Компанія Mitsubishi показала новий компактний кросовер

21:04 03.08.2023
Компанія Mitsubishi показала новий компактний кросовер

Компанія Mitsubishi представила новий кросовер під час спеціального заходу в Індонезії, оголосивши про початок прийому попередніх замовлень. Автомобіль поки що не має назви, всі подробиці оголосять 10 серпня.

Нова модель, натхненна концептом Mitsubishi XFC, буде випущена вже в листопаді 2023 року. Виробництво здійснюватиметься на заводі компанії Krama Yudha в Індонезії.

Серійна модель зберегла дизайн концепту, але також зазнала помітних змін. Вона одержала зменшені колеса, інші дзеркала та дверні річки, а також оновлені денні ходові вогні. Також був представлений новий малюнок решітки радіатора та інша світлодіодна графіка Y-подібних ліхтарів.

Габарити складають 4390 х 1810 х 1660 мм. Компанія не показала зображень салону, але запевнила потенційних покупців у тому, що салон буде просторим та запропонує багато місця для зберігання речей. Також підтверджено наявність аудіосистеми Yamaha з двосмуговими динаміками та твітерами.

Кросовер буде оснащений 1,5-літровим двигуном у парі з варіатором та переднім приводом. Кліренс складе дуже пристойні для цього класу 222 мм. Незважаючи на те, що це передньопривідна машина, вона отримає чотири режими водіння.


Источник: iXBT.com
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015