Новости за 02.07.2023

Компанія Peugeot анонсувала дорожню версію гіперкара 9X8Компанія Peugeot анонсувала дорожню версію гіперкара 9X8
Є промінь надії на те, що 9X8 буде їздити по дорогах загального користування за умови, що ваші кишені достатньо глибокі.
В Італії побудували найнижче авто у світіВ Італії побудували найнижче авто у світі
Найнижче авто побудували на базі Fiat Panda 1977 року. В його основі лежить трубчасте шасі, а водій керує машиною лежачи на животі.
Італійський провайдер каршерингу поповнив автопарк у РиміІталійський провайдер каршерингу поповнив автопарк у Римі
Італійський провайдер каршерінгу Enjoy додав 100 електромобілів до свого автопарку в Римі. Раніше пропозиція в італійській столиці складалася виключно з моделей з двигуном внутрішнього згоряння.
Американські вчені створили принципово нову батареюАмериканські вчені створили принципово нову батарею
Група дослідників із Міністерства енергетики США здійснила прорив у технології металевого літію.
Новий Lexus GX показали у тюнінгу для бездоріжжяНовий Lexus GX показали у тюнінгу для бездоріжжя
Зображений на рендерах позашляховик отримає суттєво збільшений дорожній просвіт, не в останню чергу досягнутий завдяки великим колесам з шинами для бездоріжжя.
У лісі знайшли покинутий позашляховик Range RoverУ лісі знайшли покинутий позашляховик Range Rover
Попри занедбаний зовнішній вигляд двигун Range Rover і його салон чудово збереглися. Блогери планують поновити позашляховик до оригінального стану.
Китайський стартап створив батарею для електромобілів, яка нормально працює взимкуКитайський стартап створив батарею для електромобілів, яка нормально працює взимку
Молодий китайський стартап Greater Bay Technology оголосив про вирішення однієї з найбільш очевидних проблем електромобілів - зниження продуктивності батарей у холодну пору року.
У Tesla Cybertruck була маса проблем під час розробкиУ Tesla Cybertruck була маса проблем під час розробки
Кілька старших інженерів були незадоволені підвіскою, гальмуванням і керованістю прототипу Cybertruck.
У львівському училищі розробили унікальний електротрицикл для військовихУ львівському училищі розробили унікальний електротрицикл для військових
Майстри виробничого навчання разом з учнями училища №29 виготовили унікальний електротрицикл, який будуть використовувати військові Збройних сил України.
Виготовлено годинник натхненний Porsche 918 SpyderВиготовлено годинник натхненний Porsche 918 Spyder
Розкішна модель Porsche 918 Spyder надихнула годинникарів на виготовлення хронометра, вартість якого вища за популярний кросовер Cayenne.
Американці надрукували на 3D-принтері Lamborghini Aventador SVАмериканці надрукували на 3D-принтері Lamborghini Aventador SV
У США батько із сином за допомогою 3D–принтера створили повнорозмірну копію Lamborghini Aventador SV.
Safra показала інноваційний спосіб заміни двигуна у автобусіSafra показала інноваційний спосіб заміни двигуна у автобусі
На Глобальному саміті громадського транспорту UITP, який нещодавно пройшов у Барселоні, французька компанія Safra показала інноваційне рішення, яке дає змогу продовжити ресурс автобусу.
На продаж виставили дуже дивну вантажівку FordНа продаж виставили дуже дивну вантажівку Ford
Цей автомобіль був збудований для поливу полів і побудований на рамі, яка створена з нуля. Під капотом розташований потужний 7,3-літровий дизельний двигун Power Stroke V8.
Cummins розробив два водневих двигуни для далекомагістральних вантажоперевезеньCummins розробив два водневих двигуни для далекомагістральних вантажоперевезень
Останнім часом водневі транспортні засоби, що працюють на двигунах внутрішнього згоряння (ДВЗ), все більше привертають увагу, особливо серед середніх і важких вантажоперевезень.
Представлена Honda CR-V 2024-го модельного рокуПредставлена Honda CR-V 2024-го модельного року
Додано нову комплектацію Sport-L, ціни на інші версії зросли.
Новий Infiniti QX80 показав сміливий еволюційний дизайнНовий Infiniti QX80 показав сміливий еволюційний дизайн
Оновлений кросовер Infiniti QX80 планують представити влітку 2024 року, а поки що на тести виїхали прототипи моделі.
