Новости за 04.06.2023

Дизайнери розсекретили нову Tesla Model 3 2024Дизайнери розсекретили нову Tesla Model 3 2024
Оновлена Tesla Model 3 запропонує не лише інший дизайн, а й покращені характеристики. Також електромобіль може стати дешевшим шляхом нового виробничого процесу.
MINI Countryman отримав «позашляхову» версію Uncharted EditionMINI Countryman отримав «позашляхову» версію Uncharted Edition
Компанія MINI представила нову модифікацію кросовера Countryman - позашляхову версію Uncharted Edition.
Shelby American представила своє бачення пікапа Ford F-150Shelby American представила своє бачення пікапа Ford F-150
Компанія Shelby American представила свій останній витвір на базі пікапа Ford F-150 - машина отримала назву Ford F-150 Shelby Centennial Edition і була створена на честь покійного Керролла Шелбі та його пристрасті до бездоріжжя.
Зірковий аргентинський футболіст купив найдорожче авто у світіЗірковий аргентинський футболіст купив найдорожче авто у світі
Кабріолет Rolls-Royce Boat Tail коштує 28 мільйонів доларів і будується на індивідуальне замовлення. Усього випустять лише три таких авто, а власниками першого екземпляра моделі стали Бейонсе та Jay Z.
Прототип Ferrari SF90 LM спіймали під час тестівПрототип Ferrari SF90 LM спіймали під час тестів
Видання Carscoops опублікувало шпигунські фото прототипу Ferrari SF90 LM.
Volkswagen презентував подовжену топову версію ID.BuzzVolkswagen презентував подовжену топову версію ID.Buzz
Електромобіль Volkswagen ID.Buzz подовжили майже до 4,9 м. Це дозволило встановити третій ряд сидінь і істотно збільшити багажник.
Авто на українських номерах проходитимуть техогляд у Німеччині за спрощеною процедуроюАвто на українських номерах проходитимуть техогляд у Німеччині за спрощеною процедурою
Українських біженців змусять здійснювати техогляд їхніх автомобілів у Німеччині. Очікується, що він відбуватиметься за спрощеною процедурою, яка усуває деякі бюрократичні перепони.
Легендарна Lancia Delta повертається у ралі як електромобільЛегендарна Lancia Delta повертається у ралі як електромобіль
Delta World RX натхненний оригінальним Lancia Delta Integrale, який домінував у чемпіонаті світу з ралі у 90-х роках. Спорткар оснащений двома електромоторами сумарною потужністю 671 к.с.
Tesla знову відкрила попередні замовлення на модель RoadsterTesla знову відкрила попередні замовлення на модель Roadster
Компанія Tesla знову приймає замовлення на Roadster. Форма для замовлення електричної дводверки активована на офіційному сайті Tesla 1 червня.
Популярний бюджетник Chevrolet Aveo повернувся на ринокПопулярний бюджетник Chevrolet Aveo повернувся на ринок
Через три роки після завершення виробництва моделі третього покоління Chevrolet Aveo знову на ринку.
Nissan показав екстремальну версію WarriorNissan показав екстремальну версію Warrior
Nissan Patrol Warrior отримав позашляхові шини, а його кліренс збільшено. Автомобіль отримав посилену підвіску та блокування диференціалів.
Компанія Hyundai випустила стильний міський електровелосипедКомпанія Hyundai випустила стильний міський електровелосипед
Корейський виробник долучився до когорти автомобільних брендів, які вийшли на ринок електровелосипедів, але націлився на значно дешевший сегмент.
Skoda Superb 2024 сфотографували під час випробуваньSkoda Superb 2024 сфотографували під час випробувань
Фотограф-шпигун Motor1 зробив фотографії двох прототипів Skoda Superb, які проходять випробування. Йдеться про універсал і ліфтбек.
Новий Volkswagen Golf засвітився під час випробуваньНовий Volkswagen Golf засвітився під час випробувань
Volkswagen Golf 8 пройде останнє оновлення перед зміною поколінь. Наступна генерація моделі вже буде повністю електричною.
Jaguar Land Rover змінить логотип та позиціонуванняJaguar Land Rover змінить логотип та позиціонування
Jaguar Land Rover показав свій новий логотип, який відображатиме інше позиціонування компанії - «будинок брендів» (House of Brands).
Volkswagen дав зрозуміти, що не буде втягуватися у «війну знижок»Volkswagen дав зрозуміти, що не буде втягуватися у «війну знижок»
Незважаючи на зростаючу конкуренцію і тиск з боку суперників, Volkswagen не має наміру втягуватися в цінову війну.
Компанія Bugatti опублікувала відео з тестів гіперкара BolideКомпанія Bugatti опублікувала відео з тестів гіперкара Bolide
Bugatti показала відео з тестів гіперкара Bolide. Двохдверка вартістю чотири мільйони євро буде випущена в кількості 40 штук та отримає двигун W16 8.0 від Chiron.
Рідкісний американський спорткар Pontiac GTO The Judge понад 30 років простояв просто небаРідкісний американський спорткар Pontiac GTO The Judge понад 30 років простояв просто неба
Усього випустили лише 3 629 Pontiac GTO The Judge 1970. Раритетне спортивне купе оснащене 6,5-літровим V8 потужністю 350 к.с.
Mercedes-Benz G500 перетворили на кемперMercedes-Benz G500 перетворили на кемпер
Нещодавно був виставлений на продаж будинок на колесах Letech, в основі якого лежить Mercedes-Benz G500.
Найдешевший BYD став бестселеромНайдешевший BYD став бестселером
Загалом BYD продала 119 603 електромобілі минулого місяця, при цьому на Seagull припало близько 12%.
Новий Hyundai Palisade дебютує у 2025 роціНовий Hyundai Palisade дебютує у 2025 році
Дорожні випробування флагманського кросовера можуть стартувати вже цього року.
Блогери перевірили запас ходу електромобілів BMW та Mercedes у реальних умовахБлогери перевірили запас ходу електромобілів BMW та Mercedes у реальних умовах
Mercedes-AMG EQS 53 та BMW i7 xDrive60 непогано показали себе у цьому складному випробуванні. Проте обидва електромобілі проїхали менше заявленого запасу ходу.
З початку війни в Україну завезли майже 96 тисяч «гуманітарних» транспортних засобівЗ початку війни в Україну завезли майже 96 тисяч «гуманітарних» транспортних засобів
З першого дня війни в Україну ринув потік гуманітарної допомоги. В якості «гуманітарки» заводилися різні вантажі, від продуктів, лікарських засобів і медичного обладнання до генераторів і військового спорядження.
Техогляд авто за новими правилами: скільки мають заплатити українціТехогляд авто за новими правилами: скільки мають заплатити українці
Уже незабаром в Україні запрацюють оновлені правила технічного огляду транспортних засобів. Чимало категорій, які були звільнені від нього раніше, тепер будуть змушені проходити ТО.
KIA демонструє концепт EV9 в Австралії з вражаючою зовнішньою експозицієюKIA демонструє концепт EV9 в Австралії з вражаючою зовнішньою експозицією
Повністю електричний KIA EV9 ще не був представлений в Австралії, але щоб підготувати місцевих жителів до його майбутнього дебюту, південнокорейський автовиробник демонструє концепт EV9 на фестивалі Vivid Sydney.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015