Новости за 05.12.2023

Розкрито подробиці нового електрокара Fiat PandaРозкрито подробиці нового електрокара Fiat Panda
Електромобіль Fiat Panda порідниться з Citroen e-C3 і коштуватиме приблизно від 20 000 євро. Його оснастять 113-сильним мотором, а запас ходу становитиме до 320 км.
Яку малу комерційну техніку українці купували у листопаді?Яку малу комерційну техніку українці купували у листопаді?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у листопаді й визначили 20 найпопулярніших моделей малої комерційної техніки у трьох сегментах.
Toyota випустила для Європи перший великогабаритний фургон PROACE MAXToyota випустила для Європи перший великогабаритний фургон PROACE MAX
Toyota входить у сегмент великогабаритних комерційних фургонів Європи з абсолютно новою моделлю PROACE MAX, що вироблятимуться на заводах Stellantis у польському місті Глівіце та італійському Атесса.
Нову Lancia Ypsilon вперше помітили на дорогахНову Lancia Ypsilon вперше помітили на дорогах
Нова Lancia Ypsilon - преміальна модель В-класу з дорогим внутрішнім оздобленням. Хетчбек запропонують у гібридних та електричних версіях.
Представлено перший у світі автомобіль із 5-роторним моторомПредставлено перший у світі автомобіль із 5-роторним мотором
Спорткар під назвою 787D побудував професійний дрифтер та фанат роторних двигунів «Божевільний» Майк Уїддетт. Також він відомий тюнінгом заводських моделей Mazda.
Toyota готує для ринку ЄС абсолютно новий електрокросоверToyota готує для ринку ЄС абсолютно новий електрокросовер
Компанія Toyota представила новий стильний кросовер під робочою назвою Toyota Sport Crossover на форумі Toyota Kenshiki у Брюсселі.
Електропікап Tesla Cybertruck отримав зменшену версіюЕлектропікап Tesla Cybertruck отримав зменшену версію
Tesla Cybertruck for Kids значно дешевший за оригінальну модель пікапа. Новинка отримала малопотужний електромотор, а запас ходу становить 19 км на одному заряді.
Підвищення акцизу на газ - питання кількох місяцівПідвищення акцизу на газ - питання кількох місяців
Вирішення питання підвищення акцизу на автогаз - це перспектива кількох місяців. Про це сказав голова парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.
Toyota почала прийом замовлень на новий Land CruiserToyota почала прийом замовлень на новий Land Cruiser
Land Cruiser - одна з найбільш відомих моделей Toyota, яка вирізняється своєю витривалістю та надійністю. Наразі відкрито онлайн-бронювання, що дасть змогу клієнтам одним із перших отримати нове авто.
У США виявлено покинутим культовий спорткар Plymouth BarracudaУ США виявлено покинутим культовий спорткар Plymouth Barracuda
Випущено лише 1784 Plymouth Barracuda 1970 року з 7,2-літровим 390-сильним мотором. Саме цей автомобіль є найпершим у серії.
Компанія Sixt прибирає електромобілі Tesla з парку прокатних автоКомпанія Sixt прибирає електромобілі Tesla з парку прокатних авто
Компанія Sixt вирішила прибрати зі свого автопарку електромобілі компанії Tesla. У листі, надісланому клієнтам компанії, йдеться про те, що фірма більше не купуватиме автомобілі Tesla, і скорочує кількість машин Tesla в своєму автопарку.
Stellantis знімає з продажу Jeep RenegadeStellantis знімає з продажу Jeep Renegade
Jeep припинить продаж кросовера Renegade у більшій частині Північної Америки після 2023 року. Його місце займе дорожчий Jeep Compass. При цьому Stellantis продовжить пропонувати Renegade у Мексиці, Європі та на деяких інших ринках.
