KIA демонструє концепт EV9 в Австралії з вражаючою зовнішньою експозицією

16:02 04.06.2023
KIA демонструє концепт EV9 в Австралії з вражаючою зовнішньою експозицією

Повністю електричний KIA EV9 ще не був представлений в Австралії, але щоб підготувати місцевих жителів до його майбутнього дебюту, південнокорейський автовиробник демонструє концепт EV9 на фестивалі Vivid Sydney.

Vivid Sydney - це найбільший у світі фестиваль світла, який включає в себе незлічену кількість інсталяцій по всьому місту. Наразі Concept EV9 демонструється на площі Circular Quad біля знаменитого Сіднейського оперного театру на сцені, яка підсвічується та демонструє інноваційний дизайн електричного позашляховика у всій його красі.

«Як найбільший у світі фестиваль світла, музики та ідей, Vivid Sydney привертає до міста величезний потік місцевих та міжнародних відвідувачів», - говорить генеральний менеджер з маркетингу KIA Australia Дін Норбіато (Dean Norbiato). «Для нас велика честь вперше представити KIA Concept EV9 в Австралії. Як бренд, ми продовжуємо розвивати наші експериментальні пропозиції, щоб гарантувати, що ми завжди представляємо KIA у свіжому та інноваційному світлі».

До концептуального EV9 на виставці Vivid Sydney приєдналася найновіша і найпотужніша новинка бренду - повністю електричний EV6 GT. Його розмістили на 9,5-метровій світлодіодній рампі, яка створює враження, ніби він летить.

На завершення заходу концепт EV9 буде представлений під час Чемпіонату світу з футболу серед жінок 2023 року, який буде проходити в Австралії та Новій Зеландії з 20 липня по 20 серпня.

KIA підтвердила, що EV9 вийде на австралійський ринок у третьому кварталі цього року, але деталі щодо ціни та доступності поки що не оголошені. Однак, все вказує на те, що це буде найдорожча модель бренду за ціною від 90 000 австралійських доларів (~59 000 доларів США) до 120 000 австралійських доларів (~79 000 доларів США). Швидше за все, він буде пропонуватися в аналогічних конфігураціях, як і на інших ринках, включаючи задньопривідну версію потужністю 201 к.с. та 350 Нм, а також версію з двома двигунами потужністю 378 к.с. та 600 Нм.


Источник: Сarscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015