Volkswagen ID.Buzz перетворили на затишний будинок на колесах

19:30 07.06.2023
Volkswagen ID.Buzz перетворили на затишний будинок на колесах

У Каліфорнії презентували новий Volkswagen ID. Buzz Accessories. Електричний мінівен переробили в оригінальний будинок на колесах. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Автодім Volkswagen ID.Buzz Accessories розрахований на двох. У його салоні з'явився розкладний модуль, що включає двоспальне ліжко, шафи та висувну мінікухню. Встановлено газову плиту, раковину з баком води та холодильник.

На даху з'явилися багажник і розкладний навіс, що дозволяє облаштувати свого роду ганок. Електромобіль Volkswagen ID.Buzz також укомплектований набором меблів для пікніка та газовим пальником.

За основу взято новий Volkswagen ID.Buzz у подовженому семимісцевому виконанні, адже в США продаватимуть лише таку версію моделі. Нагадаємо, що 4,9-метровий мінівен Volkswagen запропонований у задньопривідній 286-сильній та повнопривідній 330-сильній версіях, а його запас ходу перевищує 400 км.

Формально електромобіль Volkswagen ID.Buzz Accessories є концепткаром, проте відтворити такий будинок на колесах власники мінівену зможуть самотужки. Справа в тому, що всі встановлені на авто аксесуари надійдуть у вільний продаж.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015