Yanmar відкрив у Туреччині новий тракторний завод

20:28 01.11.2023
Yanmar відкрив у Туреччині новий тракторний завод

Компанія Yanmar Turkey Makina офіційно відкрила новий завод із виробництва тракторів у Туреччині у м. Ізмір. Новий тракторний завод Yanmar має площу 23 000 кв метрів (сюди входять зони виробництва та збирання тракторів, склад запасних частин та логістичний центр). Він допоможе збільшити виробництво тракторів Yanmar Turkey у 3,5 рази.

Повідомляється, що спочатку на цьому виробничому майданчику випускатимуться японські трактори Yanmar серії YM та індійські трактори Solis у потужністю від 16 до 90 к.с.

Після цього на заводі планують освоїти випуск тракторів із лінійки Yanmar SA та YT. Останні, до речі, будуть оснащені штучним інтелектом та розумними системами безпілотного автономного водіння.

«З самого початку створення компанії Yanmar Turkey ми дотримуємося концепції перетворення її на найтехнологічнішу та найсучаснішу виробничу, інженерну та логістичну базу на території від Східної Європи до Центральної Азії, включаючи Північну Африку. Ми рухаємося вперед, щодня розширюючи пул стратегічних завдань і ставлячи перед собою нові і нові цілі» - розповів Мустафа Кемаль Ердоган Шоші - голова ради директорів Yanmar Turkey.


Источник: АгроПравда
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015