Новости за 31.10.2022

Мініатюрний 40-річний Ford продають за ціною нового суперкараМініатюрний 40-річний Ford продають за ціною нового суперкара
Ford Ghia Trio випустили в єдиному екземплярі, адже від виробництва компактної моделі відмовилися. Тримісний автомобіль довжиною менше ніж 3 м оснащений мотоциклетним двигуном.
Tesla хоче купити частку у великій гірничодобувній компаніїTesla хоче купити частку у великій гірничодобувній компанії
Компанія Tesla придивлялася до купівлі частки у гірничодобувній компанії Glencore, щоб отримати переважний доступ до літію для акумуляторів.
На Харківщину прибула найефективніша у світі машина для розмінуванняНа Харківщину прибула найефективніша у світі машина для розмінування
Розмінування залишається одною з головних проблем на деокупованих теріторіях, бо рашисти залишили сотні гектарів мінних полів. Тепер процес розмінування піде значно швидше.
Опубліковано перші фотографії нового Hyundai i20Опубліковано перші фотографії нового Hyundai i20
Фотошпигуни вперше помітили та сфотографували оновлений субкомпактний хетчбек Hyundai i20 третього покоління.
Ferrari офіційно презентувала гоночну модель 499PFerrari офіційно презентувала гоночну модель 499P
Ferrari повертаються до Ле-Мана після 50-річної відсутності і спеціально для цього створили гібридний спорткар 499P. До 2024 на його основі розроблять серійну модель.
Volkswagen разом з Intel почали розробляти нові технології для безпілотних автомобілівVolkswagen разом з Intel почали розробляти нові технології для безпілотних автомобілів
Автоконцерн Volkswagen та дочірня компанія виробника процесорів Intel - Mobileye, оголосили про спільну роботу над технологіями для безпілотних автомобілів.
Автопілот Tesla почав показувати «привидів» на цвинтаряхАвтопілот Tesla почав показувати «привидів» на цвинтарях
Власники Tesla публікують відео в соціальних мережах, на яких автопілот електрокара нібито помічає неіснуючих людей на цвинтарях.
Fiat та Jeep закривають СП в КитаїFiat та Jeep закривають СП в Китаї
Акціонери спільного підприємства GAC-FCA, Guangzhou Automobile Group Co., Ltd. і Stellantis N.V., схвалили резолюцію, що дозволяє спільному підприємству подати заяву про банкрутство в умовах збитковості.
Японський виробник шин Bridgestone йде з РосіїЯпонський виробник шин Bridgestone йде з Росії
Японський виробник шин Bridgestone готується піти з Росії - компанія розпочала процес пошуку покупця на свої місцеві активи.
Volkswagen ID.Buzz розкупили на рік упередVolkswagen ID.Buzz розкупили на рік уперед
Електрокар Volkswagen ID.Buzz поки продається тільки в Європі та доступний лише у 204-сильній версії. В майбутньому палітру моделі розширять і почнуть її продаж за океаном.
Ionetic представив революційну технологію акумуляторної батареїIonetic представив революційну технологію акумуляторної батареї
Британський стартап Ionetic, що спеціалізується на технології акумуляторних батарей для електромобілей, представив передову платформу розробки акумуляторних батарей.
У Києві посилять контроль за автомобілями «без глушника»У Києві посилять контроль за автомобілями «без глушника»
Київська міська військова адміністрація вже найближчим часом посилить заходи щодо боротьби з водіями, які їздять на автомобілях із прямоточним глушником та з іншими вихлопними системами без шумопоглинача.
Зеленський закликав пішоходів одягати світловідбивні елементиЗеленський закликав пішоходів одягати світловідбивні елементи
Українцям потрібно бути особливо обережними на дорогах у темний час доби. Для власної безпеки пішоходам варто одягати світловідбивні елементи.
Франція та Німеччина готують план для захисту європейських виробників електрокарівФранція та Німеччина готують план для захисту європейських виробників електрокарів
Париж і Берлін погоджуються, що Європейському Союзу потрібно робити більше для розвитку національної промисловості, заявили чиновники в обох столицях.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015