Lexus GX 2024 показали на новому тизері

23:36 07.06.2023
Lexus GX 2024 показали на новому тизері

Опубліковано новий офіційні тизер Lexus GX нового покоління. Преміальний товариш Toyota Land Cruiser Prado дебютує 8 червня і надійде у продаж з осені. Про це повідомляє офіційний сайт Lexus. Нещодавно також було показано два тизери з переднью і задньою частиною позашляховика.

На фото можна побачити передню частину позашляховика. Вона виглядає стриманіше завдяки зменшеній веретеноподібній решітці радіатора і довгастим світлодіодним фарам. Дизайн Lexus GX 2024 став більш гранованим і мускулистим - з розширеними крилами та рельєфним капотом.

Новий Lexus GX збереже рамну конструкцію і порідниться з Toyota Land Cruiser 300 - використовуватиме його платформу TNGA-F. Позашляховик буде дещо більшим за попередника.

Найімовірніше, у Toyota Land Cruiser 300 запозичать і 3,5-літровий бензиновий V6 твін-турбо потужністю 415 к. с. та 10-ступінчасту автоматичну КПП. Також не виключено, що з'явиться гібрид Lexus GX.

Позашляховик збереже повний привід із понижувальною передачею. Водночас комплектацію Lexus GX поповнять сучасні електронні системи.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015