Найдешевша модель Tesla виїхала на тести

16:43 03.08.2023
Найдешевша модель Tesla виїхала на тести

Tesla Model 3 є найдешевшим електромобілем американської компанії. Однак настав час машину оновити - модернізований автомобіль виїхав на дороги і потрапив на фото до прем'єри. Про машину повідомляє Motor1.

На даний момент модель називається Tesla Model 3 Project Highland. Це кодова, внутрішньозаводська назва. Швидше за все, після прем'єри електрокар залишиться зі своїм ім'ям, що добре впізнається.

На фото видно передсерійний прототип, який проходить дорожні випробування у штаті Каліфорнія, США. Передня та задня частини кузова заховані темними чохлами.

Саме ці частини у компанії вирішили приховати від сторонніх очей. Отже, там на нас чекають найбільші зміни - класика для проміжної модернізації будь-якого автомобіля.

Можливо, нова Tesla Model 3 стане зовсім трохи довшою за рахунок встановлення інших бамперів спереду та ззаду зі зміненим дизайном. Очікуються нові фари та задні ліхтарі. Очевидно, що силует та двері залишаться без змін.

Колірна палітра моделей Tesla дуже скромна та обмежена. Ми здивуємося, якщо у компанії для Model 3 розроблять нову палітру. А колісні диски, напевно, з'являться інші. Поки що інформації про офіційну прем'єру оновленого електромобіля немає.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015