Китайський електромобіль загубив батарею під час рухуКитайський електромобіль загубив батарею під час руху
Електрокар Geely Cao Cao 60 оснащений швидкознімною батареєю, яку можна замінити на спеціальній станції. З цієї причини її кріплення до шасі є слабким.
Компанія EVBox запустила першу автономну зарядну станцію потужністю 400 кВтКомпанія EVBox запустила першу автономну зарядну станцію потужністю 400 кВт
Компанія EVBox оголосила про запуск першої автономної зарядної станції потужністю 400 кВт для електромобілів, яка добре зарекомендувала себе в польових умовах.
У німецькому Ердманнгаузені штрафуватимуть за грюкання дверима автоУ німецькому Ердманнгаузені штрафуватимуть за грюкання дверима авто
Рада громади Ердманнгаузен німецької федеральної землі Баден-Вюртемберг одноголосно ухвалила постанову, яка передбачає штрафи за надто гучне грюкання дверима автомобіля.
Honda запускає першу сертифіковану програму вживаних HondaJetHonda запускає першу сертифіковану програму вживаних HondaJet
Honda Aircraft Company, яка займається розробкою, виробництвом та продажем літака HondaJet, запускає першу в історії сертифіковану програму вживаних літаючих автомобілів (CPO).
Автовласникам дозволили обирати номери під час реєстрації автоАвтовласникам дозволили обирати номери під час реєстрації авто
30 червня Кабінет міністрів ухвалив зміни до правил присвоєння автомобільних номерів, що дозволяють власникам автомобілів обирати номери під час реєстрації.
Brabus підготував два тривісних брутальних пікапа на базі Mercedes-AMG G63Brabus підготував два тривісних брутальних пікапа на базі Mercedes-AMG G63
Пікапи Brabus XLP 800 6x6 Adventure та XLP 900 6x6 Superblack мають різні покращення продуктивності, які збільшують потужність двигуна та позашляхові можливості.
Презентовано один із найпотужніших вакуумних автомобілівПрезентовано один із найпотужніших вакуумних автомобілів
Відомий виробник комунальної техніки в США - компанія Ditch Witch нещодавно представила один із найпотужніших вакуумних автомобілів, що колись виїжджали на дороги.
Спецпідрозділ ГУР МОУ «Кракен» отримав автомобільну майстерню на колесахСпецпідрозділ ГУР МОУ «Кракен» отримав автомобільну майстерню на колесах
Харківські волонтери з благодійного фонду «Твій Крок» передали спеціальному підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України «Кракен» незвичайний автомобіль - автомобільну майстерню на колесах.
У Німеччині почали масово конфісковувати авто у росіянУ Німеччині почали масово конфісковувати авто у росіян
У Німеччині почали масово конфіскувати автомобілі із російськими номерними знаками.
Новий Fiat Titano показали на офіційних тизерахНовий Fiat Titano показали на офіційних тизерах
Більшість знімків демонструє салон пікапа, тоді як кузов видно тільки на одному, та й то в профіль.
Tesla Model 3 може отримати нові більш «далекобійні» акумуляториTesla Model 3 може отримати нові більш «далекобійні» акумулятори
Нова Tesla Model 3 (кодова назва Highland) може зазнати деяких цікавих змін і отримати нові тягові акумулятори.
Новий сімейний кросовер Mazda CX-80 помітили на дорогахНовий сімейний кросовер Mazda CX-80 помітили на дорогах
Mazda CX-80 - преміальний семимісний кросовер з дорогим салоном і багатим оснащенням. Модель запропонують у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
Мережа Tesla Supercharger надійніша за конкурентівМережа Tesla Supercharger надійніша за конкурентів
Мережа Supercharger компанії Tesla значно надійніша, ніж у її конкурентів на сучасному ринку. Про це свідчать дані нещодавнього аналітичного звіту E-Vision Intelligence Report компанії J.D. Power.
Опубліковані перші зображення нового ліфтбека бренду QiyuanОпубліковані перші зображення нового ліфтбека бренду Qiyuan
Китайська автомобільна компанія Changan Automobile Group опублікована перші зображення нового ліфтбека бренду Qiyuan, що їй належить.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015