Honda запускає першу сертифіковану програму вживаних HondaJet

19:17 02.07.2023
Honda запускає першу сертифіковану програму вживаних HondaJet

Honda Aircraft Company, яка займається розробкою, виробництвом та продажем літака HondaJet, запускає першу в історії сертифіковану програму вживаних літаючих автомобілів (CPO). Раніше аналогічну програму, але для звичайних автомобілів, запустила материнська Honda.

У компанії вважають, що це зробить приватні літаки доступними для ширшого кола користувачів та дозволить заощадити дорогоцінні природні ресурси. Люди, зацікавлені в особистому реактивному літаку, зможуть використовувати HondaJet, який вже «політав», за заниженою ціною.

Те, що літак клієнт отримуватиме безпосередньо від виробника, вселяє більшу впевненність у безпеці. Всі HondaJet, які продаються в рамках програми CPO, проходять ретельну перевірку та кваліфіковане технічне обслуговування. Як повідомляється, перед повторним продажем літаки перевіряють за 208 пунктами та регулярно модернізують до найвищого рівня. Це гарантує клієнтам безпеку та гарні експлуатаційні характеристики.

Також компанія пропонує комплексні послуги, які включають підготовку до введення в експлуатацію та післяпродажну підтримку. Крім того, покупці можуть пройти безкоштовний сеанс початкової підготовки пілотів FlightSafety або шестимісні курси (100 годин) у рамках програми Airframe Flight Ready Performance.

На даний момент флот HondaJet перевищує 230 літаків у всьому світі. Загалом вони налітали 185 000 годин у Північній та Південній Америці, Європі та Азії.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015