Ionetic представив революційну технологію акумуляторної батареї

14:15 31.10.2022
Ionetic представив революційну технологію акумуляторної батареї

Британський стартап Ionetic, що спеціалізується на технології акумуляторних батарей для електромобілей, представив передову платформу розробки акумуляторних батарей. Вона може скоротити час та вартість розробки для автовиробників, які розробляють нові електромобілі.

Чимало автомобільних компаній витрачають багато часу, а також фінансів щоб надати високопродуктивне та безпечне рішення для акумуляторних батарей. Повністю індивідуалізовані конструкції часто недоступні більшості споживачів, тоді як сучасні готові акумуляторні блоки мають низьку щільність енергії та оптимізацію. Особливо це актуально для спеціалізованих автовиробників із невеликим обсягом виробництва.

Забезпечуючи ефективний баланс вартості та індивідуального налаштування, Ionetic вирішує ці проблеми та значно допомагає прискорити розробку акумуляторних блоків. У порівнянні з поточними готовими варіантами, його провідна програмна платформа може підвищити щільність енергії на 30% і збільшити використання об'єму упаковки до 120%.

Також він може створити дизайн акумуляторної батареї за лічені дні та заощадити OEM-виробникам автомобілів понад 90% витрат на перехід від вимог до масового виробництва. Це пов'язано з тим, що платформа пропонує вертикально інтегрований підхід до виробництва акумуляторних батарей, який включає омологацію та масове виробництво, і може автоматично розробляти конструкції на основі декількох факторів, що повністю настроюються.

Після відкриття свого першого заводу у Великій Британії, Ionetic планує розпочати дослідне виробництво власних дизайнів акумуляторних блоків. Це дасть йому можливість бути єдиним британським розробником акумуляторних блоків, який пропонуватиме власне рішення для акумуляторів, від концептуалізації та прототипування до омологації та виробництва.

Джеймс Ітон, генеральний директор і співзасновник Ionetic: «Для запуску акумуляторної батареї у виробництво потрібно пройти багато етапів. Автомобільні компанії повинні враховувати вимоги, дизайн системи, омологацію, вбудоване керування, та інше. Ці етапи часто виконуються різними компаніями, що може призвести до дорогого, фрагментованого процесу. Ionetic полегшує всі ці етапи, спрощуючи процес і знижуючи витрати для виробників комплектного обладнання електромобілів».

Доктор Моніка Марінеску, співзасновник Ionetic: «Сектор акумуляторів для електромобілів буде зростати на 15-30% щорічно протягом наступних 10 років, тому є величезна можливість для гнучкого стартапу, такого як Ionetic. Наше рішення для акумуляторів є продуктом різноманітної команди вчених з акумуляторів. Ми використовуємо найновіші сучасні технології, щоб допомогти підприємствам перейти на електромобільність».


Источник: UA-electro
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015