Новости за 29.12.2022

Виробники автомобілів стануть переробниками акумуляторівВиробники автомобілів стануть переробниками акумуляторів
З 2024 року в Європі виробники батарей для електромобілів повинні будуть контролювати переробку своєї продукції.
Українські медики отримають партію броньованих автомобілів для евакуації військовихУкраїнські медики отримають партію броньованих автомобілів для евакуації військових
Партію з 13 броньованих автомобілів придбано Медичними закупівлями України за кошти, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24.
Перший кросовер Ferrari отримав зухвалий тюнінгПерший кросовер Ferrari отримав зухвалий тюнінг
Німецькі тюнери надали дизайну першому в історії Ferrari кросоверу більше агресивності. Він отримав розширювачі крил та нове антикрило з карбону.
NIO змушена скоротити обсяги постачання електромобілівNIO змушена скоротити обсяги постачання електромобілів
Як пояснює офіційний прес-реліз, тепер NIO готова відвантажити клієнтам від 38 500 до 39 500 електромобілів за підсумками четвертого кварталу, тоді як спочатку планувала вкластися в діапазон від 43 000 до 48 000 електромобілів.
Golden Dragon презентував електричний фургон зі змінними батареямиGolden Dragon презентував електричний фургон зі змінними батареями
Китайська компанія Golden Dragon представила нову версію свого популярного легкого розвізного електрофургону GLE850.
У Китаї розсекретили конкурента електричного HummerУ Китаї розсекретили конкурента електричного Hummer
Позашляховик Dongfeng Menshi Hero отримає блокування диференціалів, керовані задні колеса та пневмопідвіску зі змінним кліренсом. Запас ходу електрокара становитиме до 800 км.
У Мережі вперше показали салон оновленої Hyundai SonataУ Мережі вперше показали салон оновленої Hyundai Sonata
Hyundai у 2023 році почне продавати оновлену Hyundai Sonata. Фотошпигуни вперше зуміли сфотографувати салон цієї новинки та показали його в Мережі.
Хетчбек BYD Dolphin оновлено через півтора роки після дебютуХетчбек BYD Dolphin оновлено через півтора роки після дебюту
Китайський ринок прийняв Дельфіна на ура: за майже півтора року продано понад 230 тисяч машин, а зараз попит сягає 25 тисяч штук щомісяця. І все ж таки в компанії BYD зважилися провести модернізацію електромобіля.
У гаражі знайшли занедбаним раритетний LamborghiniУ гаражі знайшли занедбаним раритетний Lamborghini
Усього виробили 150 одиниць Lamborghini Countach LP400 Periscopio. Наразі такі авто продають на аукціонах за ціною понад мільйон доларів.
У Нідердандах збудували катафалк на базі TeslaУ Нідердандах збудували катафалк на базі Tesla
Компанія Derks Uitvaartmobiliteit, яка спеціалізується на створенні катафалків та інших машин для ритуальних служб, презентувала свій новий проект.
Ford Motor Company вибирає автоматизацію Rockwell для просування своєї програми електромобілівFord Motor Company вибирає автоматизацію Rockwell для просування своєї програми електромобілів
Продукція та послуги Rockwell будуть використовуватися на автомобільних виробничих комплексах Ford, розташованих в Oakville (Канада); Blue Oval City, Tenn. і Avon Lake (штат Огайо).
Нові кросовери Subaru підготували до серйозного бездоріжжяНові кросовери Subaru підготували до серйозного бездоріжжя
Кросовери Subaru Crosstrek і Rex отримали позашляхові версії. Їм збільшили кліренс, а також встановили захисний обвіс і спеціальну гуму.
Складено рейтинг електрокарів з найкращим «реальним» запасом ходуСкладено рейтинг електрокарів з найкращим «реальним» запасом ходу
Експерти протестували 22 популярні у Великій Британії електромобілі. Вони виділили 10 моделей, які можуть проїхати на одному заряді сотні кілометрів.
Власники електромобілів Tesla почали активно розпродувати свої машиниВласники електромобілів Tesla почали активно розпродувати свої машини
Бульбашка цін на вживані автомобілі Tesla лопнула, позначившись на попиті на нові автомобілі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015