Виробник розкішних годинників презентував незвичайний суперкарВиробник розкішних годинників презентував незвичайний суперкар
Bulgari Aluminium Vision GT є ексклюзивним суперкаром для відеогри Gran Turismo 7. Новинка отримала незвичайний дизайн у стилі італійських спорткарів 70-х років.
Український ВПК випустить велику партію бронемашинУкраїнський ВПК випустить велику партію бронемашин
Вітчизняний військово-промисловий комплекс в очікуванні замовлення на виготовлення 750 бойових броньованих машин.
Honda оголосила ціни на Civic Type R 2024-го модельного рокуHonda оголосила ціни на Civic Type R 2024-го модельного року
Оголошено ціни на Honda Civic Type R 2024: у новому модельному році доведеться заплатити на 1900 доларів більше, при цьому покупці не отримають додаткових бонусів, порівняно з торішньою моделлю.
Автогаз уроздріб продовжив дешевшатиАвтогаз уроздріб продовжив дешевшати
Скраплений газ на автозаправних станціях у період з 4-го по 5-е грудня здешавшав у середньому на 17 копійок на літрі - до 36,48 грн/л.
Toyota Supra отримала спортивну версію GT4 100th Edition TributeToyota Supra отримала спортивну версію GT4 100th Edition Tribute
Нова Toyota Supra100th Edition Tribute полегшена й отримала аеродинамічний пакет. Спорткару допрацювали ходову та встановили поліпшені гальма.
Great Wall відкликає свої електромобілі Ora через ризик ураження струмомGreat Wall відкликає свої електромобілі Ora через ризик ураження струмом
Great Wall Motors відкликає 1659 одиниць свого електромобіля Ora 2023 року випуску в Австралії, після того, як було виявлено дефект в зарядному пристрої.
Xiaomi SU7 сфотографували під час випробуваньXiaomi SU7 сфотографували під час випробувань
Електричний седан Xiaomi SU7 був помічений під час випробувань на міжнародній трасі Чжецзян у Шаосині. Автомобіль покритий ошатним червоно-біло-чорним камуфляжем, а його активний задній спойлер піднято.
Позашляховий спорткар Porsche 911 піднявся на рекордну висотуПозашляховий спорткар Porsche 911 піднявся на рекордну висоту
Спорткар Porsche 911 побив світовий рекорд із висоти підйому автомобіля, який Mercedes-Benz утримував із 2020 року. Пілотом став триразовий чемпіон «24 годин Ле-Мана» Ромен Дюма.
Renault інвестує у виробництво нового гібридного позашляховика в БразиліїRenault інвестує у виробництво нового гібридного позашляховика в Бразилії
Бразильський підрозділ Renault інвестує 379 млн доларів у виробництво нового автомобіля C-SUV із гібридним двигуном для дистрибуції в Латинській Америці.
Рух вантажівок на кордоні Словаччини та України розблокованоРух вантажівок на кордоні Словаччини та України розблоковано
Вночі 4 грудня у Словаччині завершилася акція місцевих перевізників, які блокували пункт пропуску «Вишнє Нємецке - Ужгород». Працівники митниці відновили оформлення вантажівок.
У Китаї на АЗС почали використовувати інноваційних роботів-заправниківУ Китаї на АЗС почали використовувати інноваційних роботів-заправників
Робот-заправник поки що перебуває на стадії тестування, але цю технологію планують запустити у виробництво найближчими роками. Він вміє самостійно відмикати люк бензобака і заправляти авто.
Єврокомісія виступає за збереження «транспортного безвізу» з УкраїноюЄврокомісія виступає за збереження «транспортного безвізу» з Україною
У Єврокомісії виступають за збереження Угоди про лібералізацію вантажних перевезень між Україною і ЄС, яка звільняє українських водіїв від потреби отримувати дозволи для міжнародних перевезень.
Україна виконала майже всі заходи, щоб зупинити протест польських перевізниківУкраїна виконала майже всі заходи, щоб зупинити протест польських перевізників
Український уряд проанонсував все, що було зроблено, уряду Польщі і Європейській комісії.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015