Toyota почала прийом замовлень на новий Land Cruiser

19:09 05.12.2023
Toyota почала прийом замовлень на новий Land Cruiser

Land Cruiser - одна з найбільш відомих моделей Toyota, яка вирізняється своєю витривалістю та надійністю. Наразі відкрито онлайн-бронювання, що дасть змогу клієнтам одним із перших отримати нове авто.

Дебют нового Land Cruiser очікується у третьому кварталі 2024 року. Зараз для попереднього замовлення клієнтам доступні версії «Prestige» та «Executive», а також ексклюзивна онлайн-версія «First Edition». Надалі очікується оголошення нових комплектацій.

Новий Land Cruiser зберіг всі найкращі якості від своїх попередників - міцну раму, витривалу підвіску та потужний двигун. Позашляховик буде побудовано на новій глобальній платформі Toyota GA-F.

Використання нової платформи значно покращить позашляхові можливості авто, а також зміцнить його кузов на 30% та додасть жорсткості рамі приблизно на 50%. Ці зміни докорінно вплинуть на керованість та комфорт автомобіля.

Також відомо, що цей Land Cruiser отримає електричний підсилювач керма. Також нова модель матиме систему Crawl Control, електронне блокування диференціала та поєднання Multi-Terrain Monitor і Panoramic View Monitor, які допомагатимуть водієві долати складні бездоріжжя.

Інтер'єр нового авто здивує водія збільшеним рівнем комфорту, двома новими 12.5 дюймовими екранами панелі приладів та мультимедіа, аудіосистемою з 10 динаміків, кріслами з підігрівами та вентиляцією сидінь.

«First Edition» - це вершина нової лінійки Land Cruiser, яка доступна лише в обмеженій кількості та виключно для клієнтів, які зарезервували автомобіль онлайн під час передпродажного періоду. Він виділяється індивідуальним дизайном із 18-дюймовими колісними дисками, класичними круглими фарами, двокольоровим пісочним або димчасто-блакитним покриттям кузова та значками «First Edition». У салоні передні сидіння мають спеціальне оздоблення та шви.

Вищі класи «Exclusive» і «First Edition» пропонують ще більше технічних функцій, включаючи революційний новий механізм відключення стабілізатора (SDM), 20-дюймові легкосплавні диски, цифрове дзеркало заднього виду, аудіопакет преміумклас JBL із 14 динаміками та проєкційний дисплей. Усі три версії - Prestige, «Exclusive» і «First Edition» - доступні в початковий передпродажний період у конфігураціях з п'ятьма та семи місцями.

В Європі автомобілі планують оснащувати 2,8-літровим турбодизельним двигуном потужністю 204 к.с./150кВт в поєднанні з восьмиступеневою АКПП Direct Shift. Як заявляє Toyota, новий Land Cruiser зможе тягнути вантаж вагою до 3,5 тонн.

Планується, що у 2025 році буде представлено електрифікований 2,8-літровий дизельний силовий агрегат з технологією Hybrid 48V.


Источник: 24tv.ua
Фото: Toyota
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015