Раритетний Toyota Land Cruiser перетворили на екстремальний позашляховик

23:52 01.11.2023
Раритетний Toyota Land Cruiser перетворили на екстремальний позашляховик

На виставці SEMA 2023 у Лас-Вегасі представили незвичайний позашляховик Toyota Land Cruiser FJ Bruiser. Авто отримало безліч доопрацювань. Про це розповіли на сайті Motor1.

Toyota FJ Bruiser створено в єдиному екземплярі. Концепт-кар заснований на пікапі Land Cruiser FJ45 1966 року випуску.

Для авто було виготовлено унікальне шасі та каркас безпеки. Автомобіль отримав нерозрізні мости, передній і задній диференціали Currie і роздавальну коробку Advanced Adaptor Atlas.

Пікап пофарбували в яскравий бірюзовий колір. Передніх і задніх крил, а також бамперів вирішили позбутися, щоб розмістити більші 20-дюймові колісні диски Method Beadlock, взуті в 42-дюймові шини BF Goodrich Krawler T/A KX.

Ще однією особливістю Toyota FJ Bruiser є наявність гусениць під днищем авто. Вони можуть врятувати автомобіль від застрявання.

В інтер'єрі розмістили спортивні сидіння Momo Daytona EVO. Стандартне кермо також було замінено.

Під капотом встановлено 5,8-літровий двигун V8 NASCAR потужністю близько 725 к.с. Він працює в парі з 3-ступінчастою автоматичною коробкою передач Rancho Drivetrain Engineering.

Максимальна швидкість Toyota FJ Bruiser становить 265 км/год. Також є і знижена передача, яка дає змогу їхати зі швидкістю 19 км/год.


Источник: Фокус
Фото: Toyota
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015