Новости за 01.11.2023

Раритетний Toyota Land Cruiser перетворили на екстремальний позашляховикРаритетний Toyota Land Cruiser перетворили на екстремальний позашляховик
Toyota FJ Bruiser оснащений двигуном від боліда NASCAR і отримав повністю нову підвіску. Під днищем є гусениці, які можуть врятувати автомобіль від застрявання.
Ford анонсував 800-сильну версію MustangFord анонсував 800-сильну версію Mustang
На виставці SEMA підрозділ Ford Performance покаже кілька доопрацьованих моделей, у тому числі і Mustang GT з удосконаленою силовою установкою.
Toyota побудувала великий електричний пікапToyota побудувала великий електричний пікап
Toyota EPU розроблена північноамериканською студією дизайну Calty Design Research, яка належить Toyota Motor Corporation.
Mercedes-AMG готує електричний 1000-сильний седанMercedes-AMG готує електричний 1000-сильний седан
Електричний седан буде заснований на новітній платформі AMG.EA. Сумарна потужність силової установки становитиме близько 1000 сил.
Lexus перетворила LX 600 на автомобіль для любителів відпочинкуLexus перетворила LX 600 на автомобіль для любителів відпочинку
Перше, що привертає увагу - особливе забарвлення кузова кольору аквамарин. Він змінює свій відтінок, залежно від освітлення, нагадуючи сонячні відблиски на поверхні води.
Tesla втратила понад 140 мільярдів доларів за 2 тижніTesla втратила понад 140 мільярдів доларів за 2 тижні
Компанія Tesla у третьому кварталі 2023 році оприлюднила фінансовий звіт, який не виправдав очікування аналітиків. Акції на фондовому ринку уже відреагували на результати.
На ринок виходить електромотоцикл із рекордним запасом ходуНа ринок виходить електромотоцикл із рекордним запасом ходу
Електричний мотоцикл Evoke 6061-GT здатний проїхати до 660 км у міському циклі. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 3,6 с і розвинути 230 км/год.
Кількість викрадень авто в Україні падаєКількість викрадень авто в Україні падає
За 9 місяців 2023 року зареєстровано 1191 провадження щодо незаконного заволодіння транспортним засобом за статтею 289 ККУ. Це майже вдвічі менше порівняно з відповідним періодом 2021 року.
Суперкар De Tomaso Pantera 1972 року знайшли в старому гаражіСуперкар De Tomaso Pantera 1972 року знайшли в старому гаражі
У США знайшли рідкісний італійський суперкар De Tomaso Pantera 1972 випуску, який майже 46 років не виїжджав на дороги. Автомобіль зберігали у старому гаражі разом із британськими раритетними спорткарами.
У Києві з 1 листопада швидкість руху на дорогах обмежена до 50 км/годУ Києві з 1 листопада швидкість руху на дорогах обмежена до 50 км/год
З 1 листопада до 1 квітня у столиці запроваджено єдиний швидкісний режим - швидкість руху містом обмежується до 50 км/год, окрім ділянок, де дозволена швидкість є нижчою.
Новий Ford Transit отримає екстремальну позашляхову версіюНовий Ford Transit отримає екстремальну позашляхову версію
Ford Transit Custom отримає позашляхові шини й обвіс, а його кліренс суттєво збільшать. Фургон буде доступний у гібридній версії.
Mazda вирішила відмовитися від кросовера CX-8Mazda вирішила відмовитися від кросовера CX-8
Mazda офіційно оголосила про завершення виробництва кросовера CX-8. На конвеєр він став лише наприкінці 2017 року і навіть не встиг змінити покоління.
Повнорозмірний електричний кросовер KIA EV9 невдовзі приїде в УкраїнуПовнорозмірний електричний кросовер KIA EV9 невдовзі приїде в Україну
Компанія KIA готується представити на українському ринку свій флагманський електричний кросовер EV9. На жаль, комплектації та ціни на новинку автовиробник тримає у секреті.
Імпорт зростає, внутрішні перепродажі дещо пригальмували. Підсумки жовтняІмпорт зростає, внутрішні перепродажі дещо пригальмували. Підсумки жовтня
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у жовтні 2023 року та визначили, який стан справ з продажами вживаних легковиків в Україні.
Toyota переорієнтує водневу технологію FCEV на комерційні автомобіліToyota переорієнтує водневу технологію FCEV на комерційні автомобілі
Toyota визнала, що Mirai «не був успішним», але обіцяє вдосконалити технологію водневих паливних елементів FCEV перенести її на комерційні транспортні засоби.
Як тягачі Foden перевозять для ЗСУ танки Leopard 2Як тягачі Foden перевозять для ЗСУ танки Leopard 2
Для потреб ЗСУ громадська організація «Справа громад» вже поставила 11 надпотужних тягачів Foden 8x6, обладнаних системою швидкого навантаження «Мультиліфт».
Седан Hyundai Elantra отримав екстремальну спортивну версіюСедан Hyundai Elantra отримав екстремальну спортивну версію
Hyundai Avante N1 Cup Car отримав поліпшену підвіску, новий кузовний обвіс та інші поліпшення. Седан здатний швидше проходити повороти та розганятися по прямій.
Седан KIA K5 2024 GT Line помітили на парковціСедан KIA K5 2024 GT Line помітили на парковці
У Південній Кореї прямо на парковці помітили новий автомобіль KIA K5 GT у виконанні GT Line.
