Новости за 03.08.2023

Новий Porsche Macan 2024 помітили під час тестів у НімеччиніНовий Porsche Macan 2024 помітили під час тестів у Німеччині
Новий Porsche Macan 2024 стане електромобілем. Кросовер запропонують із 612-сильною установкою, а його запас ходу перевищить 500 км.
Toyota оновила культовий Land Cruiser 70Toyota оновила культовий Land Cruiser 70
Незважаючи на солідний вік (модель вперше зійшла з конвеєра в 1984 році), вона продовжує користуватися попитом серед шанувальників марки.
Lexus представив кросовер RX 450h+ з витратою пального 2,8 л на 100 кмLexus представив кросовер RX 450h+ з витратою пального 2,8 л на 100 км
Lexus RX 450h+ надійде в продаж уже наприкінці 2023 року за ціною від $70 080. Кросовер здатний проїхати до 56 км на електротязі.
Які зміни у торгівлі авто відбудуться з 6 серпня?Які зміни у торгівлі авто відбудуться з 6 серпня?
06.08.23 набуває чинності постанова Кабміну 437 від 02.05.23, яка вносить ряд змін до Порядку здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери.
Nissan вивів на тести оновлений QashqaiNissan вивів на тести оновлений Qashqai
Незважаючи на те, що актуальне покоління Nissan Qashqai дебютувало 2,5 роки тому, виробник підготував для нього оновлення. Уявити рестайлінговий кросовер планують наприкінці цього року.
Розкрито подробиці нового флагманського електрокросовера від HuaweiРозкрито подробиці нового флагманського електрокросовера від Huawei
Електричний кросовер Huawei сягає 5,2 м у довжину і буде доступний у версіях на 4, 6 і 7 місць. Вартість електрокара становитиме близько 140 000 доларів.
Роздрібні ціни на пальне продовжують зростанняРоздрібні ціни на пальне продовжують зростання
У період із 2 по 3 серпня середня ціна по країні бензину марки А-95 зросла на 0,47 грн/л і склала 49,85 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,26 грн/л - до 51,88 грн/л, а дизельне пальне - на 0,50 грн/л, до 49,10 грн/л.
Легендарному 30-річному Ford Mustang подарували друге життяЛегендарному 30-річному Ford Mustang подарували друге життя
У США у занедбаному сараї знайшли класичний Ford Mustang четвертого покоління. Спорткар 1994 року випуску близько восьми років простояв без належного догляду і буквально перетворився на мишаче гніздо.
У Китаї помітили двійника вантажівки Tesla SemiУ Китаї помітили двійника вантажівки Tesla Semi
Обидві електровантажівки мають безліч подібностей. Найімовірніше, прототип належить китайському автовиробнику JAC Motors.
Volkswagen готує нову Jetta для китайського ринкуVolkswagen готує нову Jetta для китайського ринку
Volkswagen веде переговори з китайською компанією Leapmotor щодо купівлі технологічної платформи. Її планують використовувати для «бюджетних» автомобілів суббреду Jetta.
Hyundai зніме з виробництва седан Genesis G70Hyundai зніме з виробництва седан Genesis G70
Genesis G70 збираються зняти з виробництва з 2024 року. Модель попри стильний дизайн і багате оснащення так і не знайшла свого покупця.
У США оголосили ціни на електричний кросовер Mercedes-AMG EQEУ США оголосили ціни на електричний кросовер Mercedes-AMG EQE
Mercedes-Benz оголосив ціни на «заряджену» версію спортивного електричного кросовера AMG EQE.
Вінтажний Volvo завівся і поїхав після 30 років простою в лісіВінтажний Volvo завівся і поїхав після 30 років простою в лісі
Volvo Amazon покритий шаром бруду і місцями проржавів, а його салон завалений мотлохом. Проте, автомобіль зміг завестися і поїхати.
Компанія Mitsubishi показала новий компактний кросоверКомпанія Mitsubishi показала новий компактний кросовер
Компанія Mitsubishi представила новий кросовер під час спеціального заходу в Індонезії, оголосивши про початок прийому попередніх замовлень.
Оновлений Hyundai Santa Fe помітили без камуфляжуОновлений Hyundai Santa Fe помітили без камуфляжу
Середньорозмірний позашляховик 5-го покоління був помічений у дорожньому потоці під час руху вулицями Південної Кореї без жодного камуфляжу.
