпечних авто просять не використовувати свої автомобілі, якщо вони виявили щось дивне.
У Литві запропонували заборонити російський LPG на законодавчому рівніУ Литві запропонували заборонити російський LPG на законодавчому рівні
До Сейму (парламенту) Литви внесли пропозицію законодавчо заборонити прийом у будь-якій формі скрапленого газу з Росії, який в обмежених масштабах ще надходить у країну.
Chevrolet завершує виробництво Camaro шостого покоління колекційним виданнямChevrolet завершує виробництво Camaro шостого покоління колекційним виданням
Chevrolet Camaro 2024 модельного року стане останнім в історії легендарного поні-кара. Колекційне видання доступне для всіх комплектацій моделі: LT/RS, LT1, SS та ZL1.
Volkswagen ID.Buzz перетворили на затишний будинок на колесахVolkswagen ID.Buzz перетворили на затишний будинок на колесах
Електромобіль Volkswagen ID.Buzz став автодомом для двох. Усередині облаштовані двоспальне ліжко, шафи для поклажі та висувна кухня.
Польські фермери заблокували рух вантажівок у пункті пропуску «Шегині-Медика»Польські фермери заблокували рух вантажівок у пункті пропуску «Шегині-Медика»
У середу, 7 червня, Державна прикордонна служба України попередила про припинення руху вантажівок до Польщі через пункт пропуску «Шегині-Медика» через протести на польському боці.
Глобальний продаж електромобілів у світі зріс у першому кварталіГлобальний продаж електромобілів у світі зріс у першому кварталі
Продаж транспортних засобів на нових джерелах енергії (NEV) у світі, включаючи електромобілі, гібриди з можливістю зовнішньої зарядки та електротранспорт на водневих паливних елементах, у першому кварталі зріс.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015