Електромобілі Audi сильно подешевшали на вторинному ринкуЕлектромобілі Audi сильно подешевшали на вторинному ринку
Виявилося, що електромобілі Audi e-tron quattro сильно подешевшали на вторинному ринку. За кілька років колись дорогий преміальний кросовер значно втратив у ціні.
Латвія передає Україні чергову партію автомобілів, конфіскованих у нетверезих водіївЛатвія передає Україні чергову партію автомобілів, конфіскованих у нетверезих водіїв
Латвія - одна з країн, яка найбільше підтримує Україну у війні з Росією. Крім різної допомоги та підтримки українців, змушених шукати прихитску за кордонами держави, латвійці передають нам автомобілі, конфісковані у нетверезих водіїв.
Yanmar відкрив у Туреччині новий тракторний заводYanmar відкрив у Туреччині новий тракторний завод
Компанія Yanmar Turkey Makina офіційно відкрила новий завод із виробництва тракторів у Туреччині у м. Ізмір.
Україна направила Польщі дипломатичну ноту через загрозу блокування кордонуУкраїна направила Польщі дипломатичну ноту через загрозу блокування кордону
Україна направила дипломатичну ноту Польщі із проханням завадити блокуванню спільного кордону польськими перевізниками.
У ЄС запевнили, що «транспортний безвіз» буде діяти до липня 2024 рокуУ ЄС запевнили, що «транспортний безвіз» буде діяти до липня 2024 року
«Транспортний безвіз» з країнами Європейського Союзу буде діяти до липня 2024-го, попри вимоги польських перевізників.
Оновлений KIA EV6 помічено на парковці у Південній КореїОновлений KIA EV6 помічено на парковці у Південній Кореї
Схоже, KIA готує оновлення для електричного кросовера EV6, який став на конвеєр у березні 2021 року. Замаскований прототип автомобіля помітили на паркінгу десь у Південній Кореї.
Tesla Cybertruck зможе розганятися до 100 км/год менш ніж за три секундиTesla Cybertruck зможе розганятися до 100 км/год менш ніж за три секунди
Наприкінці цього місяця Tesla почне вручати перші товарні пікапи Cybertruck власникам, тому Ілон Маск не соромиться говорити про споживчі властивості цих незвичайних машин.
Музика Івасюка в додатку Fishka допоможе зібрати 30 мільйонів гривень на протезування українцівМузика Івасюка в додатку Fishka допоможе зібрати 30 мільйонів гривень на протезування українців
Програма лояльності Fishka розпочала інтерактивний благодійний проєкт «ФІШКОГРАЙ», мета якого зібрати 30 мільйонів гривень для реабілітаційного центру «Незламні» (Unbroken).
Останній Golf GTI з двигуном внутрішнього згоряння вже не за горамиОстанній Golf GTI з двигуном внутрішнього згоряння вже не за горами
В продаж виходить автомобіль завершального покоління Golf GTI, якими Volkswagen закриває еру машин з двигунами внутрішнього згорання.
Bugatti та Adidas випустять футбольні бутсиBugatti та Adidas випустять футбольні бутси
Bugatti та Adidas оголосили про нову колаборацію, яка розпочнеться 1 листопада.
Позашляховик Toyota Land Cruiser отримав унікальну 10-місну версіюПозашляховик Toyota Land Cruiser отримав унікальну 10-місну версію
Toyota Land Cruiser GDJ76 використовуватимуть команди ООН та інших організацій для своїх гуманітарних місій. Позашляховик отримав спрощене оснащення.
Представлено найпотужнішу Toyota Tundra 2024 рокуПредставлено найпотужнішу Toyota Tundra 2024 року
До виставки тюнінгу SEMA компанія Toyota підготувала масу новинок, причому деякі з них цілком серійні - наприклад Toyota Tundra 2024 TRD Performance Package.
В Porsche прокоментували провокаційні китайські електромобіліВ Porsche прокоментували провокаційні китайські електромобілі
Виявляється, що ця тенденція в дизайні розглядається Porsche як позитивний розвиток галузі. Так, керівник відділу дизайну Міхаель Мауер нещодавно визнав, що компанії подібні Zeekr змінюють правила гри.
Заводи Dacia та Cleon суттєво наростили виробництвоЗаводи Dacia та Cleon суттєво наростили виробництво
Нинішня осінь принесла Renault Group відразу дві знакові події: агрегатний завод у місті Клеон на півночі Франції та завод Dacia в Румунії, що працюють під її патронатом, подолали виробничі показники з 7-ми та 9-значними цифрами.
ADAC завершила багаторічні тести Volkswagen ID.3ADAC завершила багаторічні тести Volkswagen ID.3
Загалом тест-драйв довжиною у 2,5 роки завершився для першого серійного електромобіля бренду успішно, але є недоліки.
Toyota інвестує у завод із виробництва акумуляторів для електромобілівToyota інвестує у завод із виробництва акумуляторів для електромобілів
Toyota Motor заявила у вівторок, що інвестує ще 8 млрд доларів і додасть майже 3000 робочих місць на своєму заводі з виробництва акумуляторів для електромобілів у Північній Кароліні.
Власникам німецьких автомобілів на заміткуВласникам німецьких автомобілів на замітку
Саме автовиробники Німеччини часто є новаторами і в моторобудуванні. Двигун - це серце автомобіля, тому до його обслуговування слід ставитися з особливою відповідальністю. Особливо якщо це сучасні мотори з інноваційними технологіями.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015