У США на продаж виставили 50-річний Ford Mustang у стані нового автоУ США на продаж виставили 50-річний Ford Mustang у стані нового авто
Цей Ford Mustang десятки років простояв у гаражі. Спорткар зберіг більшість оригінальних деталей, зокрема і 179-сильний двигун V8.
Кожен другий електромобіль в світі експлуатують в КитаїКожен другий електромобіль в світі експлуатують в Китаї
Китай домінує на ринку електромобілів, а його відрив тільки збільшується. Другі за показником - США, третя - Німеччина.
На Дніпропетровщині на 45 днів перекриють важливу трасуНа Дніпропетровщині на 45 днів перекриють важливу трасу
Від четверга, 3 серпня, у Дніпропетровській області перекриють трасу Т-04-32 Божедарівка - Малософіївка - Нікополь. Орієнтовний термін виконання робіт - 45 діб.
На аукціоні продали незвичайний мініатюрний автомобільНа аукціоні продали незвичайний мініатюрний автомобіль
Corbin Sparrow досягає в довжину всього 2438 мм. Цей автомобіль оснащений малопотужним електромотором і може розвивати швидкість до 121 км/год.
Оновлений BMW i4 «спіймали» під час випробуваньОновлений BMW i4 «спіймали» під час випробувань
Німецький автовиробник готує оновлення усієї модельної лінійки 4-Series. Зокрема, фотографи помітили під час випробувань оновлений електричний седан BMW i4.
Опубліковано відео виробництва Tesla Cybertruck на GigafactoryОпубліковано відео виробництва Tesla Cybertruck на Gigafactory
В мережу потрапило рідкісне відео з виробництва Tesla Cybertruck на заводі Gigafactory в Техасі.
Харківську розробку для гуманітарного розмінування запустять в масове виробництвоХарківську розробку для гуманітарного розмінування запустять в масове виробництво
Харківські інженери створили машину, яка готує ґрунт до гуманітарного розмінування. Вона роботизована, легка в керуванні та може ремонтуватись в Україні.
Компанія Mazda «оновила» кросовер CX-5Компанія Mazda «оновила» кросовер CX-5
Компактний кросовер Mazda CX-5 піддали другому рестайлінгу. Кардинальних змін немає, модель просто привели у відповідність до сучасних тенденцій.
Maserati готує екстремальний суперкар MCXtremaMaserati готує екстремальний суперкар MCXtrema
Розсекречено назву нового екстремального суперкара Maserati.
Старий шкільний автобус перетворили на затишний будинок на колесахСтарий шкільний автобус перетворили на затишний будинок на колесах
Особливу увагу було приділено кухні цього будинку на колесах. Там є стільниці з горіхового дерева, а між раковиною та великою шафою захована пропанова плита з трьома конфорками та духовкою.
Швидкий ріст цін на пальне у липні стримали великі мережіШвидкий ріст цін на пальне у липні стримали великі мережі
Завдяки накопиченню запасів великими мережами АЗС в Україні вдалося пригальмувати стрімке здорожчання пального через повернення оподаткування, яке діяло до повномасштабного вторгнення.
BMW суттєво нарощує виробництво і прибутокBMW суттєво нарощує виробництво і прибуток
Через велику кількість замовлень німецький автовиробник вніс зміни у свій прогноз прибутку на 2023 рік, збільшивши показники.
Toyota готується розширити сімейство Land CruiserToyota готується розширити сімейство Land Cruiser
Під брендом Toyota Land Cruiser можуть випустити конкурента Jeep Wrangler і велику сімейну модель. Не виключено, що позашляховики будуть електричними.
Найдешевша модель Tesla виїхала на тестиНайдешевша модель Tesla виїхала на тести
Tesla Model 3 є найдешевшим електромобілем американської компанії. Однак настав час машину оновити - модернізований автомобіль виїхав на дороги і потрапив на фото.
Британія розпочала створення національної мережі водневих АЗСБританія розпочала створення національної мережі водневих АЗС
У Британії стартував перший етап створення загальнонаціональної мережі водневих заправних станцій в рамках реалізації державного гранту у розмірі 8 мільйонів фунтів стерлінгів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015