Спецпідрозділ ГУР МОУ «Кракен» отримав автомобільну майстерню на колесах

18:23 02.07.2023
Спецпідрозділ ГУР МОУ «Кракен» отримав автомобільну майстерню на колесах

Харківські волонтери з благодійного фонду «Твій Крок» передали спеціальному підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України «Кракен» незвичайний автомобіль - автомобільну майстерню на колесах.

Ідея створення мобільної автомобільної майстерні виникла в Харківських підприємців-волонтерів восени минулого року. Команда однодумців, яка багато років займалася виготовленням професійного інструменту та обладнанням для автомобільного сервісу, а також його імпортом з-за кордону, з початком великої війни почала постачати свою продукцію й до підрозділів Сил безпеки та оборони.

«Спілкуючись із нашими захисниками, серед яких є й хлопці, що займаються ремонтом та обслуговуванням техніки, ми зрозуміли, що в умовах сучасної війни конче потрібне мобільне СТО, яке швидко можна доправити у визначене місце, розгорнути за лічені хвилини та виконати роботи, які зазвичай неможливо зробити в польових умовах. Ця машина вже п'ята у своїй серії, тож більшість рішень уже відпрацьовані з урахуванням побажань замовників. Наприклад, тут замість станка для шиномонтажу ми додали верстат і відсік для зберігання технічних рідин об'ємом 80 літрів», - розповідає куратор проєктів Дмитро Вільчинський.

Це вже не перша допомога, яку Харківські волонтери надають підрозділу «Кракен».

«Наша співпраця з благодійним фондом «Твій Крок» розпочалася ще з перших днів широкомасштабного вторгнення під час оборони Харківщини. Ми зв’язалися з Дмитром, і хлопці своєчасно допомагали нам з інструментом та іншими необхідними речами. Це дало змогу краще нищити ворога на рідній Харківщині. Сьогодні ми щиро дякуємо всім, хто допоміг створити та доправити нам цей чудовий автомобіль, який зі своїм обладнанням спроможний виконати більшість ремонтних робіт у найнебезпечніших місцях. Це дасть нам можливість швидше та якісніше відновлювати пошкоджені в боях озброєння та техніку», - наголосив офіцер підрозділу ГУР МО «Кракен» Костянтин Немічев.

Зі свого боку, передаючи хлопцям ключі від автомобільної майстерні, керівник благодійного фонду «Твій Крок» Сергій Алфьоров подякував хлопцям за захист Харківщини та України в цілому, а також усім, хто своїми донатами чи роботою долучився до цього проєкту.


Источник: АрміяInform
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015